Charlotte is bijna jarig, ja echt waar, nog 8 dagen en ze wordt 1 jaar. Onze jongste van 4 lijkt verre van nog op een baby al zal ze altijd mijn baby blijven. Met 3 grote broers vind ik het lang niet meer zo simpel om nog cadeautjes te verzinnen voor onze jongste, nee zelfs aan poppen hoefde ik niet te denken want zelfs daar hadden we al een hele bak vol van. We houden niet zo van heel dat meisjes/jongens gedoe, voor ons is het veel belangrijker dat ze er mee spelen en plezier aan beleven en of dat dan roze pop is voor jongens of een stoere auto voor meisjes, allemaal geen probleem ten huize Gewoon Wij.

Ik maakte dus voor onszelf de afgelopen tijd een lijstje met wat we konden kopen voor Charlotte en ook wat we konden vragen aan familieleden. Aangezien we bijna Sinterklaas zijn en ook Kerstmis er stilaan aan komt, wil ik dat lijstje graag met jullie delen zodat jullie ook ideetjes kunnen opdoen.

Om te beginnen wilde ik al heel lang een kubus voor Victor maar dat is er nooit echt van gekomen. Op het lijstje ging dus voor Charlotte een kubus, zowel een houten versie als eentje van Vtech.
9200000058197525 9200000058437053

OkΓ©, ze is er misschien toch al net wat te oud voor… of ook niet… Maar ik heb echt altijd spijt gehad dat ik zo iets nooit heb gekocht dus ik zette hem toch stiekem op het lijstje. De chicco magische draaimolen.
1004004006935891

Ik kon het niet laten en zette er toch een pop op. Nadat SofieΒ er zo lovend over was ging dus baby Annabelle op de lijst, waar een meter met een blog al niet goed voor is.
9200000058202322

Weten jullie nog dat ik een blog schreef over de Toet Toet Auto’s en de Zoef Zoef Dieren? Wel, iemand reageerde toen met dat er nu ook een vrolijke vriendjes serie van is. Die ging ik toen onmiddellijk bekijken en zodoende werd de drang om het Vrolijke Vriendjes Magisch Kasteel op de lijst te zetten ook echt te groot. Ik weet het, heel roze hΓ© πŸ˜‰
9200000058437061_2

Dat was zo’n beetje het verlanglijstje voor Charlotte haar verjaardag, om te weten wat ze nu echt zal krijgen, moet je wachten tot op haar verjaardag. Maar we willen haar verjaardag hoe dan ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Mits wij zelf zo’n fan zijn van de Vtech Toet Toet Auto’s en velen met ons mee aangezien het Toet Toet Ruimteschip in Nederland werd uitgeroepen totΒ winnaar Speelgoed van het Jaar 2016, willen en mogen wij Charlotte haar verjaardag vieren door een Vtech Toet Toet Auto’s Super Stuntpark weg te geven!

1569023

WINACTIE GESLOTEN
Je kan op verschillende manieren en dus meerdere keren deelnemen…

1. Reageer onder dit artikel dat je mee wil doen.
2. Op onze facebookpagina een kijkje gaan nemen hoe je daar ook een kans kan wagen.

Op 24 november 2016 zal Charlotte op haar verjaardag met haar onschuldige, lieve handje een winnaar trekken. Zorg dat je steeds deelneemt met een geldig e-mailadres of een geldige facebookpagina zodat we je zeker kunnen contacteren.

*Deze blog kwam tot stand dmv een samenwerking. Wil je graag meer weten over hoe ik over samenwerkingen denk? Dat kan hier.

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!

113 Reacties

 1. Van harte gefeliciteerd met Charlotte haar verjaardag! Hier doet DL ook echt niet mee aan het jongen meisjes spegoed en of kleding. Ze trekt aan wat ze wil en ze speelt met wat ze leuk vind. En dat zijn dus auto’s en de toet toet staat hoog boven aan

 2. Oh, ik verwacht dat mijn metekindje van ondertussen 10 maanden hier ook heel graag mee zou spelen… Dus wie weet? Fingers crossed! Een hele gelukkige verjaardag alvast voor Charlotte!

 3. Wat een leuk en handig artikel.. Onze dochter wordt in februari 1 jaar en het roze kasteel en de pop ga ik ook op haar verlanglijstje zetten :). Op het verlanglijstje van onze 3-jarige zoon voor de sint staat dan ook weer niet toevallig het stuntpark van toet toet! Dus ook wij doen zeker en vast mee. De zus krijgt van de sint ook toet toet auto’s dus dan kunnen broer en zus fijn samen spelen :). Alvast een gelukkige verjaardag voor jullie kleine meid.

