Je zou kunnen denken ‘Hé, het is al de vierde hoor.’ maar het is nooit te laat om iets te willen veranderen/beter te doen en mijn lieve echtgenoot is vandaag weer aan het werk en geloof mij in zijn vakantieperiodes is het hopeloos te starten met een dieet of wat dan ook. Ik heb dit jaar volgens mij wat teveel goede voornemens dus als ik er enkele van kan volbrengen ga ik al heel blij zijn!

 • Stoppen met nagelbijten, nog is! Vorig jaar hield ik het ruim 4 – 5 maanden vol! Een record in bijna 17 jaar nagelbijten en dat wil ik dit jaar verbreken.
 • Dieet… Ja, lieve Charlotte is er dan wel uit maar aan die vele kilo’s is toch nog behoorlijk wat werk.
 • Bijbel lezen. Ik doe het veel te weinig. Vandaag starten we dan ook weer met een Bijbelstudie en die dan ook écht volhouden tot op het einde!
 • Geduld hebben met de kindjes. Geduld met alle auti-trekjes, alle tics van Lucas, alle terugvallen, alle crisissen, alle ontwikkelingen, …
 • Geduld in het algemeen met anderen.
 • Nuanceren, realistischer zijn, …
 • Meer luisteren naar anderen. Ik probeer vaak te luisteren maar stuit daar vaak op mijn eigen autisme wat maakt dat ik nogal snel over mezelf begin te praten. Ik erger me er mateloos aan en wil er dan serieus aan gaan werken.
 • Weer meer structuur brengen in gans ons gezin, dat is echt wel nodig.
 • Proberen te aanvaarden wat de uitslagen zijn van Thibeau zijn onderzoeken en mogelijks die van Victor.
 • Meer slapen! Jahaaa, echt wel zelfs met baby is dat mijn goed voornemen. In plaats van om 2 uur in mijn bed proberen al rond 23 uur of vroeger in mijn bed te liggen.
 • Praten! Met vriendinnen, manlief, de kinderen.
 • De uitdaging van 100 dagen water volhouden.
 • Een zo goed mogelijke meter zijn voor een heel lief klein babymeisje!
 • Genieten. Ik deed het vorig jaar veel te weinig, we hadden veel tegenslagen. Dit jaar neem ik me dan ook voor me niet meer te hard tegen te laten houden door tegenslagen al zijn we die dan vandaag al niet zo goed gestart, dit typen zorgt voor een figuurlijke schop onder mijn kont en te lachen.
 • Huishouden…

Er zijn er nog wel wat maar ik wil jullie niet gaan vervelen 😉

Wat zijn jullie goede voornemens?

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!