Al enkele jaren hebben wij allerhande dingen in huis om aan de bijtbehoefte van Lucas te voldoen. Lucas bijt namelijk continu op zijn handen en kledij als hij niets anders heeft om op te bijten.

We begonnen met een chewnoodle, die volstond op dat moment dus vond ik de relatief hoge prijs niet zo zeer een probleem. Na enkele maanden was er een stukje kapot gebeten dus knipte ik dat gewoon af en kon hij weer verder. Al snel beet hij er weer doorheen en vanaf dat moment hield de chewnoodle het niet meer lang vol bij hem. Bij zijn broers doet de chewnoodle nog wel prima werk.

2016-04-30

Ik ging dus over naar een ketting met ‘druppel’ aan van chewigum. Zeer tevreden, heel goede producten ook! Ook deze volstond de eerste maanden maar uiteindelijk ging hij ook hier los doorheen bijten. Al snel was het niet meer te betalen dus vroeg ik advies en raadde ze mij een andere aan. Tot op de dag van vandaag beet hij nog niet door zijn ketting en die hebben we toch al meer dan twee jaar! Super dus voor hevige bijters.

2016-04-30 (1)

Maar nu is onze zoon 7 en is hij toch wel al groot hé (ja, jongen veel te groot pfffrrttt). Zo’n ketting is wel maar voor meisjes hé seg! En daar stond ik dan. Ik ging samen met hem het internet af maar niets vond hij stoer genoeg. Frustrerend want intussen beet hij wel lekker verder op zijn kledij en handen natuurlijk. En dan zwijg ik nog over hoe hij heel de binnenkant van zijn mond had open gebeten! Ik kreeg al pijn van het te zien dus voor hem moet het nog veel erger zijn geweest.

En toen zag ik plots op de webshop van our happily ever after de speelkettingen en tuttenkoorden voor baby’s. Ik bedacht me dat ik zo’n speelketting had gekocht voor Victor en bekeek de siliconen bolletjes. Ze waren kleiner dan die op de webshop van our happily ever after dus contacteerde ik Sofie. Ik vroeg haar of ze geen stoere sleutelhanger kon en wilde maken voor Lucas. Lucas mocht zelf de kleuren kiezen en Sofie ging aan de slag. Niet veel later viel er een leuk verpakte sleutelhanger bij ons op de mat. Vanaf nu zie je Lucas overal met een stoere sleutelhanger aan zijn broek, wil hij bijten dan hangt hij hem aan zijn trui of houdt hij hem vast en anders hop weer aan zijn broek, lekker stoer! De kralen houden het ook uit met Lucas zijn bijtgedrag, er is nog geen tandafdrukje te bespeuren! Ik tevreden en de zoon tevreden, meer moet dat niet zijn!

Het bijkomende voordeel van zo’n bijtsleutelhanger is dat je hem ook gewoon aan de boekentas, pennenzak, rit van je jas, … overal kan hangen en dus steeds bij de hand hebt. Daarnaast verhoogt het bijten de concentratie bij Lucas. Niets dan voordelen dus!

Wil je ook zo’n stoere sleutelhanger? Twijfel dan niet om Sofie van our happily ever after te contacteren.

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!