Ken je die ‘Bij mij zou het geen waar zijn ze! Ik ga echt niet achter mijn kind lopen. Luisteren zal die moeten!’ Bij de eerste hield ik er nog stug aan vast, de tweede ging nooit lopen en nu de derde… Ach, ik loop er vlotjes achter. Lachend en gierend door het huis als een spelletje. Ik bedoel… Het is nu niet dat zo’n peuter sneller loopt dan ik dus als ik wil dan heb ik hem in een mum van tijd te pakken en als je er op nadenkt is er niets uitdagend aan. Echt als je die onschuld op dat snoetje ziet dan loop je er met plezier achteraan.

Een hele tijd terug begon Victor dus met datzelfde spelletje want dat is het voor hem, een leuk spel dat mama met hem meespeelt net zoals de grote graag een gezelschapsspel of tikkertje spelen met mama of papa.

Het begon met gaan lopen, daarna verstopte hij zich onder de tafel en in bakken want dat hadden zijn broers hem geleerd maar vanaf dat zijn broers het spelletje niet meer meespeelden ging hij over op echt peuterverstoppen. Dat wil zeggen ‘Als ik u niet zie, jij mij ook niet.’ Oh ja, en hij panikeert ook echt als ik mijn gezicht alleen verstop want hij denkt dan echt dat ik weg ben ook al zit ik gewoon naast hem met mijn gezicht in een kussen verstopt ofzo.

Ik begon een paar weekjes terug dan ook met foto’s te nemen elke keer hij zich verstopte. Ik laat jullie meegenieten van de zalige onschuld van die lieve, kleine peuter van ons.

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!