GIVEAWAY! We zijn online!

Wie onze blog al langer volgt, weet dat we bezig zijn met het opstarten van een webshop. Velen onder jullie weten inmiddels ook dat je reeds kon aankopen via facebook.
Maar vanaf vandaag kan je ook echt online shoppen op onze eigenste webshop!

Het aanbod is nog vrij beperkt maar geen paniek, we zijn volop bezig met de uitbreiding van de webshop. Stilaan maar zeker zullen we uitbreiden naar meer producten.
We hebben de webshop zorgvuldig en met veel liefde opgebouwd maar we zijn natuurlijk maar mensen. Wie nog een (schrijf)fout tegen moest komen mag die altijd mailen naar info@houtenspel.be zodat we deze kunnen aanpassen.

Natuurlijk willen we de lancering van onze webshop niet zomaar ongemerkt voorbij laten gaan, daarom krijgt iedereen die de code WELKOM gebruikt op onze webshop tot en met 7 juni 10% korting op het hele assortiment.
Daarnaast doen we ook een give away! Je kan nu een my space winnen ter waarde van 59.95 euro.
IMG_0821 site

Wat je daar voor moet doen?
– Je vind onze facebookpagina van houtenspel.be leuk.
– Je geeft het bericht van de give away een like
– Je deelt het bericht openbaar (anders kunnen wij niet zien of je mee doet) op je eigen pagina.

Zin in wat extra kansen? Dat kan!
– Ook op instagram staat onze give away, kijk daar zeker wat je moet doen om ook via die weg een extra kans binnen te halen.
– Reageer onder deze blog voor nog een extra kans op winst!

31 mei om 20 uur gaan alle deelnames in een pot en wordt er 1 gelukkige winnaar getrokken. Deze zal bekend gemaakt worden op de facebookpagina van houtenspel.be

Wat is de my space?
My space is ontwikkeld nadat onze zoon met autisme, gilles de la tourette en ontwikkelingsdysfasie zich niet meer kon concentreren tijdens de lessen thuisonderwijs. Hij gaf steeds vaker aan meer rust te willen en dat is wat we met My space hebben gecreëerd.
My space is ideaal om in rust te spelen, tekenen, puzzelen, … maar kan ook ingezet worden tijdens huiswerkmomenten.

Ook op school kan My space een handig hulpmiddel zijn. Kinderen die last hebben van prikkels kunnen zo prikkelarmer gaan werken en leren.
My space geeft je kind(eren) een veiliger gevoel.

My space is voorzien met een gleuf om prenten, schema’s, … rechtop te kunnen zetten. De gleuf is voorzien tot het formaat van een A3 blad.
Ook een ingewerkt pennenbakje. Niet te groot zodat er geen overdaad aan spullen komt te liggen.

Volg en vind ons leuk op:
Facebook
Pinterest
Twitter
Google+
https://gewoon-wij.be/2016/05/24/giveaway-we-zijn-online/

12 gedachten over “GIVEAWAY! We zijn online!

 • 24 mei 2016 om 10:16
  Permalink

  In doe graag mee voor de give away, dit zou goed zijn voor mijn kindjes die snel afgeleid zijn.

  Beantwoorden
 • 24 mei 2016 om 10:30
  Permalink

  Wat een leuke give-away! Ik doe graag mee voor mijn dochter, ze is heel snel afgeleid en overprikkeld dus een My Space zou voor meer rust zorgen.

  Beantwoorden
 • 24 mei 2016 om 10:51
  Permalink

  Ik denk dat dit heel nuttig zou kunnen zijn voor als we met Janne wat schoolsere taakjes gaan doen, omdat zij toch ook heel snel afgeleid raakt.

  Beantwoorden
 • 27 mei 2016 om 20:35
  Permalink

  Ik doe heel graag mee voor onze Thies! Hij doet het super op school maar thuis is er blijkbaar toch wel heel veel afleiding waardoor lezen bv een stuk moeilijker gaat! Dus duimen dat dit misschien wel een hulpmiddel is?

  Beantwoorden
 • 31 mei 2016 om 11:33
  Permalink

  zou tof zijn voor de dochter zoontje heeft 1 van bij jullie ( supersnel geleverd was super in orde ) en dochter wil ook 1 zodat kleine zus haar niet stoort

  Beantwoorden
  • 31 mei 2016 om 12:43
   Permalink

   Nee, sorry 😉 Straks worden alle namen in een pot gegooid en daaruit wordt eentje getrokken.

   Beantwoorden
 • 31 mei 2016 om 17:40
  Permalink

  Zou echt super zijn voor men nichtje met autisme,adhd en tourette. Ook als.afstuderende student orthopedagogie zou ik dit zoooo graag integreren in onze setting met jongeren. Ik geloof echt in de voordelen van de myspace aangezien ik zelf adhd heb en verder studeer. Ik zou er zoveel mee kunnen doen!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *