Zagen jullie bovenstaande foto al op de homepage?

Ja? Dan heb je jezelf toch ook al ingeschreven voor de nieuwsbrief niet? Nee?! Wel dan moet daar dringend wat verandering in komen. Ik zal jullie enkele goede redenen geven waarom je je toch moet aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Voordelen:
– Je bent als eerste op de hoogte van alle belangrijkste nieuwtjes.
– Je krijgt heel wat extra productinformatie want wij testen stap voor stap alle producten zelf voor jullie uit. We willen immers op elk moment van de dag kunnen zeggen dat we jullie kwalitatieve, educatieve en leuke producten bieden en dat kan alleen als we zelf 200% overtuigd zijn van wat we verkopen.
– Leuke DIY’s. Jaja, tussen alle werkzaamheden door blijven wij leuke DIY’s maken. De leukste verschijnen in de nieuwsbrief.
– Kortingscodes, acties, give aways, … zullen altijd in nieuwsbrieven worden vermeld zodat jullie geen enkele interessante aanbieding meer missen. En om deze reden mag je zeker de eerste nieuwsbrief niet missen!
– Geen continue spam! We zullen niet op vaste basis jullie gaan mailen. Dit wil zeggen dat we enkel een nieuwsbrief uitsturen als wij vinden dat deze interessant genoeg is. Geen paniek dus dat je bij elk nieuw artikel, blog bericht of zuchtje wind een mailtje van ons zal krijgen. We streven naar een gemiddelde van 1 keer per maand, in actie periodes kan dit 2 keer worden, in vakantieperiodes 1 keer per 2 maand. We zijn zelf nog op zoek naar wat mogelijk is en wat onze klanten het leukste vinden. Feedback is dus zeker welkom.
– Wil je hem toch niet meer ontvangen? Je kan uitschrijven wanneer je maar wil.

Nadelen:
– Jullie zullen misschien wel vaker aan het knutselen gaan dankzij onze DIY ideetjes waardoor er vast wat minder tijd over zal blijven voor het huishouden. Sorry!

Hopelijk zijn jullie nu wel overtuigd en schrijven jullie je ook in op onze nieuwsbrief. De eerste zal bij ons de deur uitvliegen op 21 juni 2017, snel zijn dus!

Volg je Hout en Spel ook op facebook en instagram?

Wil je onze Hout en Spel nieuwsbrief ontvangen? Inschrijven kan via deze link.

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!