Eerst en vooral onze beste wensen aan jullie allemaal voor het nieuwe jaar. Dat het een leerrijk jaar vol mooie herinneringen mag worden. Een jaar vol mooie dromen die werkelijkheid mogen worden. Een jaar met familie en vrienden en veel plezier.

Traditiegetrouw worden er nieuwjaarsbrieven voor gelezen met nieuwjaar. Ik was dit jaar niet van plan er echt te maken, deed ik vorig jaar ook maar enkel voor mijn bomma maar toen bleek dat mijn tante hier was met Kerstmis en ze hier maar heel even ging zijn, besloot ik onmiddellijk er te maken met de kinderen zodat we ze konden gaan voorlezen op het moment dat ze afscheid zouden gaan nemen bij mijn bomma om weer naar hun huis in Zuid-Afrika te vertrekken.

Zodoende gingen we na een kort opzoekmoment op pinterest aan de slag. Rondjes tekenen, knippen, foto’s zoeken, zelf tekstjes verzinnen en schrijven, … Al zeg ik het zelf… Het resultaat mag er zijn! En toen ze helemaal af waren keek ik zonder nadenken naar de bodem van de doorschijnende potjes en zag ik dat de laatste foto perfect naar beneden lag wat het helemaal ‘af’ maakte!

De kindjes schreven bijna alles zelf en ze lazen hem voor het eerst helemaal zelf voor zonder hem in te oefenen thuis!

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!