Van daar overal?!

De voorbije dagen ben ik nogal gefascineerd door de statistieken van mijn blog. Tsjah, cijfertjes en autisme gaan nu éénmaal goed samen natuurlijk. Leuk om te zien trouwens dat door het dagelijks bloggen mijn bezoekersaantal met 300% steeg, nu ja, ik ben natuurlijk nog maar net 1.5 maand bezig met dagelijks bloggen natuurlijk, daarvoor slechts een blogje per week.

Toegegeven, ik vind het super leuk om dagelijks te bloggen maar mijn inspiratie is stilaan wel op. Ik vroeg me vroeger altijd af hoe mensen dagelijks aan een blogje kwamen maar al snel bleek dat vele blogs gesponsord worden met gratis producten of geld. Met andere woorden ze krijgen dus wat hulp in hun inspiratieproces 😉 Dat is bij mij niet het geval en dat is ook niet mijn doel van mijn blog al kan ik niet ontkennen dat het leuk zou zijn en mijn ego zou strelen hoor. Echter blijft mijn doel mensen informeren ivm thuisonderwijs, autisme, tourette, opvoeden, … Maar ook om een gevoel van herkenning te scheppen, het niet alleen voelen, … En als laatste voor mezelf. Het helpt me ontzettend dingen van me af te schrijven maar de inspiratie is op en zo kwam ik dus bij deze blog uit, spannend toch!

Nu terug naar mijn statistieken. Plots kreeg ik rechts de landen in de gaten. Ik klikte op alles weergeven en plots kreeg ik daar een rij landen te zien die me met verstomming sloeg. Echt, komen jullie van daar allemaal kijken op mijn blog?! Wauw! En we zijn nog maar halfweg de maand! Ik ‘ken’ uiteraard wel een lieve thuisonderwijsmama uit Texas en heb een tante en nonkel in Zuid-Afrika maar verder?! Ja, ik moet zeggen dat ik best wel onder de indruk ben.
Nu een losse klik van een ver land kan natuurlijk per ongeluk zijn maar er zitten dus echt landen bij waaruit ik echt vaste bezoekers blijk te hebben die maandelijks terug keren. Best leuk om te zien.

Graag wil ik jullie dus allemaal bedanken! Zonder jullie zou de blog er niet eens zijn. En heb je een suggestie waar ik over kan bloggen, laat het me dan gerust weten. Wie weet ben je wel nieuwsgierig naar iets uit mijn leven (met autisme) of wil je misschien wel wat meer weten over thuisonderwijs of opvoeden. Het maakt niet uit.

landen 2 landen 3

Volg en vind ons leuk op:
Facebook
Pinterest
Twitter
Google+
https://gewoon-wij.be/2016/05/17/van-daar-overal/

8 gedachten over “Van daar overal?!

 • 17 mei 2016 om 08:27
  Permalink

  Ik vind je blog fantastisch! doe zeker zo verder! Ik haal er als ass-mama veel herkenning uit en dat doet altijd deugd. En wij overwegen ook thuisonderwijs mocht het op school niet meer lukken, dus voor mij lijkt het soms wel een kijk in onze toekomst bij jou! Bedankt om dit met ons te willen delen!
  Ik kan mij zeer goed voorstellen dat het soms moeilijk wordt om onderwerpen te bedenken. Maar gesponserde blogposts ergeren mij altijd mateloos, dus ik ben persoonlijk blij dat jij die voorlopig niet doet! Jij bent gewoon veel authentieker! 😉

  Beantwoorden
  • 17 mei 2016 om 15:41
   Permalink

   Dankjewel voor je lieve woorden 🙂
   Ik vind het heel belangrijk wat mijn lezers vind van mijn blog dus ik ben heel blij ivm je inbreng over de gesponsorde blogs!

   Beantwoorden
 • 17 mei 2016 om 09:12
  Permalink

  Altijd geweldig om te zien waar ze vandaan komen hè!

  Je bent goed bezig! 🙂
  Ik blog ook alleen dagelijks als ik ook werkelijk iets te vertellen heb! Soms zijn daar dus wel makkelijk vier of vijf dagen tussen!
  En dan is er weer iets aan het gebeuren en dan moet ik dat melden en dan vloeien er soms wel drie blogjes na mekaar uit.

  Beantwoorden
  • 17 mei 2016 om 15:42
   Permalink

   Oh dat gevoel is echt herkenbaar dat je zo plots super veel te vertellen hebt en dan weer niets! Blij dat ik dus niet alleen ben 😉
   En ja, ik vind het echt geweldig leuk om al die landen te zien geel kleuren op het kaartje 🙂

   Beantwoorden
 • 17 mei 2016 om 16:42
  Permalink

  Ik heb je blog enkele dagen geleden leren kennen, ik weet zelfs al niet meer waar ik hem juist tegen kwam. En ik heb nu juist je laatste bericht op deze blog gelezen. Je facebookpagina gaf ik ook een ‘like’. Ik ben overigens ook heel geïnteresseerd in die “oude” blog van je. Je schrijft heel vlot en goed, dat doet veel! 😉
  De onderwerpen vind ik ook heel interessant, alsook de leuke knutsel- en- leermomentjes!

  Elke dag inspiratie heb ik ook niet, de laatste tijd is die bij mij wel heel ver te zoeken, aan het einde van vorig jaar schreef ik ook echt elke dag. Het is dan inderdaad zo leuk als je die bezoekersaantallen omhoog ziet gaan. (Nu zijn ze weer naar beneden, er is dus echt wel een verband) Ik heb trouwens een vaste volger in Amerika en Griekenland. Vlamingen die daar gaan wonen zijn of zo? Ik weet het niet.

  Anyway, doe zo verder! Ik lees jullie avonturen heel graag!

  Beantwoorden
 • 19 mei 2016 om 09:49
  Permalink

  Toen ik net begon verbaasde ik me er ook over. Tot iemand me erop wees dat het spambezoekjes zijn en geen echte personen. 🙁 Ga lekker zo door! Inspiratie komt vanzelf. Ik ben nog steeds een nieuweling en gaandeweg leer je steeds meer. Ik wilde eerst ook elke dag publiceren, maar dat hield ik niet vol. Ik plaats nu wel regelmatig, maar als ik niets heb vind ik dat ook goed.

  Beantwoorden
  • 19 mei 2016 om 16:30
   Permalink

   Ja, de landen waar er maar 1 bij staat kan ik al helemaal rijmen met spam. Zo ver dacht ik inderdaad niet na, goed dat je het zegt 😉

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *