Eerder deze week zei ik tegen mijn lieve echtgenoot ‘Schat woensdag zijn we 2, nee 3, nee 2, hu nee het is 3 hé… ?’ ‘3 jaar ja….’ reageerde hij.

Nooit had ik gedacht dat ik ooit zo iets zou vergeten, laat staan al zo snel. Wat vliegt de tijd! 3 jaar geleden, 13 juli 2013, 12 weken zwanger van Victor. Die is nu alweer 2.5 jaar oud en Charlotte is ook alweer 7.5 maand ondertussen.

3 jaar getrouwd, 8.5 jaar samen. Een echt groot verschil is er niet voor ons sinds we getrouwd zijn en toch voelt het al 3 jaar heel speciaal om toch te kunnen zeggen ‘mijn echtgenoot’ of ‘mijne man’. Niet meer ‘mijn vriend’. Geen idee hoe dat voor jullie is maar voor mij voelt dat elke keer weer heel speciaal. Ik hoor bij hem.

3 jaar…
… van warmte, liefde en genegenheid.
… van samen zijn, samen dingen doen.
… ruzie en plezier maken, vooral plezier.
… van samen problemen oplossen.
… van grote en kleine beslissingen nemen.
… van elkaar liefhebben.
… samen lachen tot de tranen over je wangen rollen.
… alles samen doen.
… een top team zijn, nu ja, meestal toch.

Wat we gaan doen vandaag? Naar de ikea met maar 2 van de 4 kinderen, laminaat kiezen voor onze zolder. In de namiddag weer gewoon op zolder kruipen. Speciaal toch 😉
Manlief is niet zo van de cadeautjes en eerlijk, ook ik kon niets meer bedenken voor hem. Zomaar wat geven zoals met een verjaardag dat vind ik het niet. Nee, op deze dag wil ik iets betekenisvol en ik kon niets bedenken. We hebben elkaar.
Iets samen doen zou het meest logische zijn… Sauna, uit eten, cinema, wandeling door het bos, … het maakt niet uit, gewoon onder ons tweetjes. Dat laat Victor nog steeds niet toe en ook voor Charlotte zou ik dan een kolf moeten meenemen, romantisch kan je dat laatste ook al niet noemen.

Hem dan maar zo voorbij laten gaan? Nee, dat wil ik ook niet. We belden onze huwelijksfotograaf. Vanaf nu laten we jaarlijks een fotoshoot doen van ons gezin. Joeri en Kimberley zijn ook de 4 kinderen. We zijn getrouwd maar onze kinderen horen er altijd bij. Zo zijn wij dan weer.
Jammer genoeg waren we nogal aan de late kant met het contacteren van de fotograaf dus zal de shoot waarschijnlijk nog niet zo snel doorgaan, eigen schuld natuurlijk, maar ach een 3 jaar en 2 maand getrouwd shoot (ofzo, we hebben nog geen datum geprikt) is net zo waardevol.

Toch liet mijn echtgenoot vandaag al niet onopgemerkt voorbij gaan. Nee hoor, geen juweeltje, bloemen of een kaartje, helemaal niets van dat. Maar ik kwam beneden en daar stond een foto van ons op tv met een lieve tekst. Ik schoot spontaan in de lach. Mijn echtgenoot kent echt niets van multimedia maar hij kreeg het toch maar klaar. Mijn dag kan al niet meer stuk.

Lieve Joeri, lieveke, … ik zie je graag!

2013 Huwelijk Kimberley & Joeri-65 - 4260

Nog steeds dankbaar voor de foto’s die Joshua D’hondt Photography nam die dag!

 

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!