Wie onze blog al langer volgt, weet dat we bezig zijn met het opstarten van een webshop. Velen onder jullie weten inmiddels ook dat je reeds kon aankopen via facebook.
Maar vanaf vandaag kan je ook echt online shoppen op onze eigenste webshop!

Het aanbod is nog vrij beperkt maar geen paniek, we zijn volop bezig met de uitbreiding van de webshop. Stilaan maar zeker zullen we uitbreiden naar meer producten.
We hebben de webshop zorgvuldig en met veel liefde opgebouwd maar we zijn natuurlijk maar mensen. Wie nog een (schrijf)fout tegen moest komen mag die altijd mailen naar info@houtenspel.be zodat we deze kunnen aanpassen.

Natuurlijk willen we de lancering van onze webshop niet zomaar ongemerkt voorbij laten gaan, daarom krijgt iedereen die de code WELKOM gebruikt op onze webshop tot en met 7 juni 10% korting op het hele assortiment.
Daarnaast doen we ook een give away! Je kan nu een my space winnen ter waarde van 59.95 euro.
IMG_0821 site

Wat je daar voor moet doen?
– Je vind onze facebookpagina van houtenspel.be leuk.
– Je geeft het bericht van de give away een like
– Je deelt het bericht openbaar (anders kunnen wij niet zien of je mee doet) op je eigen pagina.

Zin in wat extra kansen? Dat kan!
– Ook op instagram staat onze give away, kijk daar zeker wat je moet doen om ook via die weg een extra kans binnen te halen.
– Reageer onder deze blog voor nog een extra kans op winst!

31 mei om 20 uur gaan alle deelnames in een pot en wordt er 1 gelukkige winnaar getrokken. Deze zal bekend gemaakt worden op de facebookpagina van houtenspel.be

Wat is de my space?
My space is ontwikkeld nadat onze zoon met autisme, gilles de la tourette en ontwikkelingsdysfasie zich niet meer kon concentreren tijdens de lessen thuisonderwijs. Hij gaf steeds vaker aan meer rust te willen en dat is wat we met My space hebben gecreëerd.
My space is ideaal om in rust te spelen, tekenen, puzzelen, … maar kan ook ingezet worden tijdens huiswerkmomenten.

Ook op school kan My space een handig hulpmiddel zijn. Kinderen die last hebben van prikkels kunnen zo prikkelarmer gaan werken en leren.
My space geeft je kind(eren) een veiliger gevoel.

My space is voorzien met een gleuf om prenten, schema’s, … rechtop te kunnen zetten. De gleuf is voorzien tot het formaat van een A3 blad.
Ook een ingewerkt pennenbakje. Niet te groot zodat er geen overdaad aan spullen komt te liggen.

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!