Weten jullie nog dat ik niet zolang hier blogde en stiekem vermeld dat ze me aan het filmen waren?
Wel ik schreef toen ook dat je er in oktober meer over zou vernemen…Dat was dus buiten het supersnelle VVA team gerekend. Afgelopen weekend kreeg ik al het zo goed als afgewerkte filmpje in mijn mailbox en afgelopen maandag mail met de vraag naar een elfje en tekst voor bij mijn portret.

Portret? Ja, mijn portret op de site van authentisme waarvoor ik toezegde mee te werken. Mee te werken aan het sensibiliseren van autisme, aan autisme hebben en toch jezelf kunnen/mogen zijn. De oplettende mensen die de site eerder al zagen omdat ik er op mijn facebookpagina al eerdere portretten van deelde zagen mijn naam er ook al wel eens tussen staan.

Nu is mijn portret dus af en bovenal online gezet. Jullie kunnen het hier bekijken.

Ja, het portret (of gewoon de site van authentisme) delen mag zeker! Hoe meer mensen zien dat mensen met autisme ook maar gewoon mensen zijn hoe beter. En vergeet ook niet even bij de andere portretten te kijken, of misschien kan je wel een elfje schrijven en insturen?

Wil je enkel het filmpje zien dan kan dat ook hier maar dan mis je wel de geweldige andere portretten en elfjes op de site.

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!