Foto van Platform plus

Een tijdje terug kreeg ik van Els De Wit een mailtje met de vraag of ik wilde spreken op een congres dat ze organiseert, een congres over thuisonderwijs. Ja, echt waar een congres in België over thuisonderwijs! Natuurlijk vroeg ik achter meer informatie want wat leek dit me interessant, echter heb ik het mooie aanbod afgeslagen omdat ik al veel te veel doe. Ontzettend jammer maar ik moet ook af en toe keuzes maken en af en toe aan mezelf denken. Toch neemt dat niet weg dat ik enorm achter dit initiatief sta en dus graag wat reclame voor het congres wil maken want hoe kan ik als thuisonderwijzer nu niet staan achter het informeren over en van thuisonderwijs?!

Het congres gebeurt naar aanleiding van de enquête van Platform Plus, over de motivatie, noden en welzijn van kinderen en ouders in thuisonderwijs.
Het congres laat zowel experten als ervaringsdeskundigen aan het woord. Zo komen onder andere Claudia de Graaf en Maartje Kleiberg spreken, mede thuisonderwijzers die ik al enige tijd ken via facebook en die ik enorm bewonder, ik kan dus enkel maar positief zijn hierover!

Er wordt o.a. gesproken over: hoogbegaafdheid, autisme, het effect van langdurige stress op ouders en kind.
Het platform wordt er voorgesteld. het congres is niet alleen bedoeld voor kinderen en ouders in thuisonderwijs – of zij die twijfelen. Vanaf volgend schooljaar wordt het aanbod uitgebreid voor scholen. Ook zij zijn dus van harte welkom.


 Inschrijven kan via www.platformplus.be/congres.html
Datum: 11 december 2016
Uur: 13:00 tot 17:00 uur
Plaats: Vergaderzaal Kloosterheide (eerste verdieping), Bornem
Kostprijs: €3 bij inschrijving tot 2 december of €5 aan de kassa

Alle info vind je op terug op de affiche die je via hier kan downloaden en opslaan zodat je zeker niet vergeet te gaan 😉
En nu snel verder vertellen maar!

14633283_1161178703976646_7057165265502656104_o

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!