Nog 1 week en het is mei en mei is voor Hout en Spel feestmaand! Waarom? Dan bestaan we namelijk 1 jaar!

1 jaar Hout en Spel, wauw wat is de tijd gevlogen. Een jaar geleden gestart met een 5-tal handgemaakte producten en nu tellen we bijna 150 leuke en kwalitatieve producten. Niet zo’n astronomisch getal natuurlijk, maar voor ons is het al heel wat meer dan we ooit hadden gedacht.

We kregen een nieuw logo, veranderden van assortiment en bouwden de webshop verder uit met een blog waarin we jullie proberen bij te staan met tips en advies.

1 jaar… Dat willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Volg ons dus zeker op facebook en/of instagram want er komt zeker een leuke winactie aan.

Het was echter ook een jaar van hard werken en dus hebben we besloten er even tussenuit te gaan. Vanaf 19 mei 2017 tem 5 juni 2017 zullen er geen pakketten verstuurd worden. We zorgen echt wel voor een leuke actie in die periode en natuurlijk kan je ook gewoon je bestelling gewoon blijven plaatsen. We handelen bestellingen in volgorde van binnenkomst af vanaf 6 juni 2017.
In deze periode worden ook telefoons niet beantwoord, mails worden wel elke 24 uur gelezen.

Wil je dus graag nog iets bestellen, zorg er dan zeker voor dat de betaling van jouw bestelling voor 16 mei 2017 bij ons is zodat jouw pakketje zeker nog tijdig geleverd wordt.

We willen jullie alvast ontzettend bedanken voor alle steun die jullie ons hebben gegeven, leuke pakketjes dat we hebben mogen verzenden, fijne feedback dat we kregen en nog zoveel meer. Zonder jullie had Hout en Spel nooit geweest wat het nu is.

Volg je Hout en Spel ook op facebook en instagram?

Wil je onze Hout en Spel nieuwsbrief ontvangen? Inschrijven kan via deze link.

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!