 4. Wij doen ook graag mee πŸ™‚ Met vier (bijna 5) kindjes is mooi en leuk speelgoed hier altijd meer dan welkom! We hebben al een paar van die autootjes dus uitbreiding zou leuk zijn.

 5. Ahhh wat leuk! Ik doe heel graag mee voor onze 2 jarige Ninthe…een lief klein boefje die ontzettend graag met Toet toet speelt. Dit is toch een super mooie aanvulling op de kleine collectie (is nog in opbouw πŸ˜‰ ). De duimpjes gaan knijter hard draaien!!

 6. Alvast van harte gefeliciteerd natuurlijk! πŸ˜‰ op naar een leuke verjaardag…
  Ik doe graag mee, voor mijn kleine ventje.. Helemaal groot fan van toetoet auto’s! πŸ˜‰
  Leuk!!!
  Groetje Ilsiee

 7. 24 november is ook mijn verjaardag! Wat leuk! πŸ™‚ Mijn zoontje is ook dol op die speelgoedjes, al zou hij wel moeten delen met broer en zus. Op speelgoed staat geen leeftijd, dat word hier dagelijks bewezen… Groetjes Mama TeiGetje Silvy

 8. Normaal stille meelezer, maar laat me nu toch maar horen. Dochter van 1,5jaar raakt geen pop aan. Auto’s (alles met wielen..) daarin tegen.. helemaal fan van! Alvast gefeliciteerd en een fijne dag met elkaar!

 9. Whaaaaa wat een waanzinnige give away. Daar doet deze mama super graag aan mee. Voor onze kleine avonturier Liam. Die wel zo’n onwijs gave toet toet autobaan gebruiken kan. Hij is anderhalf jaar oud en dol op toet toet. Voor zijn ontwikkeling is het ook goed. En zijn fantasie wordt ook gestimuleerd. Zo heeft hij elke dag weer wat nieuws geleerd. Ik ga duimen voor onze lieve kleine vriend. Want zo’n prachtig cadeau heeft hij wel verdiend.

 10. Wat super leuk dat jullie er eentje weggeven!
  Ook wij tellen af naar de eerste verjaardag van onze zoon op 16 december, dit zou een perfect cadeau zijn voor hem.

 11. Onze Ties wordt morgen 1jaar… Ongelofelijk om te zien hoe hij van zo een klein klein mannetje uitgegroeid is tot een mannetje wat al kan stappen aan onze hand en ons duidelijk kan maken wat hij graag wil… Ongelofelijk! ! Ons klein wondertje maar stiekem toch ook al groot.
  Hij vindt toet toet super leuk dus zou dan ook een erg leuk cadeau zijn voor hem!
  Alvast een dikke proficiat voor jou Charlotte!
  X x X Ties en Tineke

 12. Ik wil graag meedoen met de wedstrijd. mijn dochtertje Fiona is net 1 jaar geworden (29 oktober). Ze speelt graag met haar broer Yoran (3.5 jaar) met de toet toet autootjes. Mochten zij dit winnen zouden ze er samen veel plezier aan beleven

 13. Wat een superfijne actie !!
  Dochtertje Laura, 26 maand, is momenteel ziek dankzij mij (ik heb mijn ziektekiemen helaas doorgegeven aan haar πŸ™ ) Mama voelt zich heel schuldig nu en wil voor haar dochter iets terug doen xx

  Baby Annabelle en het Vrolijke Vriendjes kasteel staan hier ook op het verlanglijstje !

 14. Wij doen heel graag mee voor onze zoon die in februari 1 wordt. Zoef zoef vinden wij hier al heel leuk dus dan kan toet toet ook niet ontbreken.

 15. Wat een superleuke actie! Wij zijn ook grote fan van toet toet auto’s en hebben voor sinterklaas ook het ruimteschip al die hij van oma krijgt! Als hij 1 jaar wordt (9 februari) willen we nog een uitbreiding cadeau doen! Dus laten we hopen dat we dit winnen! En alvast een dikke proficiat voor jullie prinses Charlotte!

 16. zou geweldig zijn. 3 december vieren wij sinterklaas en laat onze dochter Julia dan net 1 jaar worden. Dubbel feest, maar ook dubbele cadeaus voor papa en mama ; )

 17. Hiep hiep hoera Charlotte !!! Maak er een fijne dag van meid!!!

  Ons zoontje Cas wordt 28 januari 1 jaar, hij is ons eerste kindje maar toch ben ik ook hier aan een lijstje gestart vanwege een overvloed aan leuke speeltjes!! En ja, daarop staan de toettoet auto’s en de Zoefzoef diertjes van Vtech!

  Dus bij deze doe ik enorm graag mee voor mijn zoontje Cas!

