Vorige week kregen we onze eerste bestelling binnen voor het samenstellen van een surprise pakket. We hadden dit al drie keer gedaan voor een give away en dat was spannend, maar voor zo’n betalende klant is dat toch nog net allemaal wat spannender en zeker voor deze.

Het is een vaste klant, die steeds heel erg enthousiast is over onze producten en dus ook al heel wat uit ons assortiment in huis heeft. Toch deden we ons uiterste best om een uniek pakket voor hen samen te stellen.

 Om je even een idee te geven… Zij kochten een surprise pakket ter waarde van 80 euro en kregen een pakket van 91.72 euro. Dit is voor elk surprise pakket anders maar je mag er wel 100% zeker van zijn dat jouw surprise pakket steeds hoger is in waarde dan wat je werkelijk betaald hebt.
Wat de klant zegt
Dat wij fan zijn van “spelend leren” is al lang geen geheim meer. Onze dochters gaan dan ook graag aan de slag met allerhande speelgoed waarbij elke keer opnieuw hun “grijze massa” aan het werk wordt gezet. Wij hebben verschillende smart games, een mooie collectie tiptoi boekjes en spelletjes, lego, …
Maar sinds anderhalf jaar zijn we ongelogelijke fan van Hout en Spel. Onze Hout en Spel collectie begon ooit met de pretspiegel en deze is nog steeds een immens succes, nog wekelijks staat de spiegel op tafel te pronken. Ondertussen kwamen er lichtbakken, playsticks, fiches, transparanten, …. bij.

Als er verjaardagen, feestdagen, .. aan komen denken we “Bij Hout en Spel moeten we niet meer shoppen want we hebben hun webshop al leeggekocht.” Maar niets is minder waar. Elke keer opnieuw komen er zeer leuke nieuwe zaken bij.

Met de komende feestdagen in het vooruitzicht speurden we hun webshop af naar waar we de dochters plezier mee zouden kunnen doen. Maar er is telkens zoveel leuks te vinden dat kiezen moeilijk is. Net toen kwamen we hun “suprise pakket” tegen. Ideaal voor als je, net als wij, niet weet wat kopen of niet kan kiezen.

Hoe ga je te werk? Kies een pakket naar je eigen budget. Eenmaal je dat hebt beslist, kan je doorgeven voor wie het pakket moet dienen, de leeftijd, het geslacht, … je kan ook een opmerking doorgeven. Dat laatste vinden wij perfect omdat we al heel wat hebben van bij hun en dubbele zaken natuurlijk niet zo fijn zijn. Meer is er niet aan. Alleen begint dan een spannende tijd… WACHTEN tot je pakketje wordt gelevert.
Vandaag werd ons pakket geleverd en we waren overdonderd. We weten dat de service bij Hout en Spel super is, maar deze keer was het meer dan perfect. Alle artikels waren 1 voor 1 met veel zorg voorzien van cadeaupapier, zo jammer om ze te moeten openen, en elke keer opnieuw deden we een pakje open en waren we zeer zeer tevreden met de keuze van Hout en Spel.
Geniet maar mee van de inhoud van ons pakket.
*Wij kozen zeer bewust om nu al het pakket aan te kopen. Stel dat we toch niet zo enthousiast waren, dan konden we eventueel opzoek naar alternatieven. Maar het is dus niet nodig 😉
** Deze review werd geschreven zonder enige vorm van tussenkomst van Hout en Spel
*** Een snelle link naar de surprise pakketten http://www.houtenspel.be/c-4034389/surprise-pakket/Benieuwd wat er in het surprise pakket zat?

Wij waren natuurlijk heel erg enthousiast met deze reactie van de klant en we konden het dan ook niet laten om deze met jullie te delen. De spanning van het wachten op de reactie van de klant was het meer dan waard. We zijn erg blij dat onze keuze goed in de smaakt is gevallen en hopen dit natuurlijk in de toekomst nog vaker te mogen doen.
Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!