Vtech 25 jaar bloghop: Magibook + winactie!

Dit jaar bestaat Vtech 25 jaar en dat mag iedereen geweten hebben. Ze deden heel wat leuke acties en daar hoort ook de bloghop bij. 25 bloggers, 25 reviews en 25 winacties. Ze zijn gestart op 1 november en nu is het aan mij.

Ik mocht namelijk het Magibook gaan testen en daar was ik heel erg blij mee want zoals jullie hier al konden lezen, stond deze op ons feestdagenlijstje.

Ik moet zeggen dat ik altijd sceptisch ben ten opzichte van zulke producten. We hadden in het verleden al verschillende producten die educatief beloofden te zijn en dan heel erg teleurstellend waren. Hoe leuk ik hem er ook vond uitzien, ik probeerde toch mijn verwachtingen niet te hoog te leggen.

Toen de doos aan kwam was ik al meteen enthousiast. Mooie verpakking en lekker groot. Materiaal voor kleuters moet bij mij toch echt wel groot genoeg in gebruik zijn en toch weer niet te groot, want er moeten nog 3 kinderen aan onze tafel zitten. Het formaat van magibook is ideaal om een kind mee aan de slag te laten gaan en als ouder toch nog fijn mee te kunnen kijken zonder je kind te storen. Het magibook wordt tevens geleverd met 1 boekje namelijk ‘Een dag uit het dagelijks leven’. Met die boekje kan je meteen aan de slag gaan.

Je plaats het boekje in het magibook en klikt het vast. Dit kunnen de kinderen al heel snel zelf, want het moet niet perfect op zijn plek zitten. Groot pluspunt vind ik dat, speelgoed waar ze volledig zelfstandig mee aan de slag kunnen heeft bij mij altijd een grote stap voor. Elk boekje bevat verschillende functies zoals niveau 1 om een activiteit te starten, niveau 2 voor wat meer uitdagendere activiteiten, een hulpfunctie of als je op een bepaalde pagina in het boekje wil stoppen dan druk je op de stoppen functie. 4 eenoudige functie die je op elke bladzijde terug kan vinden.

Eens het boekje op zijn plek zit, zet je het magibook aan en kan je beginnen. Je zet hem eenvoudigweg aan met een druk op de knop en regelt makkelijk zelf het volume. Je neemt de pen en drukt zachtjes op het prentje. Vanaf nu kan je echt gaan spelend leren. Zo zijn er zoekspelletjes waarbij je naar de uitleg moet luisteren en op de juiste plek moet drukken, wordt er uitleg gegeven over bepaalde dingen, liedje en vragen over de seizoenen, onthoudspelletjes, creatieve spelletjes met stickers, weetjes over dieren,  muziek, dagelijkse zaken als delen en interesse tonen in elkaar worden aangebracht en nog veel meer.

Het magibook wordt hier echt continu uitegehaald. Ik vind ze er mee op de grond, in de zetel of aan tafel. Victor vindt het geweldig om er mee aan de slag te gaan terwijl zijn broers bezig zijn met hun lessen.

Dit was natuurlijk het boekje voor kindjes van 2-5 jaar en daar amuseren onze peuter en kleuter zich echt heel erg lang mee. Ik was meteen verkocht aan het systeem dat ik de 4 andere boekjes die je apart kan kopen ook bestelde voor de feestdagen.
Zo heb je nog in niveau 1 voor kinderen 2-5 jaar:
– Op avontuur met vormen en kleuren
– Cijfers ontdekken met Scout en Violet

In niveau 2 voor kinderen van 4-6 jaar:
– Maak kennis met de wetenschap
– De eerste schooldag, ja als thuisonderwijzer kocht ik ook deze omdat er bijvoorbeeld vreemde talen en de dagen van de week bij aan bod komen.

Ik heb de boekjes alvast bekeken toen de kinderen sliepen en ik weet nu al héél zeker dat ook de twee oudste jongens hier nog heel wat plezier aan gaan beleven en er zelf ook nog echt wat van gaan opsteken ook.

Oh ja, en naast al dit enthousiasme ben ik ook gewoon fan van hoe het is vormgegeven. Onze twee oudste hebben op verplaatsing hun e-reader, tablet of ja zelfs hun allereerste storio van Vtech die ze jaren geleden kregen nog. Onze jongste zoon wil natuurlijk ook stilaan wel zo iets hebben voor op verplaatsing en hij neemt nu steeds het Magibook mee. Het lijkt toegevouwen eigenlijk een koffertje met super handig handvat en voor ons heel belangrijk, je kan er een hoofdtelefoon op aansluiten! Ik kan je verzekeren als al die jongens samen op iets aan het spelen zijn dat geluid maakt dat je heel blij bent als je er een hoofdtelefoon kan op aansluiten.

Magibook, sorry dat ik mijn verwachtingen zo laag had gelegd, je had de hoge verwachtingen ook helemaal ingelost. Het is verrassend educatief en het is speels, het past dus perfect in het concept van spelend leren waar ik helemaal fan van ben en daar wil ik jullie graag mee van laten genieten.