  Groetjes!

 18. Wat een leuke cadeautips zeg! Gefeliciteerd alvast met Charlotte en een fijne dag gewenst! Leuk dat zij de winnaar mag trekken!
  Als ik zou winnen zou dit een leuk sinterklaascadeautje zijn voor Joas die een maandje eerder dan Charlotte 1 jaar is geworden πŸ™‚

 19. Bedankt voor de inspiratie. Ons zoontje wordt begin januari 1 jaar. Wat gaat de tijd snel! Wij zouden dus graag meedoen om het stuntpark te winnen.

 20. Dat zouden onze dochters geweldig vinden. Stunten is echt niet alleen voor jongens Tussen al het roze en poppen zou dit een hele welkome afwisseling zijn

 21. WoW wat een leuke actie. Onze zoon is helemaal weg van de toet toet auto’s. Het ruimte schip zou een mooie aanvulling zijn. Alvast gefeliciteerd Charlotte.

 22. Een fijne verjaardsg voor jullie kleine meid Charlotte. Een hele leuke winactie. Wij doen dan ook erg graag mee en maken kans op de stuntman. Hij is zo gaaf.

 23. Ook ik doe graag mee. Op 19 oktober zijn wij trotse ouders geworden van een zoontje. Na twee dochters, dus nu mag er wel wat jongens speelgoed in huis komen, anders kan hij alleen maar spelen met roze speelgoed en poppen.

 24. Wij doen ook graag mee. Mijn zoontje is vorige week 1 jaar geworden en is ook helemaal gek op toet toet auto’s en vrolijke vriendjes. Het stuntpark heeft hij nog niet gekregen
  Mijn zoontje heeft genoten van alle aandacht op z’n verjaardag dus Charlotte ook een hele fijne en mooie dag, dat jullie er maar net zo van genieten als wij!

 25. Ons meisje wordt 1 op 27 december. Zou dus voor haar een prachtig verjaardagscadeau zijn πŸ™‚

  Een fijne verjaardag gewenst aan Charlotte.

 26. Ik doe graag mee voor mijn zoontje van 15 Maanden.
  Op zijn eerste verjaardag een hoop toettoet gehad en wat vind hij de Muziekjes en geluidjes Leuk!
  Wat een mijlpijl die eerste verjaardag. Alvast een hele Fijne dag gewenst

 27. Oh, wat fijn, Charlotte is een dagje ouder dan mijn dochter Alyssa. Ik kende de reeks met Dieren, Auto’s en Vriendjes nog niet zo lang (oudere broers zijn véél ouder). Maar het lijkt me echt prachtspeelgoed, goed voor de motoriek; creativiteit en volgens mij zal mijn dochter hier uren speelplezier mee hebben. De dieren en auto’s staan alvast op het lijstje voor kadootjes. Nu duimen dat mama deze super auto stuntpark wint πŸ™‚

 28. Oh wauw! Wat een mooie actie!

  Mijn zoontje wordt in februari 1 jaar. In verband met de komende feestdagen ben ik ook al een lijstje aan het maken. Toet toet staat heel hoog op het lijstje. Wat een fantastisch speelgoed! Ik doe heeeel erg graag mee want mijn racemonster is dol op geluidjes en autos. We hebben de bus van vrolijke vriendjes, dus dit is een helebmooie aanvulling.
  Duim duim duim!
  En jullie alvast gefeliciteerd!

 29. gefeliciteerd πŸ˜€ Ik doe graag mee voor onze tweeling Lucas & Eva die 5 december jarig zijn πŸ˜€ hiervoor heb ik werkelijk alles uit de kast getrokken aangezien zij dit echt geweldig zouden vinden:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg en repost)
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: lindavanduren/ (volg)
  Google+: lindaenbjorn (volg en gedeeld)

  groetjes Linda

 30. Mijn jongste zoontje wordt in januari 1 jaar, wat zou het leuk zijn als wij Vtech Toet Toet Auto’s Super Stuntpark aan hem kunnen geven. Ben erg fan van Vtech speelgoed, altijd met een hoog activity-gehalte en bovendien altijd van hoge kwaliteit!

 31. Dat zou super leuk zijn! Hier in huis wordt de gehele vtech serie (toe toet, zoef zoef, vrolijke vriendjes en blub blub) erg gewaardeerd en zorgt voor uren speelplezier. Iets nieuws van toet toet zou geweldig zijn misschien wil grote broer van 3 er dan ook weer meer mee spelen

 32. Te leuk om te winnen op m’n verjaardag! Gelijk de nadenkwerkzaamheden opgelost over wat te kopen voor onze twee jongens van 3 en 0. Het stuntpark staat hoog op onze wensenlijst!

