Mijn lieftallige echtgenoot heeft bouwverlof en naar ‘goede’ (mijn man vind dat niet echt goed) gewoonte staat onze vakantie weer heerlijk vol met allerlei klusjes, dingen die moeten, bezoekjes en afspraken. De dagelijkse blog schoot er dus gisteren al bij in en dat zal ook de komende drie weken niet veranderen vermoed ik. Ik geef dan ook graag enkele kleine updates met jullie mee:

1. We deden eergisteren een klein beetje verder met green factory, niet genoeg voor een volwaardige blog. We hebben twee zaadjes overgeplant waarvan eentje het al niet overleefde. We hebben ook de andere twee plantjes voorzien van een stokje want dat hadden ze wel nodig.

IMG_20150710_141709

2. Zoals jullie op instagram en facebook konden zien heeft onze oudste zich heerlijk uitgeleefd in de fonteintjes in de stad.

IMG_20150711_164851

3. Onze oudste verloor zijn vierde tandje! Pffrttt zo groot al! Hij is al bijna meer tanden kwijt dan Victor er in zijn mondje heeft staan!

4. Victor probeert sinds kort te stappen, ja echt waar! Hij zet al zeker 1 stapje zonder te vallen! Ik blink van trots!

5. We mochten gisteren aanwezig zijn op een prachtig huwelijk van mensen uit onze kerk. Wijzelf zijn enkel getrouwd (morgen 2 jaar geleden) voor de gemeente, nooit voor God. Wie weet doen we dat nog wel, we denken er serieus over na. Het zal in elk geval een zeer bewuste keuze zijn recht uit ons hart.

6. Victor is zo geweldig schattig tijdens de dienst op zondag! Sinds kort zingt hij mee, nu ja zingen, hij is een peuter natuurlijk. Vanaf de eerst noot muziek gaat hij heerlijk meedoen en met zijn handjes draaien. Ook anderen mensen begint het op te vallen en we krijgen steeds vertederende reacties waarvoor ik heel erg dankbaar ben. Onze kinderen zijn écht welkom bij ons in de kerk.

7. Ik ga genieten van de komende weken van twee extra handen in huis!

8. Er werd een nieuwe draagdoek geleverd voor de buikbaby!

IMG_20150710_095247~2

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!