Ik mag namelijk van Vtech namelijk een Magibook weg geven en voor het geval het nog niet duidelijk moest zijn… Als je een kind tussen 2 en 6 jaar hebt, dit is hét kerstgeschenk dat je nog niet had en waar je zeker geen spijt van zal krijgen.

Wat je moet doen?
– Reageer onder deze blog dat je graag kans maakt en voor wie je graag kans wil maken op dit Magibook. Zorg dat je reageert met een geldig e-mailadres zodat ik je kan contacteren.
– Volg ons op instagram en/of facebook, niet verplicht uiteraard maar we vinden het wel heel erg fijn.
De winnaar wordt bekend gemaakt op 25 november zowel hier op de blog als via mail.

Oh, vergeten jullie trouwens niet verder te hoppen naar Mary-Lou van mamaloublogt.nl? Daar staat morgen een nieuwe winactie klaar, oh en sowieso is het een enorme aanrader die blog. Ze deelt bijvoorbeeld dezelfde passie voor dragen als ik.

*Deze blog kwam er in samenwerking met Vtech, maar dit verandert niets aan ons enthousiasme over dit product. Ik blog steeds in alle eerlijkheid.

Volg en vind ons leuk op:
Facebook
Pinterest
Twitter

161 gedachten over “Vtech 25 jaar bloghop: Magibook + winactie!

 • 19 november 2017 om 07:45
  Permalink

  Dit ziet er echt een heel erg leuk ding uit. Milly (bijna 3) zou hier veel plezier aan beleven. Gus (1,5) zal goed kijken hoe grote zus hiermee aan de slag gaat om binnenkort zelf te experimenteren!

  Beantwoorden
  • 19 november 2017 om 09:39
   Permalink

   Wat een prachtig product! Ik doe graag mee voor Vesper, mijn dochtertje van 2. Ze speelt zo graag met de Tip Toy van haar grote broer, maar die wordt steeds streng bewaakt 😉

   Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 07:49
  Permalink

  Wat super leuk!! Heel graag voor onze dochter van bijna 4 <3

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 07:49
  Permalink

  Dit zou ideaal zijn voor mijn leergierige zoon Vince van 4 jaar.

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 07:59
  Permalink

  Mijn zoontje Matteo wordt op 20/12 al 4! Het ideale cadeau, leerrijk en compact! Vooral het laatste is belangrijk na de overdosis speelgoed van de Sint binnen twee weken
  groetjes, Natascha

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 08:04
  Permalink

  Oeh! Graag! Voor Lee! (En ook een beetje voor Amy-Lynn daarna als ze groter is!)

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 08:05
  Permalink

  Wow ik zou dit magibook echt heel erg graag willen winnen voor mijn lieve zoontje Noah van 2 jaar. Echt een super leuke actie!! Heel leerzaam voor hem en heel goed voor zijn ontwikkeling. Wij gaan duimen

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 08:10
  Permalink

  Wat een leuk ding! Natuurlijk wil ik m graag winnen 🙂

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 08:13
  Permalink

  Ik zou dit graag willen winnen voor onze twee kindjes die totdat ze naar school gaan, lekker bij papa thuis zijn. De oudste kan niet wachten tot ze eindelijk naar school mag en lijkt heel leergierig.
  Haar broertje is bijna twee en kan heerlijk spelen. Ze vallen dus samen in de eerste leeftijdscategorie van dit product dat mama hoog op het wensenlijstje heeft staan.

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 08:15
  Permalink

  Hi,

  Ziet er erg leuk uit. Ik zou hem graag willen voor mijn overactieve peuter. Hij is moeilijk tot rust te brengen. Vooral bij op bezoek gaan raakt ie overprikkeld wat resulteert in bijna continue rondjes rennen. Sinds kort nemen we nu vaak de tablet mee als we op bezoek gaan, dan zoekt hij uiteindelijk wel n rustig plekje op met de tablet en kan zo even tot rust komen. Helaas is deze een paar weken geleden kapot gegaan. We zijn al aan het sparen voor iets soortgelijks. Zo een Magibook zou voor hem denk ik een hele prettige manier zijn om zichzelf even mee terug te trekken. En tot rust te komen.

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 08:21
  Permalink

  Weer een geweldige winactie! Ikdoe graag mee voor mijn twee dochters Nona en Jade. En misschien neem ik hem stiekem mee naar mijn kleuterklasje zodat mijn kleutertjes er ook kennis mee kunnen maken. Thumbs up!

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 08:25
  Permalink

  Je had al gezien dat ik heel benieuwd was, naar zelf proberen lijkt me helemaal tof! Ik doe dus graag mee voor onze (bijna)kleuter!

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 08:26
  Permalink

  Wauw, wat gaaf! Deze staat stiekem ook op mijn verlanglijstje voor ons 2-jarige meisje. Ik hoop heel hard dat ik win!

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 08:29
  Permalink

  Wij doen graag mee voor onze kleine prinses. Ze word bijna 2 jaar, zou dus een leuk cadeau zijn voor haar.

