Sommige van jullie hadden het misschien al opgemerkt maar sinds kort hebben we een geheel nieuwe website online staan. De vorige deed jammer genoeg niet altijd wat hij moest doen wat zowel voor jullie als klant, maar ook voor ons als webshop niet erg aangenaam was. Na de zoveelste frustratie zijn we dan ook op zoek gegaan naar een goed oplossing en dat werd dus een geheel nieuwe site met bijbehorende blog (deze dus).

Dag en nacht hebben we de afgelopen tijd gewerkt en nu is hij klaar. Wij zijn er alvast heel erg blij mee.

Je vindt hem gewoon terug op de vertrouwde plaats www.houtenspel.be

Maar wat verandert er nu eigenlijk allemaal voor jullie als klant?
– Kleine producten zullen vanaf nu goedkoper verzonden worden. De verzendkosten worden berekend naar gelang de grootte en het gewicht van het product. Zodoende zie je dus onmiddellijk in jouw winkelmandje wat de verzendkosten zullen zijn voor jouw bestelling. Wil je dus enkel dat ene kleine product dan is dit voor jou alvast heel erg goed nieuws.

– De producten in de categorie ‘spelend leren’ zijn niet meer onderverdeeld in producten van 0-6 jaar en 6-12 jaar maar in groepen volgens ontwikkelingsdomein.

Wat blijft hetzelfde?
– Het vertrouwde, enthousiaste team achter Hout en Spel.

– Kortingscodes verhuisden mee. Heb je dus een code liggen dan hoef je niet meer te doen dan deze gewoon te gebruiken zoals je dat anders zou gedaan hebben op de vorige website.

– Gratis verzending vanaf 125 euro zowel voor België als Nederland.

– De vertrouwde en uitmuntende klantenservice.

– Kwalitatief spelend leren materiaal.

– Alles voor jullie getest en goedgekeurd zodat we er op elk moment zeker van kunnen zijn dat we jullie kwaliteit bieden.

– Maatwerk! Heb je een leuk idee dan mag je ons nog steeds contacteren. We kijken dan wat we voor jou kunnen betekenen. Dit kan gaan over producten uit hout, een bestaand handgemaakt product dat je aangepast wil zien, andere lettertypes voor de transparanten, …

– Het meest uitgebreide aanbod in toebehoren voor op de lichtbak of lichttafel.

– Klantvriendelijkheid steeds voorop.

Heb je nog vragen, tips of opmerkingen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan via e-mail naar info@houtenspel.be of via telefoon op het nummer +32473 51 80 26.

Volg je ons ook op facebook en instagram?

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Inschrijven kan via deze link.

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!