 33. Altijd lastig die verlanglijstjes !! Hier ook ! Maar voor mijn oudste staat toet toet toch wel op zijn lijst, hij heeft de politiekazerne al en veel autootjes, hij zou het stuntpark vast te gek vinden !!! En me dochter vind ook vast leuk!

 34. Onze dreumes Millen is, net als zijn papa en mama, ook groot fan van Toet Toet. Tijdens zijn ondeugende en ondernemende momenten vliegen de wegdelen door de lucht, dus die heeft mama nog even opgeborgen. Maar wat is hij trots als z’n auto zo over het spiraalvormig wegdek van de garage sjeest! Klappen, handjes in de lucht en een glimlach van oor tot oor. Met de Toet Toet Stuntpark kan hij oefenen en spelen, wat zal hij stralen van geluk en trots! En papa en mama dan stiekem ook een beetje πŸ˜‰

 35. Ik wil graag mee doen voor mijn zoontje die begin november net 1 is geworden. Hij heeft al super leuke dingen gekregen van toet toet maar dit zou er natuurlijk nog mooi bij passen

 36. Gefeliciteerd alvast met jullie kleine meisje, poeh hey wat gaat dat hard.

  Ik doe heel erg graag mee voor het liefste prinsesje op deze wereld. Ik denk dat ze hier heel erg blij van zal worden.

 37. Lieve Charlotte, gefeliciteerd met je verjaardag!!! Ik hoop dat al je wensjes uit komen….

  Mijn kleine mannetje Collin heeft ook een wensje πŸ˜‰ Zou jij zijn lootje uit de pot willen halen?
  We gaan duimen dat het lot ons gunstig gezind is!!

 38. Hier in huis ook een ontzettende Toet Toet fan. Superleuk speelgoed en niet kapot te krijgen. Dus wij doen graag mee met de winactie. Ik ben wel benieuwd naar welke cadeautjes het uiteindelijk geworden zijn! Gefeliciteerd met je dochter!

 39. Alvast proficiat en wat leuk ze is op dezelfde dag jarig als ons neefje. Dat kan geen toeval zijn. We maken dan ook heel graag kans op deze prijs. Hier mag mijn dochter ook overal mee spelen wat ze wil. Ze speelt ook graag met auto’s πŸ™‚

 40. Alvast gefeliciteerd!!! Zo mooi, de allereerste verjaardag vieren!
  Met 2 dochters hebben wij thuis geen gebrek aan roze πŸ˜› Maar met auto’s spelen de dames net zo lief.
  Dit Super Stuntpark zouden onze meiden geweldig vinden!!! Ik maak dus heel graag kans!
  Ps; zo’n magische draaimolen blijft leuk! (Onweerstaanbaar om er soms ook gewoon zelf even een paar keer flink op te drukken). Daar zal je kleine meid vast heel blij mee zijn!

 41. ALVAST GEFELICITEERD en Wauw wat een droomprijs! niet alleen zoonlief van 3 is gek op auto’s maar dochter elise van 5 ook! dus ik waag graag een kansje en volg je uiteraard via fb. liefs melissa

 42. Ook wij doen graag mee met deze leuke winactie! Net als bij de rest zit er hier ook een grote fan van toet toet auto’s en die grote fan krijgt er binnen 4 weken nog een broertje bij.. Zo een toet toet winnen zou de pret alleen maar vergroten πŸ™‚

 43. En dan zie je pas hoeveel mensen je blog lezen!! Ik heb er alleszins al veel van opgestoken en ding graag mee naar deze superleuke prijs! Wij hebben helemaal niets in huis van toetoet of zoefzoef, dus ik ben keibenieuwd!

  En proficiat aan de jarige (en ook aan de mama!)!!

 44. Ik doe heel graag mee voor ons 3 jarige meisje. Deze mama is niet zo van lichtjes en geluidjes speelgoed, maar dochterlief wil het zooo graag hebben. Daarom wagen we een kansje en wie weet vind mama het straks net zo leuk als dochterlief.

 45. ja graag doe ik mee voor mijn neefje net 5 geworden maar al sinds maart hele vele ziekenhuisbezoeken. vele prikken beenmergpuncties chemo,… Hij verdient dat stuntpark. nu zeker dat de zussen nu ook moeten thuis blijven ikv infectiegevaar wil je een kanjer van een kerel een happy smile op zijn gezicht toveren??? go for it die kanjer verdient het echt!!

 46. Oh ik doe ook nog heel graag mee voor onze vier kinderen die allemaal graag met toet toet auto’s spelen! De jongste twee vooral tijdens het thuisonderwijs met de oudste twee.

  Hartelijke groet,
  Mattanja

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.