Foto pixabay.com

Normaal laten we de winter ons niet tegenhouden om buiten te komen maar dit jaar lag dat toch wat anders. De afgelopen weken zagen we geen bos of speeltuin, de ene zieke na de andere, vreselijk! Nu ja, aan de andere kant ook wel gezellig zo binnen zitten maar toch… liever allemaal gezond en wel buiten. Inmiddels is iedereen weer beter met hier en daar een verkoudheid die direct de kop op steekt als we buiten komen maar we konden ons niet meer houden. Hebben jullie die zon de afgelopen dagen ook gezien? Wauw! Echt je moest wel naar buiten, alles trok je gewoon naar buiten. De zon door de ramen, hier en daar een vogeltje dat ging fluiten, lachende kinderen op straat, … Ja, het typische cliché beeld van de eerste tekenen van de lente en dat met nog meer dan een maand voor het officieel lente is. Natuurlijk ben ik realistisch en besef ik dat we in België wonen en dat het dus morgen weer gedaan kan zijn dus moesten we er wel van profiteren!

Winterjassen aan en naar buiten ermee! Te vroeg naar de multimove vertrekken om eerst nog heerlijk in de speeltuin te spelen. Oh, wat hebben we daar van genoten. Hoewel… Die winterjas was zelfs te warm. Al snel gingen hun winterjassen uit en bleven hun windstoppers over. Ja, zo hebben we er wel een aantal voor de kinderen voor in de bakfiets. Nog zo iets dat ik mis momenteel… Dat fietsen! Ik kan enorm genieten van fietsen in de winter maar dan moet het koud zijn, echt koud met een stralende hemel! Wisten jullie dat jullie me allemaal stikjaloers hebben gemaakt met jullie sneeuwfoto’s, vooral die mensen uit Nederland, thah! Laat ons maar zitten verlekkeren. Aangezien het dus niet echt heel lang koud met open hemel is geweest en ik geen sneeuw zag, heb ik besloten dat het lente mag worden. Alle dagen in de tuin leren, naar de speeltuin, het bos en vooral… bye bye ziektekiemen!

Oh en weten jullie waar ik ook zo ontzettend naar uit kijk als de lente weer helemaal in het land is? Me-time. Ja, ik ben in september echt wel gestopt met hardlopen en ik had er echt geen zin in tijdens die regenachtige dagen. Ik weet het, het heeft me vorig jaar nooit tegen gehouden, ik liep in weer en wind maar toch… Ik kon het niet opbrengen. Nu kriebelt het weer erg hard dus van zodra het hier wat rustiger is thuis gaan mijn loopschoenen weer vanonder het stof, mijn loopkledij aan en ga ik er weer heel erg hard tegenaan! Jullie krijgen er vast wel een update over als het zover is, ik heb namelijk een kg of 10 er bij gekregen deze winter en die moeten er dus ook weer af 😉

Ik laat jullie graag nog even meegenieten van hoe wij aan het genieten waren van dat prachtige weer. Geen mooie foto’s van het fototoestel maar wel oprecht plezier!

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie lenteweer de voorbije dagen?

Campz.be

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!