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 08:34
  Permalink

  Dat ziet er leuk uit! Onze kinderen zouden hier heel graag mee op ontdekking gaan. Een mooi kado voor de feestdagen <3

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 08:39
  Permalink

  Als thuisblijfmama ben ik steeds weer op zoek naar fijne activiteiten voor de kindjes. Dit lijkt me geweldig voor onze peuter en kleuter die heel nieuwsgierig zijn ! Het lijkt me ook ideaal om hen te laten doen terwijl ik bv geef aan de jongste

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 08:54
  Permalink

  Wat lijkt me dat een ontzettend leuk cadeau voor mijn dochter. Ze is alles aan het ontdekken en ik denk dat zedit heel erg leuk vindt.

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 08:58
  Permalink

  Gaaf! Ik doe mee voor mijn zoontje Sam. Dit is echt iets voor hem!

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 09:06
  Permalink

  Wat een heerlijk educatief materiaal van Vtech. Hier vooral twijfels of het echt wel zo goed zo zijn als men voorstelde, maar dankzij jouw ervaringen zijn we nu helemaal overtuigd!
  Wat zou het leuk zijn moest Elise dit winnen!

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 09:21
  Permalink

  Superleuk voor mn zoontje boaz van 3 jaar die ook thuisonderwijs gaat krijgen vanaf januari!

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 09:36
  Permalink

  Super leuk voor mijn leergierige dochter. Hij staat ook hoog op het wensenlijstje voor mijn dochter. Hopelijk win ik deze voor mijn dochter omdat haar mama niet genoeg centjes verdient om deze te kopen en ze helaas nog niet 2de hands zijn

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 09:37
  Permalink

  Wat een leuke prijs! Ik maak heel graag kans voor mijn metekindje, ze zou dit geweldig vinden.

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 09:52
  Permalink

  Superleuk voor mijn grootste bink en zijn kleine broertje zal hem daar vast ook bij gaan helpen. Zou heel leuk cadeau zijn voor onder de kerstboom

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 09:54
  Permalink

  mijn kleindochter gaat vast helemaal uit haar plaat als de naam van oma hier als winnaar staat #duimen

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 10:05
  Permalink

  ik zou het graag winnen voor mijn kleindochter als oma wil ik helemaal bij blijven met deze mooie leer technieken

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 10:17
  Permalink

  Oh, dit is echt wat voor mijn dochtertje! Ik doe dus heel graag mee!

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 10:19
  Permalink

  Dit is het perfecte kado voor mijn lieve boefje Sem! Hij wordt in Januari 3 jaar en hij is heel leergierig! Dit gaat hij helemaal fantastisch vinden!

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 10:21
  Permalink

  Super leuk voor mijn dochter van 3,5 en zoontje van bijna 2 jaar. Ze zijn alletwee leergierig en ontdekken graag nieuwe dingen. Net als jou kijk ik ook altijd een beetje sceptisch naar educatief speelgoed. Het zou leuk zijn om dit dus eens uit te testen met mijn twee snuitjes.

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 10:25
  Permalink

  Wauw dat is nou net iets voor mijn leergierige meisje. Die heeft deze leeftijd en vind het geweldig om interactief te leren.

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 10:30
  Permalink

  Waauw wat een geweldige winactie. Ik zou dit boek heel graag voor mijn zoontje willen winnen die net voor de kerst 3 jaar word. Hij heeft echt uitdaging nodig. Dit boek lijkt mij daar helemaal perfect voor. En ik denk dat onze gastouderkindjes het ook geweldig zullen vinden. Wij gaan de aankomende dagen iedergeval heel hard duimen!

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 10:40
  Permalink

  Ik had dit al even op mijn verlanglijst staan, het lijkt me een super concept! Dat als het ware ook meegroeit met je kind, daar je boekjes van verschillende leeftijden kan bij aankopen. Het zou dus ook door mijn twee jongsten kunnen gebruikt worden. Dus ik zou het graag winnen voor mijn peuter en kleuter!

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 10:42
  Permalink

  Wat een leuk boek! Vtech weet altijd weer met iets nieuws en wonderlijks te komen voor de kinderen. Ik zou soms willen dat ik nu nog kind zou zijn 😉

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 10:53
  Permalink

  Wow, ziet er weer iets geweldigs uit
  Wij doen wel heel graag mee

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 11:23
  Permalink

  Ik lees altijd met veel plezier je blogs, groot voorstander voor thuis onderwijs, hier in Nederland is dat alleen heel lastig. We wonen in het oosten en dan heb je ook niet veel ‘aparte’ scholen. Ik heb 2 leergriere mannetjes van bijna 3 en 1. Ik ben zelf juf en thuismama met eigen bedrijf. Ik was dus heel benieuwd naar dit product en jouw ervaring, want ik dacht er net zo over. Ik probeer mijn kids de uitdaging te geven en maak veel zelf. Hoe gaaf is het om dit te winnen! J. Is er wel aan toe, maar het is toch een hele investering.

  P.s. ken je pico piccolo al? Hier ook populair en we lenen hem nu van de speelotheek.

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 11:40
  Permalink

  Leuk voor me dochtertje die bijna 2 is. Zou leuk voor haar verjaardag zijn. Ze ontdekt graag nieuwe dingen

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 11:42
  Permalink

  Dit ziet er helemaal geweldig uit voor mijn jongste dochter. Toen ik las dat je er ook boekjes bij kunt kopen voor oudere kinderen werd ik nog enthousiaster want dan wordt het geweldig voor allebei onze dochters❤.

