Gisteren kregen we bezoek van een lieve vriendin. Die lieve vriendin verwent ons altijd veel te hard. Ze had onder andere een heleboel knutselgerief bij waaronder een doosje van SES creative ‘Ik leer weven’. Toen ze weg waren wilden de kindjes direct aan de slag.
IMG_1658

Er zaten 4 leuke platen in en een hele set ‘weefpapiertjes’ met leuke printjes. De kindjes kozen elk hun favoriete plaatje en gingen al direct de stukjes die er uit geduwd moesten worden, uitduwen. Zelfs Victor die 2 is, kon ze er makkelijk uit krijgen. Ik duwde intussen mijn eigen prentje, jahaaa er was er nog eentje over voor mij, uit en ook de ‘weefpapiertjes’. Toen we allemaal klaar waren gingen we weven. Voor victor was het weven nog wat moeilijk maar de andere twee konden het prima zelf.

Wat een leuke bezigheid. Het duurt niet te lang voor de kinderen en het helpt hen met hun fijne motoriek. Onze kindjes vonden het leuk en ik ook 😉 Dankjewel Eliah voor het leuke cadeautje!

Dit was overigens niet ons eerste SES creative product. Zo kregen en kochten we in het verleden ook al strijkparels, klei, diertjes vouwen, vliegtuigjes vouwen, …
Of herinneren jullie je nog onze sleutelhangers die we maakten voor kerst met SES creative krimpfolie? Je vind ze hier terug.

Andere SES creative producten kan je onder andere vinden bij bol.com als je rechts op de blog kijkt zie je een linkje staan naar bol. Als je daar op klikt en dan je aankopen doet krijgen wij een kleine commissie 😉

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!