Vandaag ben ik jarig en vanaf nu ben ik dus 28 jaar oud… Jong… De eerste titel die ik deze blog gaf was ’28 en grijs’ want ja hoor, ik ben al heel erg grijs aan het worden. Mijn bruine haar overheerst nog, maar de glans die het had die is verdwenen. Er begint zodanig veel grijs tussen te zitten dat mijn haar er dof uit ziet. Ook is mijn grijze haar gebekt en steekt het alle kanten op, geen steile lokken meer binnenkort? Ik kan er wel over klagen over dat doffe, alle kanten opstekende haar maar eerlijk… Ik ben er trots op! Ik blijf er bij dat ik niet ga kleuren, al kan ik er bijna zeker van zijn dat ik tegen mijn 30ste helemaal grijs zal zijn. Iets met genen. Maar die titel ging weg want een heel artikel over hoe trots ik ben op mijn grijze haren leek me maar saai.

Dit jaar kreeg ik van mijn wederhelft geen cadeau voor mijn verjaardag en dat was op mijn vraag. Hij is een ramp in cadeaus, stelt me dan weer teleur, is dan boos op zichzelf, … Hij had 1 idee namelijk een nieuw bedeltje voor mijn pandora armband, was hij even vergeten dat Lucas dat ook wilde kopen voor mijn verjaardag en mijn armband nog maar 1 bedeltje kon hebben, een hele nieuwe armband zou dan weer te kostelijk zijn. Dit jaar wilde hij dus met het gezin op stap gaan zodat we wel iets deden voor mijn verjaardag. Eerst protesteerde ik omwille van een giga bestelling die we via de webshop kregen maar uiteindelijk moest ik toegeven dat het wel heel leuk zou zijn eindelijk nog eens op stap te gaan met het gezin.

Vandaag stonden we dus extra vroeg op want we zouden naar Hidrodoe in Herentals gaan wat toch eventjes rijden is voor ons. Bij het opstaan kreeg ik van Lucas dus een bedeltje, een beertje… Wat jullie natuurlijk niet wisten… Onze zoon was 9 dagen lang zijn favoriete grijze beer kwijt. 9 dagen pure horror tot we hem eergisteren laat terug vonden. Jullie snappen de ironie wel zeker toen ik het bedeltje zag? 😉
Van Thibeau kreeg ik gisteren al een bosje tulpen trouwens.
Oh en ik zou het bijna vergeten. Victor gaf zichzelf cadeau met een strikje rond zijn arm 😉 Wat kan je mee wensen als mama?

Bon… Vroeg opstaan… 6:20 ging de wekker. Serieus?! 6:20… Ik kom nooit voor 8 uur uit mijn bed (tenzij op zondag om naar de kerk te gaan, dan om 7 maar echt nooit vroeger dan dat!). Diegene die me volgend jaar met mijn verjaardag zo vroeg uit bed zet die mag hier niet mee binnen! Kleren aan, ontbijten, … en op weg. Lekker rustig op de baan en net voor openingstijd kwamen we aan bij Hidrodoe. Eens deuren open gingen we binnen en waren we vertrokken. Het eerste uur lang hadden we echt heel Hidrodoe voor ons alleen, zalig! Ik had de werkblaadjes van hun website afgedrukt en daar gingen ze direct mee aan de slag. De kinderen hebben zich echt enorm uitgeleefd. We gaan namelijk elk jaar 1 keer omdat het er zo ontzettend leerrijk is voor hen. Ze leren er ontzettend veel over water in het algemeen. Je hebt er ontelbare proeven want Hidrodoe is zoals de naam het zegt een DOE-centrum. Echt een super aanrader om met je kinderen naartoe te gaan. Ik denk niet dat er veel kinderen zijn die het daar niet leuk zouden vinden. Ik zou er een hele reviewblog over kunnen schrijven maar jullie weten ondertussen wel dat ik vaak vind dat beelden meer zeggen dan woorden (al wordt deze blog alweer heel erg lang 😉 ). Voor alle informatie kan je op de site terecht van Hidrodoe zelf dus deel ik vooral nog heel wat foto’s.

Naar aanleiding van de uitstap wordt ons volgende thema dan ook ‘water’.

Na het ontdekken, leren, spelen, … aten we er nog een hapje en kochten we nog een leuk experimentensetje waar jullie op facebook zeker wel wat over zullen zien verschijnen. Daarna wandelden we weer naar de auto en reden we richting Sint-Niklaas… Ik wilde een ijsje van Foubert dus kreeg ik een ijsje van Foubert. Nu ja, ijsje… een banana split. Gezellig op ons gemak ons ijsje opgegeten en dan richting huis.

Eens thuis werkten we samen verder aan die ene bestelling waar ik ook echt ontzettend van heb genoten. Kindjes rond ons spelend, wij rustig praten en alles afwerken en nu… Nu heb ik zelfs nog tijd gehad om deze blog te typen.

Toegegeven… Vroeg opstaan heeft 1 groot voordeel… Je krijgt veel meer gedaan op een dag 😉

En ik? Ik ben super blij dat ik geen ingepakt cadeau kreeg maar een hele gezellige dag samen met het gezin.

Iedereen ontzettend bedankt voor de vele verjaardagswensen want wauw wat kreeg ik er veel!

Ik ga vanavond als een tevreden 28-jarige slapen. Wat ben ik gezegend met mijn geweldige gezin!

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!