Je kon eerder hier al lezen hoe graag ik weer een bakfiets wilde. Na 2 jaar sparen was op 23 juni dan eindelijk het moment aangebroken! Na 3 weken in spanning wachten werd mijn spiksplinternieuwe bakfiets geleverd! Woehoe!!! Een klein, oké, groot vreugdedansje!

IMG_20150623_142546

Staat hij daar mooi in de karton… Ah nee hé, zo niet! Direct uitpakken maar! Samen met de jongens haalden we alle verpakkingsmaterialen er af en even goed bekijken. Daarna maar al eens het kussentje installeren en starten aan Victor zijn peuterstoel. Tot mijn grote spijt moest ik wachten tot manlief thuis kwam om alles goed te installeren en op mijn maat te zetten (niet dat ik dat niet kan maar ik laat het liever over aan iemand die er wat meer van kent en dan is hij ook blij dat hij er iets aan mocht doen). Gelukkig stopte manlief een uurtje vroeger op zijn werk om speciaal voor mij en zijn kindjes de fiets in orde te zetten. Die avond zelf uiteraard direct een proefrit rond de blok!

IMG_20150623_194103

Zie je me glunderen??

Oké nu de proefrit er op zat, kon ik de dag erna met de bakfiets echt op avontuur! Hem gebruiken waarvoor hij dient! Hop naar de aldi (waar ze weer veel te leuke boekjes hadden voor de kinderen), het gemeentehuis om mijn geweldig nieuwe ID op te halen en dan naar de bibliotheek! Wat een plezier! De kinderen zien zoveel! Koeien, BMW’s (tsjah, de middelste zoon heeft een kleine obsessie), auto’s, bomen, … en Victor die zwaaide er maar op los! Hop, naar vele leuke bakfietsmomenten!

IMG_20150624_112611

 

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!