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 12:04
  Permalink

  Wat een tof en educatief speelgoed. Leuk om samen met mij zoontje Jim (wordt binnenkort 3) te spelen gezien hij zeer leergierig is. Volgen op Facebook en instagram doen we met veel plezier!

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 12:52
  Permalink

  Wauw die zou ik graag willen winnen voor ons meisje die dol is op boekjes en nu ook steeds meer begrijpt wat er op de plaatjes staat en dat met haar 16 maanden

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 12:53
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje van 2. Dit lijkt me een geweldig cadeau voor onder de kerstboom!

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 12:55
  Permalink

  Geweldig! Goed ook dat je benoemt dat je sceptisch was, dat herken ik wel met de leerzame producten. Maar Superleuk om te horen dat je dit een succes vindt. Daarom doen wij heel graag mee voor mijn zoontje van 3 en dochtertje van 2! Nu duimen!

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 12:57
  Permalink

  Heel maar dan ook heel erg leuk!!! Maak heel graag kans voor mijn kleine meid.. Heel leuk cadeau voor mijn lerende dochter

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 13:07
  Permalink

  Dat ziet er heel leuk uit! Ik zou dit graag winnen voor Olivia (3 jaar) want ze zou het geweldig vinden om hierin te “werken” terwijl grote zus Lauren les krijgt. En dan maken ze hopelijk geen ruzie meer om de Tiptoi spullen .

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 13:13
  Permalink

  Super leuk! Nog niet van gehoord, maar erg enthousiast geworden door jouw blog! Ik doe graag mee voor onze zoon. Fantastisch Kado voor sinterklaas!
  (Bij mijn vorige berichtje een typfoutje in het mailadres)

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 13:35
  Permalink

  Wat een geweldig mooi educatief cadeau zou dit zijn voor Onze zoon die in groep 2 zit. Hij is nu erg geintereseerd in letters.. cijfers enz. Zo kan hij spelenderwijs leren! Super leuk! Ook is deze magibook erg leuk en interessant voor onze gastkindjes van 2!!

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 13:37
  Permalink

  Wat een super gaaf boek! Onze dochter Jolie die morgen 2 jaar wordt zal dat vast enorm leuk vinden. We doen graag mee om een kansje te hebben deze te winnen. Leuke blog trouwens!

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 13:45
  Permalink

  Sep (6 jaar), Sien (4 jaar) en Trix (2 jaar) zouden dit fantastich vinden <3
  En hun mama uiteraard ook 🙂

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 13:52
  Permalink

  Dit zou super leuk zijn voor mijn neefje (4) en zijn zusje van bijna 2 😀 Dus ik maak graag kans.

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 14:13
  Permalink

  Ik doe heel graag mee voor onze dochter Ylva van 3 jaar,dit zou een super cadeautje voor haar zijn!

  Groetjes Mama Marijke en dochter Ylva

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 15:05
  Permalink

  Super gaaf! Onze 3 Schatjes gaan dit geweldig vinden!!

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 15:36
  Permalink

  Ik doe mee 🙂 Ik ga meedoen voor mijn zoontje MAtteo van 2j5m want die gaat daar super goed mee amuseren en misschien ook uitgedaagd worden wat op dit moment wel handig is als zwangere mama. Ook als zijn neefje Daniel van 1j5m hier komt spelen (2X per week) kunnen ze samen spelen. Ik volg je uiteraard als op FB en insta :p

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 15:52
  Permalink

  Oh maar dit is superleuk voor onze jongste dochter. Ze gaat dit geweldig vinden. Heel graag.

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 16:23
  Permalink

  Wat goed dat het twee niveaus heeft want dan hebben mijn beide kinderen er wat aan! Leuk, ik doe dus zeker mee 🙂

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 16:37
  Permalink

  Ik doe graag mee. Altijd wel enkele 2 jarigen in de opvang dus blijvend plezier.

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 16:40
  Permalink

  Ik waag graag kans voor mijn nichtjes, de oudste is vorige week 5 geworden en de jongste is 3,5.
  Ze kunnen dan altijd eens af wisselen :), lijkt mij een zeer zeer leuk en leervol spel, waar ze zeker plezier aan zullen beleven!

  Ik volg op facebook en instagram

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 16:49
  Permalink

  Super leuk! Ik maak graag een kansje op deze prijs.

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 18:37
  Permalink

  Leuk zeg, weer zo’n leuke winactie. Ik sta er hetzelfde in zoals jij begon, eerst zien, dan geloven. Maar jouw review is veelbelovend! Misschien kan ik het zelfs nog gebruiken in mijn (kleuter)klas.

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 19:35
  Permalink

  Wat super leuk voor mijn zoon. Hij is 3,5 jaar kunnen we oefenen voor de basisschool. Hier gaan wij heel blij van worden! Wij maken graag kans op dit leuke magibord.

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 19:36
  Permalink

  Ik doe super graag mee voor mijn zoontje van 3 jaar! Hij zal er vast wat van kunnen leren

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 20:35
  Permalink

  Supergraag voor mijn 3 jarige kleindochter Lilly.

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 21:03
  Permalink

  Ja! Ik ben net zo sceptisch als jij, maar na jouw enthousiaste blog heb ik spijt dat het niet het sinterklaas kado is geworden voor onze leergierige dochter Ise van 3,5 jaar. Misschien kunnen jullie dit nog veranderen…..?

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 21:13
  Permalink

  Dit klinkt als een super speels en educatief cadeautje voor mijn zoon. Kan niet wachten om samen met hem deze wereld van Vtech in te stappen. (volg ook op insta en FB) Groetjes

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 21:24
  Permalink

  Zou super zijn voor onze kleine deugniet Lewis. Hij verdient wel iets extra na de laatste tijd.

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 21:26
  Permalink

  Ook ik heb je blog gelezen…wat ik heel erg fijn en vooral duidelijk uitgelegd en weergegeven vond,aangezien ik al meerdere malen in de winkel met het magibook in mn handen heb gestaan en toch telkens besloot hem nog niet aan te schaffen. Ook hier namelijk erg sceptisch over wat er vaak beloofd wordt qua spelenderwijs echt wat leren en het nooit echt zo lijkt te gaan. Wel moet ik eerlijk toegeven dat ik vaak wel heel erg te spreken ben over het speelgoed van vtech,dat was ik al bij mijn dochter ( 11 jaar geleden haha) nu doe ik dus graag mee voor mijn zoontje… aangezien dochterlief echt al te oud is ( maar wedden dat ze stiekem toch mee gaat doen hahaha).

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 21:33
  Permalink

  Ik doe graag mee voor dit leuke speelgoed! Dit staat bij ons ook al op het verlanglijstje voor onze kleine draak Max. Hij is nog geen 2 jaar, maar hij zit constant met zijn boekjes. Mooi om alvast te oefenen voor als hij bij de andere kinderen gaat spelen!!

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 21:49
  Permalink

  Lijkt me erg leuk! Ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 22:13
  Permalink

  De VTech Magibook lijkt me geweldig om voor mijn zoonje van bijna 2 te winnen, want hiermee kan zijn ontdekkingstocht van de wereld helemaal beginnen! Het Magibook vind ik een leerzaam en leuk boek om mijn zoontjes woordenschat spelenderwijs uit te breiden, nee, met deze magische prijs zal ik hem zeker op zijn tweede verjaardag kunnen verblijden! 🙂

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 22:36
  Permalink

  Doe heel graag mee voor mijn meid van vijf. Naast alle speelgoedcadeaus wil deze mama Sint ook een educatief cadeau geven. Magibook lijkt mij perfect. Denk dat het product erg aantrekkelijk is om ermee aan de slag te gaan, mijn meid er veel van kan leren, uitdagend is en niet verveeld. Love it!

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 23:13
  Permalink

  Wij doen ook graag mee voor dl van 4 en zl die volgende week alweer 2j is! Zou een fijne extra zijn.

  Beantwoorden
 • 19 november 2017 om 23:39
  Permalink

  Wat een gave speelgoedset! Ik doe super graag mee voor mijn twee dochters van 2 en 4 jaar (over 3 dagen wordt ze 4) de perfecte leeftijd voor deze set. Ik heb twee ondernemende en onderzoekende meiden die net als hun moeder geïntrigeerd zijn door technische snufjes. Ik kan niet wachten om te zien hoe zij spelenderwijs in onderzoek gaan.

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 02:13
  Permalink

  Wij doen mee voor dochter Julia. 3 jaar en dol op dit soort dingen..

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 04:49
  Permalink

  Wat enorm leuk! Ik heb twee kleinzoons die er vast heel veel leuke uren mee zouden beleven!!

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 07:48
  Permalink

  Hieperdepiep hoera! Gefeliciteerd V-tech! Leuk die bloghop. Leer allemaal leuke nieuwe bloggers en mooie producten van V-tech kennen. Ik zou het magibook graag winnen voor mijn kleine kleuter Thijs. Hij is bijna jarig en zou dit super leuk vinden!

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 08:01
  Permalink

  Deze zou super zijn voor mijn allerliefste neefje die binnenkort naar school gaat.

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 08:01
  Permalink

  Oh wauw! Die is gaaf! Die zou ik heel graag willen winnen voor mijn dochtertje Yinthe die net 2 is geworden!

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 08:19
  Permalink

  Ik zou deze graag winnen voor mijn zoontje van 3. Hij wil heel graag dingen leren en zijn broers en zus in alles na doen.

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 09:03
  Permalink

  Deze zag ik laatst en was en het leek me wel wat voor mijn kinderen. Na het lezen ben ik hier nog meer van overtuigd geraakt, dus ik doe mee!

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 09:34
  Permalink

  Ik wil graag kans maken op dit geweldige Magibook voor Oskar van bijna twee!

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 09:58
  Permalink

  Ik wil heel graag winnen voor ons dochtertje Lynn. Ik weet zeker dat zij hier het grootste plezier aan zou beleven!

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 10:24
  Permalink

  Hier een 2 en 4 jarige in huis en ik denk dat ze dit beide geweldig zouden vinden. Ze zijn erg leergierig en op deze manier kunnen ze ieder naar hun eigen interesse dingen leren ontdekken.
  Ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 11:01
  Permalink

  Voor mijn zoon die net op school is begonnen en die ik heel graag iets geef om plezier te houden in nieuwe dingen leren.

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 11:04
  Permalink

  Wauw, dit zou onze kleuter te gek vinden! Hij gaat sinds oktober naar school en ik heb gemerkt dat het speelgoed thuis niet meer uitdagend genoeg voor hem is. Ik zou dus graag mee doen

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 11:12
  Permalink

  Ik doe heel graag mee voor mijn kleine man. Hij Is erg leergierig en hij heeft een tijdje terug bij familie in Duitsland met een soort gelijk iets gespeeld en hij vraagt me er bijna elke dag om. Hij wilt het ook zo graag hebben. Toen zag ik de magibook van vtech en was gelijk verkocht en dacht Ja dit Is perfect voor hem. Ik ga hard voor hem duimen. Hij Is 3,5 jaar en zal hier heel blij mee zijn.

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 11:22
  Permalink

  Ik doe heel graag mee voor mijn meiden, leuk en leerzaam! Duimen maar….

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 11:27
  Permalink

  Dit is leuk voor onze jarno van 4 jaar. Die zit nu net in groep 1 en leert thuis ook heel graag bij. gewoon speelgoed vindt hij vaak niet uitdagend genoeg meer.

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 11:29
  Permalink

  Voor mijn meisje van 4. Ook voor haar heb ik altijd iets nodig waar ik haar rustig mee kan bezighouden terwijl grote broer met zijn huistaakjes bezig is. Dit Magi-book lijkt mij hiervoor een schitterende oplossing. En oh ja: wij hebben de gewoonte om voor kerst steevast een boek onder de boom te leggen (en dit is toch ook wel een boek, hé?).

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 12:11
  Permalink

  Oh wow. Gaaf om misschien te mogen winnen voor ons dochtertje!

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 12:31
  Permalink

  Wij houden van hetzelfde soort speelgoed en maak er dan ook heel graag kans op voor onze dochter Noor van 3 jaar.

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 13:36
  Permalink

  erg leuk en zeker leerzaam voor de kinderen dus ik doe zeker mee

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 13:40
  Permalink

  Wij zouden dit ontzettend graag winnen. Onze zoon Jens (5) zit in groep 2 en heeft de “werkjes” ontdekt. Hij komt vol verhalen thuis. Met dit magiboek kan hij ook thuis opdrachtjes maken. Perfect dus!

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 13:49
  Permalink

  Doe graag mee voor mijn dochtertje. Zij is al negen jaar oud, maar heeft het 22q11 deletie syndroom en hierdoor o.a. een forse ontwikkelingsachterstand. Met dit mooie Magiboek kunnen we samen weer vele uren oefenen op een uitdagende en vrolijke manier.

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 14:11
  Permalink

  Allereerst wil ik V-Tech feliciteren met het 25 jarig jubileum en hoop dat ze nog vele jaren mooi speelgoed maken voor alle kinderen.
  Daarbij doe ik graag mee voor mijn kleinzoon, voor dit magibook.
  Is voor hem zeer leerzaam.
  Hij zit in groep 4 en is erg leergierig.
  Ik heb geen Instagram en Facebook, maar zou graag meedoen voor hem.

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 14:31
  Permalink

  ik maak graag kans op dit mooie en leerzame op dit Magibook

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 15:31
  Permalink

  super leuk voor mn dochtertje!
  hier kan ze heel wat uurtjes zoet mee zijn

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 15:46
  Permalink

  Wat leuk dit! Ik zou dat voor mijn kleine man wel willen winnen. Leuk om te doen en leerzaam!

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 16:30
  Permalink

  mijn zoon is 3 jaar en 4 maanden maar eigenlijk al toe aan school. Dit zou hij geweldig leuk vinden. Spelen en leren te gelijkertijd!

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 17:13
  Permalink

  Dit lijkt mij nu echt een ideaal cadeau voor onze dochter van net 4 jaar en binnenkort ook voor onze jongste dochter. Leuk en leerzaam. En op verschillende niveau’s. Dubbel plezier.

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 18:38
  Permalink

  Wat leuk zeg! Leerzaam én leuk, ik zou graag mijn zoontje ermee willen verrassen met Sinterklaas…

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 19:08
  Permalink

  Wat een mogelijkheden, prachtig. Daar kan onze zoon zich wel mee vernuiveren (zoals wij dat in Drenthe noemen) 😉 Leerzaam, dus altijd goed !

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 19:55
  Permalink

  Heel erg leuk doe graag mee voor mijn dochtertje Sam en zoontje Nicky, heel erg leuk, zou het graag voor ze winnen 🙂

  Groetjes Anneliese

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 20:49
  Permalink

  Wat lijkt me dit een geweldig cadeau! Liselotte zal dit vast heel snel heel leuk vinden! Educatief en leuk speelgoed! Ik ben om . Doe graag mee voor ons meisje van 3,5 jaar ❤️

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 20:59
  Permalink

  Superkado! Willa van 5 zou dit erg leuk vonden en het lijkt mij een leuke voorbereiding op het eerste studiejaar 🙂

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 21:33
  Permalink

  Ideaal voor mijn oudste zoon van 3 en mijn jongste zoon van bijna 2, dit vinden ze echt geweldig, dat weet ik wel zeker.

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 22:05
  Permalink

  Super leuk!! Ik maak graag kans voor Ronja, de dochter van mijn beste vriendin!

  Beantwoorden
 • 20 november 2017 om 22:07
  Permalink

  Oh wat heerlijk: met hoofdtelefoon! Dat zouden ze met meer speelgoed mogen doen 😉 Weet zeker dat dit ruzies scheelt. en mijn knulletje is gek op boekjes en zal in het begin ook op meer dingen drukken dan nodig is… En elke keer eweer wat meer begrijpen en leren. Super leuk speelgoed lijkt me.

  Beantwoorden
 • 21 november 2017 om 03:17
  Permalink

  het klinkt raar maar voor mijn dochter van anderhalf.. ze is echt een natuurtalent.. ze kan al rekenen.. kan de letters aanwijzen en kleuren herkennen lukt der ook al bijna ( soms maakt ze nog een foutje )
  met deze magibook kan ik haar blijven stimuleren

  Beantwoorden
 • 21 november 2017 om 09:27
  Permalink

  Hier een echte Vtech fan. Mijn jongste gaat het magibook krijgen voor 5 december. Zou hem graag willen winnen voor mijn neefje van 7 weken jonger, kunnen ze lekker samen leren

  Beantwoorden
 • 21 november 2017 om 12:16
  Permalink

  Ik doe mee voor mijn kleine schatjes Lennon & Lily, superfijn sinterklaascadeau!

  Beantwoorden
 • 21 november 2017 om 12:16
  Permalink

  Wat een geweldig speelgoed is VTech. Ik die graag mee voor onze kleinzoon Duuk.

  Beantwoorden
 • 21 november 2017 om 13:01
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn peuter! Heeft ie toch een beetje zijn eigen tablet 😉

  Beantwoorden
 • 21 november 2017 om 13:21
  Permalink

  Ja ik maak graag kans op zo een leuke prijs, mijn zoontje zou dit denk ik geweldig vinden ☺

  Beantwoorden
 • 21 november 2017 om 13:30
  Permalink

  Ik doe heel graag mee voor ons neefje. Mijn zoon en zn nichtje hebben tiptoi en dat vind hij mega interessant als hij het te pakken krijgt en de oudste het niet zien. Dit is echt voor zijn leeftijd en helemaal voor hem zelf. Ik zou hem er graag blij mee maken.

  Beantwoorden
 • 21 november 2017 om 13:46
  Permalink

  Weer zo een leuk speelgoed van VTech, ik ben echt fan van hen. Ik denk dat beide kinderen dit erg leuk zouden vinden om samen te ontdekken en samen te leren. Ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 • 21 november 2017 om 14:44
  Permalink

  Wat leuk dat jullie deze mochten testen! Ik zag ze al in de winkel liggen.
  Mijn dochter is net 1, dus echt nog te klein. Maar mijn nichtje Elsa is al ruim twee en dit zou een fantastisch december cadeau zijn voor haar 😀

  Beantwoorden
 • 21 november 2017 om 15:20
  Permalink

  Wat is er enorm veel te doen met het Vtech Magibook! Heb met veel plezier je blog zitten lezen, en het werd steeds leuker. Wat zou het geweldig zijn om de meiden het Magibook te kunnen geven met Sinterklaas of Kerst…

  Beantwoorden
 • 21 november 2017 om 19:51
  Permalink

  Wat een supergave actie, ik zou m heel erg graag willen winnen voor mijn dochter

  Beantwoorden
 • 21 november 2017 om 20:11
  Permalink

  Ik wil graag meedoen voor mijn dochtertje Lisa van 3.

  Beantwoorden
 • 21 november 2017 om 21:41
  Permalink

  Doe heel graag mee voor onze jongste dochter van 3!

  Beantwoorden
 • 21 november 2017 om 21:42
  Permalink

  Wat ontzettend handig én leerzaam!!! Voor mijn twee kinderen (dochter 6 en zoontje 3) zou ik bij deze heel erg graag meedoen en een kansje wagen op deze te gekke prijs.
  Ik had nog nooit van dit magibook gehoord, maar nu ik bovenstaande lees ben ik wel erg enthousiast geworden!! 😀

  Beantwoorden
 • 21 november 2017 om 22:26
  Permalink

  Dat zou een leuk alternatief zijn voor onze zoon wanneer de oudste met werkboekjes/ de tablet bezig is! 🙂

  Beantwoorden
 • 21 november 2017 om 22:46
  Permalink

  Geweldig! Wat ook een leuke afbeeldingen, bijvoorbeeld van de dieren.
  Ik ken 2 dame(tje)s van 5 en bijna 3 die hier super blij mee zouden zijn. Ze zijn vast wel in staat om omstebeurten of samen plezier te maken met dit mooie speelgoed! 😀
  Bedankt voor de fijne review!

  Beantwoorden
 • 22 november 2017 om 06:54
  Permalink

  Ik zou heel graag mee willen doen voor mijn kleine mannen.

  Beantwoorden
 • 22 november 2017 om 09:06
  Permalink

  Ik maak graag kans, voor mijn zoontje van 5, duimen maar 😉

  Beantwoorden
 • 22 november 2017 om 10:18
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mn twee bengels. Zoonlief zou maar al te graag aan zijn zusje uitleggen hoe alles werkt.

  Beantwoorden
 • 22 november 2017 om 13:15
  Permalink

  Even op de júist plaats reageren. Ik doe graag mee zodat mijn zoontje van 3 (type 2) ook thuis kan oefenen!

  Beantwoorden
 • 22 november 2017 om 14:06
  Permalink

  Tuurlijk doen we mee. Onze 4 jarige dochter die niets liever doet dan leren zal hier vast en zeker plezier aan beleven.

  Beantwoorden
 • 22 november 2017 om 15:47
  Permalink

  Ik doe graag mee, hier 2 jongens van 3 en 6 jaar!

  Beantwoorden
 • 22 november 2017 om 22:23
  Permalink

  Hier staat hij ook op het verlanglijstje, mijn zoontje is gek op zulk soort dingen. En mama gek op vtech speelgoed.

  Beantwoorden
 • 23 november 2017 om 09:40
  Permalink

  Met 4 kindjes in de leeftijd van 1 tot 6 jaar zou deze geweldige prijs echt volop gebruikt worden bij ons in huis! Nu de oudste de letters en cijfers thuis oefent merken we dat ons 2e meisje ook steeds meer interessw krijgt en heel graag mee wil doen. Vaak is het allemaal net iets te moeilijk waardoor de aandacht snel weer verslapt! Dit zou een geweldig leuje manier zijn om samen te kunnen spelen en leren!

  Beantwoorden
 • 23 november 2017 om 19:20
  Permalink

  Leuk om jou en je mooie gezin hier tegen te komen met de Bloghop Kimberley. 🙂 Wauw Onwijs Gaaf zeg! Ik maak dolgraag een kansje voor mijn allerliefste Petekindje! Hij is net 2 jaar geworden dus kan hij er lekker lang van genieten. En zijn grote zusje wordt volgende week 3 jaar en die zou dit ook Hélemaal Geweldig vinden. Het Magibook ziet er erg vrolijk uit en top om zo spelenderwijs te kunnen leren. Super Bedankt voor deze Lieve Kans! 😀

  Beantwoorden
 • 23 november 2017 om 21:05
  Permalink

  Wauw heel gaaf! Ik wil dit heel graag winnen voor mijn nichtje. Ze gaat nu net naar de basisschool, dus dit lijkt me een geweldig cadeau voor haar!

  Beantwoorden
 • 24 november 2017 om 16:07
  Permalink

  Dit is heel erg leuk voor mijn 4 kinderen tussen (bijna) 2 en 7 jaar oud! De oudste kan dit misschien al maar de andere drie kunnen hier zeker nog heel veel leren. Het zou een geweldig kerstcadeau zijn!

  Beantwoorden
 • 24 november 2017 om 17:58
  Permalink

  doe graag mee voor mijn kleinzoontje die kan er nog veel van leren

  Beantwoorden
 • 24 november 2017 om 17:59
  Permalink

  zou leuk zijn voor mijn kleinzoontje kan hij ook werken wanneer zijn broertje huiswerk maakt

  Beantwoorden
 • 24 november 2017 om 21:30
  Permalink

  Inderdaad het kerstcadeau om weg van te dromen.. Ons meisje wordt 2e kerstdag 5 jaar.. En dit zou ideaal voor haar zijn.. Ze is enorm leergierig en gaat met reuze stappen in de versnelling.. Dit zou haar kleine hersenen alleen maar stimuleren en prikkelen.. Want hier kan ze zelfstandig mee werken en ik. Haar eigen tempo

  Beantwoorden
 • 24 november 2017 om 21:57
  Permalink

  Wat een prachtig spul. En wat zou de jongste hier blij van worden.

  Beantwoorden
 • 25 november 2017 om 07:18
  Permalink

  Wauw.. deze heb ik echt nog nooit gezien maar heel erg leuk… doe nog snel mee voor onze dametjes…

  Beantwoorden
 • 25 november 2017 om 20:22
  Permalink

  Ik doe heel graag mee voor mijn super nieuwsgierige en leergierige dochter die dit geweldig zou vinden

  Beantwoorden
 • 15 december 2017 om 23:02
  Permalink

  ik ben op zoek naar een magibook maar kan hem nergens vinden!
  ze lijken uitverkocht of iig niet leverbaar
  Kan jij mij verder helpen?

  Beantwoorden
  • 17 december 2017 om 17:46
   Permalink

   Bij dreamland of fun gewoon? Of bol? Geen flauw idee eerlijk gezegd. Ik weet dat hij heel erg gegeerd is in elk geval en ik weet waarom 😉

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.