Eerst en vooral… Ik ben zwanger van 1(!!!) kind en dus ons VIERDE kind! Er is eigenlijk momenteel geen sprake van een vijfde al sluiten we dat niet voor 100% uit.

Daarnet zat ik met de kinderen aan tafel gezellig koffiekoeken te eten mits het brood op is, we moeten dringend leren twee broden te bakken want met 4 (papa gaat zelf naar de bakker als hij aan het werk is) is het na het ontbijt altijd op. Plots ging het over onze kleine auto die weg is en we nu twee grote auto’s hebben en hoeveel kindjes er in die auto’s kunnen. Blijkt dat er in papa zijn auto binnenkort een plaats te weinig zal zijn.
Ze besloten dan maar dat er weer een nieuwe grotere auto moest komen.

Ik vroeg hen hoeveel kindjes er dan in die auto zouden moeten kunnen. Met twee riepen ze vastbesloten dat ze met 5 kindjes wilden zijn! Dat valt mee, dat is maar 1 auto vervangen πŸ˜‰

Ik kon het niet laten om hen te vragen waarom ze dan wel graag met 5 wilden zijn en na 2 redenen moest ik al zo hard op mijn tong bijten van het lachen dat ik besloot ze voor jullie op te lijsten. Uiteraard zien en horen jullie daarbij niet de enthousiaste stemmen en serieuze blikken van mijn jongens maar het maakt de uitspraken niet minder geweldig.

  1. Dan is alles sneller opgeruimd! (Alsof ze nu veel zelf opruimen)
  2. Dan zijn alle kindjes vriendjes! (Ja, die luxe heb ik, onze jongens zijn naast broers ook Γ©chte vrienden van elkaar)
  3. Dat is veel leuker! (Logisch!)
  4. Om nog meer samen te spelen! (Besloot Thibeau die een hekel heeft aan samen spelen)
  5. Om allemaal samen te puzzelen, werken, naar het bos te gaan, knutselen, koken, … (Wederom logisch)
  6. Om dan een nog grotere auto te kopen, een BMW misschien! (Hopelijk sponsort Thibeau dan ook een beetje?)
  7. Om al het eten en drinken sneller op te eten zodat we nieuwe kunnen kiezen in de winkel. (Ter verduidelijking hiermee bedoelen ze koekjes, snoep, cornflakes, cola, …)
  8. Omdat we dan 5 ipads moeten hebben, high 5 Thibeau! (Aldus onze multimedia verslaafde Lucas die hopelijk ook bij deze aankoop sponsort) – Beeld jezelf zeker de high 5 in tussen die twee!
  9. Minder klusjes! (Ze hebben er zelf nog geen, maar slim gezien)
  10. Om allemaal samen te knuffelen! (Daarvoor alleen al!)

Ik moet toegeven… Ze hebben enkele zeer goede redenen… Ik denk er over na πŸ˜‰

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!