Al jaren loop ik te dromen van een webshop maar nooit had ik het lef het door te zetten. De kinderen, het geloop tussen school en therapie, thuisonderwijs, hobby’s van de kinderen, … Elke keer had ik wel een excuus. Tot we eind vorig jaar financieel een serieuze tegenvaller kregen te verduren. Er zou wel iets moeten gebeuren om te blijven overleven dus toen werd het idee van een webshop plots heel realistisch. Geen gezeur over te druk of wat dan ook want er zou eten op tafel moeten komen en kleren moeten gekocht worden en dat kan niet zonder de nodige middelen uiteraard. Mijn lieve echtgenoot zou echter mee op de kar moeten springen want hij zou (zeker in het begin) de meeste dingen moeten maken die we zouden kunnen verkopen. Op die manier zouden we geen al te grote opstartkosten hebben. Echter was hij niet zo’n grote fan van mijn leuke ideeën.

Inmiddels werden onze gebeden verhoord en raakte de financiële tegenvaller opgelost maar de webshop zat intussen in mijn hoofd en ik was niet van plan los te laten.

Manlief was intussen bezig met een cadeau voor mijn allerliefste metekindje, ze is ondertussen al 1 week en 3 dagen (oké, deze vooravond pas 3 dagen, voor ik ruzie krijg met haar mama 😉 ). Ik had het leuke idee een stoeltje te maken voor haar en een boekenbak voor alle lieve kindjes uit hun gezin. Bij elke centimeter hout die afgewerkt raakte, zag ik manlief meer en meer genieten. Dit is wat hij graag doet! En ja, ook hij ging helemaal om. Dus gingen we echt aan de slag met alles wat in orde moest komen.

Alle informatie verzamelde ik eerder al dus was het een kwestie van codes uitzoeken, afspraken vast leggen, prototypes beginnen ontwikkelen, facebook pagina opstarten, een naam bedenken, …

Al snel was houtenspel.be geboren.
Hout En Spel
Houten Spel
Handgemaakte, gepersonaliseerde en educatieve producten voor kleine en grote kinderen.

De webshop is nog niet klaar en ik vermoed dat het nog wel even zal duren alvorens hij online gaat. Ik wil de kersverse papa die ons gaat helpen immers nog niet al te veel afleiden van zijn gezin. Ik probeer dus geduldig te zijn. MAAR niet getreurd! Via onze facebook pagina kan je alvast lustig genieten van alles wat verkocht wordt en uiteraard hoeven jullie je niet in te houden om bestellingen door te geven via de blog, mail of facebook. We helpen jullie graag verder!

Ben je benieuwd naar wat we allemaal verkopen? Volg dan snel onze facebook pagina en mis niets, vooral niet die hele leuke give away die binnenkort online gaat!

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!