Herinneren jullie je de blog nog over mijn strijd tegen de kilo’s? Hoe ik nog 5 kilo moest afvallen? Tot 12/8 kreeg ik er voor en dan zou ik mijn nieuwe lens mogen kopen. Dat was toen heel erg haalbaar een maand geleden. Nu heb ik dus nog 5 weken minder te gaan en ik wil jullie helemaal niet laten weten hoeveel kilo ik nog te gaan heb maar ik schrijf het toch. Niet omdat het zo interessant is om te vertellen hoor, nee ik schrijf deze blog lekker schaamteloos aan mezelf. Om mezelf een figuurlijke (zie je me het al zelf doen in het echt?) ‘stamp onder mijn gat’ te geven zoals we dat hier te zeggen. Om mezelf met de neus op de feiten te duwen. Om mezelf kei hard wakker te schudden. Maar ik ga jullie toch lekker vertellen hoeveel kilo ik nog kwijt moet 5 weken na de vorige blog.

Tromgeroffel of nee haal er maar een hele fanfare met een diepe en zware toon bij.

Nog 6 kilo!!!

Ja, jullie lezen het goed! Een kilo meer! Echt sinds de dag dat ik die blog schreef deed ik dus nog geen twee dagen mijn best! Hoe vreselijk is dat niet van mezelf? Mijn lieve echtgenoot steunt me zo erg en dan ga ik er zo mee om. Ik ga drie keer per week lopen en verbrand dus veel meer calorieën en nog kom ik bij. Ik verbrand veel meer calorieën want ik geef nog voltijds borstvoeding (die knabbel op een wortel daar heeft ze nog geen voeding mee vervangen). En toch kom ik een kilo bij. Nu laat ons zeggen… MAAR een kilo. Echt waar lieve mensen, wat ik in mijn mond steek op een dag dat hou je niet voor mogelijk!

Ik stel niet enkel mijn lieve man teleur. Eergisteren zei Sofie nog tegen me dat ze er weer zou invliegen gisteren. Zie je het mij al typen ‘Ik doe mee! Deze keer voor echt! Vandaag maakte ik tijdens het lopen de klik!’ en ik nam niet eens de moeite gisteren om mijn weegschaal uit te halen om maar iets te wegen of om de chocolade te laten staan! Hoe erg is dat van mij?!

Hebben jullie dé tip voor mij om alsnog aan de slag te gaan? Ik weet dat het me kan lukken, zelfs met 5 weken minder. Eens ik mijn best doe, vliegen ze er hier af. Echt ik val super makkelijk af als ik op mijn eten let dus kom seg, hoe moeilijk kan het zijn?! Het liefst van al wil ik ze zelfs al binnen de 3.5 week kwijt want dan heeft Joeri bouwverlof en als Joeri verlof heeft dan is alles echt om zeep. Dan zijn we vaker weg en wordt er minder gekookt laat staan gezond gekookt. Op 3.5 week is natuurlijk niet meer haalbaar maar kom ik de schade zoveel mogelijk inperken mag wel. Tips?! Iemand?! Red mij?!

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!