Zoals jullie kunnen zien kreeg de blog weer een nieuw uitzicht. Dat komt omdat het programma waar ik mee werkte voor de nieuwe blog niet 100% was wat ik wilde, laat ons hopen dat het dit keer wel wat wordt. Daardoor was er ook even geen ‘leven’ op de blog, maar geen paniek ik heb me niet verveelt en heb intussen enkele blogs klaar staan die ik in de loop der dagen zal posten.

Deze keer dus geen duidelijke opsplitsing meer voor thuisonderwijs en de gezinsblog, toch probeer ik het wat gescheiden te houden. Ik verdeel de blogs dus onder in twee categorieën die je links ziet staat. Twee dezelfde als ervoor. Thuisonderwijs en gezinsblog. Wil je het jezelf dus wat makkelijker maken en zoek je iets specifieker dan kan dat helpen.

Heb je tips, opmerkingen of suggesties stuur dan zeker een berichtje via de contactpagina.

Verder… Veel leesplezier!

 

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!