Het is een tijd geleden dat ik blogde nu ja wat wil je als de man vakantie heeft?! Zolder leeg maken om te renoveren, helpen bij vrienden die aan het renoveren zijn, de meter vragen, naar de winkel, op uitstap, veel mensen blij maken met gratis spullen, … Kortom, druk, druk, druk, druk, …

Toch was er vandaag wel een hele leuke en leerrijke uitstap die ik jullie niet wil achter houden.
Onze bomma en haar partner wilden ons trakteren op een boottochtje, dat was namelijk iets dat we in Italië wilden doen maar door omstandigheden niet lukte dus moest dat in België gebeuren.

Vandaag was het dan zover. Het zou een boottocht worden met een pannenkoekenboot. Pannenkoeken à volonté en intussen genieten van de frisse wind op de Schelde. Zalig!

We kwamen zoveel leerrijke dingen tegen zoals het ophalen en neerhalen van een brug waar normaal auto’s over rijden maar nu dan de boot onder moest, droogdokken, vrachtschepen, golven, de boot die draait, de uitkijktoren, … Kortom we hadden veel uit te leggen aan de jongens.

Toch was er 1 ding die het helemaal compleet maakte… Die gezichtjes! Elke keer we een kraan, boot of wat dan ook zagen begon Lucas te roepen, springen en wijzen van enthousiasme. Het plezier straalde van zijn gezicht. Thibeau die zat dan weer veel binnen bij bomma en haar partner. Spelen, rustig naar buiten kijken en in stilte genieten. Je zag aan zijn gezichtje dat hij er enorm van genoot. En Victor? Die was blij met bomma haar geheime snoepjesvoorraad. Zalig toch!

Nog eens een hele dikke dankjewel aan onze bomma en haar partner voor de super fijne namiddag! De kindjes zijn nog steeds door het dolle heen! Voor herhaling vatbaar!

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!