De voorbije dagen ben ik nogal gefascineerd door de statistieken van mijn blog. Tsjah, cijfertjes en autisme gaan nu éénmaal goed samen natuurlijk. Leuk om te zien trouwens dat door het dagelijks bloggen mijn bezoekersaantal met 300% steeg, nu ja, ik ben natuurlijk nog maar net 1.5 maand bezig met dagelijks bloggen natuurlijk, daarvoor slechts een blogje per week.

Toegegeven, ik vind het super leuk om dagelijks te bloggen maar mijn inspiratie is stilaan wel op. Ik vroeg me vroeger altijd af hoe mensen dagelijks aan een blogje kwamen maar al snel bleek dat vele blogs gesponsord worden met gratis producten of geld. Met andere woorden ze krijgen dus wat hulp in hun inspiratieproces 😉 Dat is bij mij niet het geval en dat is ook niet mijn doel van mijn blog al kan ik niet ontkennen dat het leuk zou zijn en mijn ego zou strelen hoor. Echter blijft mijn doel mensen informeren ivm thuisonderwijs, autisme, tourette, opvoeden, … Maar ook om een gevoel van herkenning te scheppen, het niet alleen voelen, … En als laatste voor mezelf. Het helpt me ontzettend dingen van me af te schrijven maar de inspiratie is op en zo kwam ik dus bij deze blog uit, spannend toch!

Nu terug naar mijn statistieken. Plots kreeg ik rechts de landen in de gaten. Ik klikte op alles weergeven en plots kreeg ik daar een rij landen te zien die me met verstomming sloeg. Echt, komen jullie van daar allemaal kijken op mijn blog?! Wauw! En we zijn nog maar halfweg de maand! Ik ‘ken’ uiteraard wel een lieve thuisonderwijsmama uit Texas en heb een tante en nonkel in Zuid-Afrika maar verder?! Ja, ik moet zeggen dat ik best wel onder de indruk ben.
Nu een losse klik van een ver land kan natuurlijk per ongeluk zijn maar er zitten dus echt landen bij waaruit ik echt vaste bezoekers blijk te hebben die maandelijks terug keren. Best leuk om te zien.

Graag wil ik jullie dus allemaal bedanken! Zonder jullie zou de blog er niet eens zijn. En heb je een suggestie waar ik over kan bloggen, laat het me dan gerust weten. Wie weet ben je wel nieuwsgierig naar iets uit mijn leven (met autisme) of wil je misschien wel wat meer weten over thuisonderwijs of opvoeden. Het maakt niet uit.

landen 2 landen 3

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!