Even een blogpauze

Diegene die mijn blog goed volgen zagen dat ik sinds enkele weken niet meer in het weekend blog, vorige week kwam daar plots enkele dagen bij in de week. Ik probeerde nog te bloggen maar het lukte niet. Ik heb inmiddels 12 concepten klaar staan die uitgetypt moeten worden maar dat lukt niet.

Voor nu dus even een blogpauze. De kinderen starten na 2 weken vandaag weer echt met de lessen, Bijbelstudie, ons huis lijkt ontploft en vooral de webshop draait op volle toeren. Vooral dat laatste hadden we niet zo snel zien komen. Onze dagen zijn dus te kort en onze nachten nog veel korter, nee jullie willen heus niet weten hoe kort. Goede service is voor ons heel belangrijk en daar slapen we met plezier een uurtje minder voor maar dat maakt dus wel dat mijn geweldige, door kinderen te krijgen, gesmashte brein zich niet meer zo lang kan concentreren. Dus dat wat het nog kan steken we maar even in de webshop.

Ik hoop eens er terug wat ritme is ingekomen het me lukt weer wat meer te bloggen. Wekelijks komt er zeker de wasbare luier blog en van zodra ik tijd heb zal je ook tussendoor nog een blog over het leven in thuisonderwijs (niet bij ons, maar algemeen), de liebster blog award die ik kreeg en reviews zien verschijnen. Vast ook nog andere dingen want de ideetjes zijn dus wel rijkelijk aanwezig. Echter zullen ze niet met regelmaat van de klok online komen en al zeker niet dagelijks.

Volg en vind ons leuk op:
Facebook
Pinterest
Twitter
Google+
https://gewoon-wij.be/2016/06/20/even-een-blogpauze/

12 gedachten over “Even een blogpauze

 • 20 juni 2016 om 09:18
  Permalink

  Ik had je blogs idd al gemist, gisterenavond in bed checkte ik je blog nogmaals en ik vroeg mij al af of er iets aan de hand was. Als ik een paar dagen niet blog of op fb ga ofzo dan is het meestal omdat het niet zo goed gaat, en ik de rest van de wereld gewoon wil buitensluiten 🙂

  Beantwoorden
  • 20 juni 2016 om 09:19
   Permalink

   Naast de drukte speelt mijn gevecht tegen de om het hoekje loerende depressie ook mee uiteraard 😉 Maar we zijn oké, we leven nog en kunnen nog lachen 😉
   Lief dat je even reageert.

   Beantwoorden
 • 20 juni 2016 om 11:30
  Permalink

  Ik miste je blog ook al maar fijn dat de webwinkel zo goed draait! Hopelijk krijg je binnenkort toch wat tijd wat langer te slapen. Groetjes.

  Beantwoorden
 • 20 juni 2016 om 12:24
  Permalink

  Rustig aan hoor! We lopen echt niet weg 🙂 En daarna misschien niet meer perse zo vaak publiceren maar iets minder vaak?

  Beantwoorden
  • 22 juni 2016 om 09:04
   Permalink

   Ja, ik vind het heel moeilijk. Ik zou graag een structuur er in hebben, daarom niet dagelijks. Soms ben ik echter zo enthousiast dat ik het onmiddellijk wil posten of zoveel tegelijk heb te vertellen dat ik vind dat het niet kan wachten en dan plots zit je daar hé zonder inspiratie of zin 😉 om wat te gaan bloggen. Ik ben nog volop in nadenk proces en post voorlopig gewoon in het wild rond.

   Beantwoorden
 • 20 juni 2016 om 15:13
  Permalink

  Er zijn bloggers die bewust maar één of twee keer per week bloggen en dan gaan voor kwaliteit. (Niet dat jouw blogs geen kwaliteit hebben 🙂 )
  Ik kreeg daarnet ook een mail van een andere blogger bij wie het stil ligt. Ik blog zelf ook niet met de regelmaat van de klok, al zou ik dat wel willen.
  Zijn korte blogjes een optie? Iets over de studie of zo?
  Volgens mij gaat het leven ook in seizoenen, druk en minder druk, vol hoofd of net niet…

  Sterkte met alles!

  Beantwoorden
  • 22 juni 2016 om 09:06
   Permalink

   Korte blogjes probeer ik zo vaak maar dat kan ik dus niet hé! Echt eens ik typ dan lijkt het altijd alsof ik een boek ga schrijven. Over de studie vind ik heel moeilijk. Ik ben echt niet goed in het schrijven over mijn geloof, ben stiekem een beetje jaloers op hoe goed jij dat kan. Ik hou het dus vooral bij het lezen van christelijke blogs.

   Beantwoorden
   • 22 juni 2016 om 09:22
    Permalink

    Oh, niet jaloers zijn op mij. Ik ben er eigenlijk heel onzeker over. Mensen hebben het vaak over ‘uit de boot durven stappen ‘ en dat is dan ook wat ik doe. Met mijn ogen op Hem gericht. Anders zink ik.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *