Bram en Sofie kozen mij uit om ook deel te nemen aan de 25 questions tag en omdat ik we er wel zin in hebben doe ik maar mee.

1. Heb je huisdieren?

Ja! 2 poezen. Of dat is toch hoe ze die twee viervoeters noemen die hier het behang van mijn muren halen, bij elke beweging die ze zien op je schoot liggen te spinnen en elke vreemde gaan plat knuffelen. 1 waarschuwing voor wie bij ons op bezoek komt… Hou ja handtas, rugzak, laptoptas of wat dan ook goed gesloten want ooit ging er iemand net niet de deur uit met een kat in een zak! 😉

 

2. Noem drie dingen op die het dichtst bij je zijn.

Mijn gsm, ja ik ben verslaafd!
Een grote doos met houten blokjes met cijfers op die horen bij een nieuw home made leermiddel dat nog niet af is.
Een doos met blanco houten blokjes die ik nog verder moet opschuren. Kandidaten?

3. Hoe is het weer nu?

Blauwe hemel, geen wind zon en nu al (’s morgens vroeg) véél te warm. Mijn zwanger lichaam gilt nu al ‘Sluit jezelf binnen op!’

4. Rij je met de auto?  Zo ja, heb je al eens een ongeluk gehad?

Ja en ja jammer genoeg. Toen ik 16 uur mijn voorlopig rijbewijs had. De schrik van mijn leven ook al was ik niet in fout, zo’n beelden vergeet je nooit! Daarna nooit meer en dat wil ik graag zo houden!

5. Hoe laat was je deze morgen wakker?

8:06 toen Lucas de kamer binnen kwam om te laten weten dat hij wakker was en naar beneden ging. Ja, hier staat niemand op voor 8 uur!

6. Wanneer heb je voor het laatst gedoucht?

Gisterenavond.

7. Wat is de laatste film die je hebt gezien?

Ik kijk zo weinig naar films dat ik het zelfs niet meer weet.

8. Wat staat er in je laatste sms’je?

Een afspraak met iemand voor een 2dehands artikel.

9. Wat is je ringtone?

Trillen 😉

10. Ben je al eens in een ander land geweest?

Ja! En dat hoop ik nog veel te mogen doen.

11. Hou je van sushi?

Nee!!! Ooit 1 keer onverwacht voor mijn neus gekregen. Al mijn auti-kantjes aan de kant gezet en toch geproefd, nooit meer!

12. Heb je ooit medicijnen geslikt om sneller in slaap te vallen?

Ja, ergens in mijn tienerjaren en dat hoop ik nooit meer te hoeven doen!

13. Waar doe je je boodschappen?

Waar niet?

14. Heb je broers en zussen?

Ja, 1 zus en 2 schoonbroers.

15. Heb je een computer of een laptop?

Een laptop die eigenlijk klaar is voor de schroothoop. Laat de tips voor goede en vooral betaalbare maar komen.

16. Hoe oud zal je zijn de volgende keer dat je je verjaardag mag vieren?

27

17. Draag je een bril of lenzen?

Een bril.

18. Verf je je haar?

Er komen steeds meer grijze haren piepen, nu ja we zitten op het punt dat je er ook niet meer naast kan kijken maar anderen zullen er op moeten blijven kijken want nee, ik verf mijn haar niet en ben dat (voorlopig) ook niet van plan.

19.Wat ben je vandaag nog van plan?

Er voor zorgen dat mijn kinderen de boel niet afbreken en al hun ledematen heel houden, eten, drinken, spelen met de kinderen en wie weet starten we héél misschien wel een dag vroeger met onze ‘lessen’ want het kriebelt bij de kindjes om te beginnen.

20. Wanneer heb je voor het laatst gehuild?

Afgelopen zaterdag dankzij zeer frustrerend slecht nieuws. Het was huilen uit woede en wanhoop.

21. Wat is je favoriete pizzabeleg?

Paprika, uit, courgette, ham, pikante salami en kaas. Uiteraard home made als het even kan.

22. Eet je liefst een hamburger of een cheeseburger?

Liever eentje met kip en bacon, anders pas ik wel een rondje.

23. Heb je al eens een nachtje doorgetrokken?

Ja ergens in een ver verleden toen ik 16 was ofzo… en dan de puberjaren daarvoor ook wel een keer. Of bedoel je die nacht dat mijn bevalling van Lucas werd ingeleid? Die kan ik vast ook nog wel meetellen, toen was ik 19.

24. Wat is de kleur van je ogen?

Bruiner vind je niet.

25. Merk je het verschil tussen Pepsi en Coca Cola?

Wie niet?!

 

Zo dat is dat. Hop naar de volgende… Linda, Liesje en Leslie misschien?

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!