Charlotte is bijna jarig, ja echt waar, nog 8 dagen en ze wordt 1 jaar. Onze jongste van 4 lijkt verre van nog op een baby al zal ze altijd mijn baby blijven. Met 3 grote broers vind ik het lang niet meer zo simpel om nog cadeautjes te verzinnen voor onze jongste, nee zelfs aan poppen hoefde ik niet te denken want zelfs daar hadden we al een hele bak vol van. We houden niet zo van heel dat meisjes/jongens gedoe, voor ons is het veel belangrijker dat ze er mee spelen en plezier aan beleven en of dat dan roze pop is voor jongens of een stoere auto voor meisjes, allemaal geen probleem ten huize Gewoon Wij.

Ik maakte dus voor onszelf de afgelopen tijd een lijstje met wat we konden kopen voor Charlotte en ook wat we konden vragen aan familieleden. Aangezien we bijna Sinterklaas zijn en ook Kerstmis er stilaan aan komt, wil ik dat lijstje graag met jullie delen zodat jullie ook ideetjes kunnen opdoen.

Om te beginnen wilde ik al heel lang een kubus voor Victor maar dat is er nooit echt van gekomen. Op het lijstje ging dus voor Charlotte een kubus, zowel een houten versie als eentje van Vtech.
9200000058197525 9200000058437053

Oké, ze is er misschien toch al net wat te oud voor… of ook niet… Maar ik heb echt altijd spijt gehad dat ik zo iets nooit heb gekocht dus ik zette hem toch stiekem op het lijstje. De chicco magische draaimolen.
1004004006935891

Ik kon het niet laten en zette er toch een pop op. Nadat Sofie er zo lovend over was ging dus baby Annabelle op de lijst, waar een meter met een blog al niet goed voor is.
9200000058202322

Weten jullie nog dat ik een blog schreef over de Toet Toet Auto’s en de Zoef Zoef Dieren? Wel, iemand reageerde toen met dat er nu ook een vrolijke vriendjes serie van is. Die ging ik toen onmiddellijk bekijken en zodoende werd de drang om het Vrolijke Vriendjes Magisch Kasteel op de lijst te zetten ook echt te groot. Ik weet het, heel roze hé 😉
9200000058437061_2

Dat was zo’n beetje het verlanglijstje voor Charlotte haar verjaardag, om te weten wat ze nu echt zal krijgen, moet je wachten tot op haar verjaardag. Maar we willen haar verjaardag hoe dan ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Mits wij zelf zo’n fan zijn van de Vtech Toet Toet Auto’s en velen met ons mee aangezien het Toet Toet Ruimteschip in Nederland werd uitgeroepen tot winnaar Speelgoed van het Jaar 2016, willen en mogen wij Charlotte haar verjaardag vieren door een Vtech Toet Toet Auto’s Super Stuntpark weg te geven!

1569023

WINACTIE GESLOTEN
Je kan op verschillende manieren en dus meerdere keren deelnemen…

1. Reageer onder dit artikel dat je mee wil doen.
2. Op onze facebookpagina een kijkje gaan nemen hoe je daar ook een kans kan wagen.

Op 24 november 2016 zal Charlotte op haar verjaardag met haar onschuldige, lieve handje een winnaar trekken. Zorg dat je steeds deelneemt met een geldig e-mailadres of een geldige facebookpagina zodat we je zeker kunnen contacteren.

*Deze blog kwam tot stand dmv een samenwerking. Wil je graag meer weten over hoe ik over samenwerkingen denk? Dat kan hier.

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!