Ik liet in mijn blog over onze huwelijksverjaardag vallen dat we heel graag een fotoshoot wilden doen. Zo hoefden we niet speciaal cadeau’tjes voor elkaar te kopen en hadden we iets blijvends. Ondanks dat onze huwelijksverjaardag in juli viel, deden we door omstandigheden de fotoshoot begin september maar ach dat maakt hem niet minder leuk natuurlijk.
Begin september trokken we dan ook met de fotograaf het bos in, dezelfde als op ons huwelijk. Tsjah, als je tevreden bent ๐Ÿ˜‰

We kozen ook heel bewust voor haar, we zijn namelijk niet zo’n helden in poseren en doen dat niet graag. We wilden dus liefst een zo spontaan mogelijke weergave van het gezin. Joshua D’hondt maakt zo’n foto’s en dat wist ik natuurlijk. Ze maakt onder andere familieportretten zoals wij eentje lieten maken en dat kan gewoon thuis maar ook op verplaatsing.
Dat ze ook foto’s van de kinderen apart ging nemen, was logisch, natuurlijk kan ik ondertussen als ik mijn best doe zelf ook wel leuke foto’s maken van de kindjes apart maar als zo’n fotografe dat doet is dat toch nog steeds helemaal anders. Daarnaast sta ik nu ook mee op de foto natuurlijk, ik sta namelijk zelden op de foto met de kinderen.

Een tijdje terug kreeg ik al een online link om al onze foto’s te bekijken maar het was nog even wachten op de usb stick met alle foto’s in grote resolutie (al hou ik deze natuurlijk voor onszelf) en de foto’s in kleinere resolutie voor op het internet. Daarnaast waren we ook in blijde verwachting van een foto album. In de envelop die toe kwam zaten ook nog 9 magneetjes en een aantal foto’s en niet onbelangrijk, een persoonlijk kaartje. Super blij mee natuurlijk!

Voor de fotoshoot dacht ik uiteraard na over de outfits. Zo zijn we namelijk getrouwd in het lichtblauw en wit. De kinderen hadden toen een witte short met lichtblauw hemd aan, nu ja, twee kinderen want nummer 3 zat in de buik en van 4 was nog geen sprake. Voor de fotoshoot wilde ik het graag omgekeerd maar dat is niet gelukt. Dus staken we ze weer in een witte short maar deze keer met blauwe t-shirt, we zouden het bos in gaan, onze tweede thuis zowat, dus het moest niet te chique zijn ook niet. Joeri ging natuurlijk niet in kostuum maar gewoon in jeans met een hemd en ik kocht me een nieuw mammae kleedje waar ik achteraf gezien veel spijt van heb, de decolletรฉ is zo ongelofelijk diep dat mijn bh continu in het zicht zat. Heel jammer op sommige foto’s.

Maar nog veel belangrijker dan de kleren waren de schoenen! Wat leek het me leuk om in laarzen te gaan, volgens mij bleef dat idee hangen nadat mijn tante er wat over zei… Ik kocht voor iedereen nieuwe laarzen. Joeri en ik hadden er geen dus kozen we er gewoon stoere uit voor hem en leuke vrouwelijke voor mij en voor de jongens ging ik op zoek naar laarzen in hun eigen kleur. Onze kinderen hebben namelijk bij hun geboorte van ons een kleur meegekregen die op heel veel plaatsen terug komt zoals doopsuiker, een bedeltje aan mijn armband, kledij, … en nu dus ook weer in hun laarzen.
Een foto van onze laarzen familie vind je bovenaan de website, maar die hadden jullie ongetwijfeld al wel gezien, deze nam ik zelf.

Hoe de shoot zelf ging? Jammer genoeg zijn er niet zoveel mooie gezinsfoto’s als ik had verwacht maar dat lag niet aan de fotograaf maar aan Lucas. Lucas had er geen zin in die dag en dat is duidelijk te zien op de foto’s ook. Hij is steeds ergens anders dan de rest van het gezin te zien en anders deed hij wel een kikker na, trok hij gekke bekken of sprong hij in het rond. Het was raar voor hem. Ik verwijt het hem niet! Er zitten twee hele leuke gezinsfoto’s bij en dat zijn er al 2 meer dan ik in mijn hoofd had. Verder was het gewoon leuk en gezellig ๐Ÿ™‚ Voor herhaling vatbaar, liefst jaarlijks ๐Ÿ˜‰

En nu is het tijd om jullie mijn favoriete foto’s te tonen, die je niet kan zien op de site van Joshua D’hondt zelf want daar staan er ook een aantal. Mijn watermerk staat er op (om veiligheidsredenen) maar ze zijn natuurlijk allemaal genomen door Joshua D’hondt Photography!

Foto’s van ons gezin die misschien niet zo waardig zijn om aan de muur te hangen maar die nu toch voor blijvende herinneringen op papier zorgen…
gewoonwij-fotoshoot-familyportrait-huwelijksverjaardag-11 gewoonwij-fotoshoot-familyportrait-huwelijksverjaardag-10

gewoonwij-fotoshoot-familyportrait-huwelijksverjaardag-8ย gewoonwij-fotoshoot-familyportrait-huwelijksverjaardag-4

Foto’s van de kindjes, gewoon zoals ze zijn… (Raad eens wat gebeurde bij de tweede zwart/wit foto, die met de 4 kinderen samen ๐Ÿ˜‰ )
gewoonwij-fotoshoot-familyportrait-huwelijksverjaardag-16 gewoonwij-fotoshoot-familyportrait-huwelijksverjaardag-15

gewoonwij-fotoshoot-familyportrait-huwelijksverjaardag-14 gewoonwij-fotoshoot-familyportrait-huwelijksverjaardag-5

gewoonwij-fotoshoot-familyportrait-huwelijksverjaardag-3 gewoonwij-fotoshoot-familyportrait-huwelijksverjaardag-2

gewoonwij-fotoshoot-familyportrait-huwelijksverjaardag-6 gewoonwij-fotoshoot-familyportrait-huwelijksverjaardag-7

Foto’s van mij met de kinderen…
gewoonwij-fotoshoot-familyportrait-huwelijksverjaardag-13 gewoonwij-fotoshoot-familyportrait-huwelijksverjaardag-17

gewoonwij-fotoshoot-familyportrait-huwelijksverjaardag-9ย gewoonwij-fotoshoot-familyportrait-huwelijksverjaardag-12

Foto’s van Joeri met de kinderen…
gewoonwij-fotoshoot-familyportrait-huwelijksverjaardag-18 gewoonwij-fotoshoot-familyportrait-huwelijksverjaardag-19

En diegene dat in het groot aan onze muur zal komen…
gewoonwij-fotoshoot-familyportrait-huwelijksverjaardag-1

En zelfs een blog met/over foto’s kan ik niet zonder veel te lange tekst schrijven/opmaken *oeps*

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!