Ja, echt waar… Mijn twee oudste jongens vieren vandaag heel bewust valentijn. Ze hebben elks een lief en praten er de hele dag over. Ja, echt waar… De ene is 9 en de andere wordt binnen een weekje 8. Toen ze me laatst vroegen waarom er in alle winkels hartjes enzo liggen, vertelde ik hen over valentijn. Eerlijk is eerlijk, mijn echtgenoot is niet zo’n held als het op zo’n zaken aankomt al probeert hij meestal toch nog ergens snel een bloemetje ofzo te regelen 😉

De kinderen hebben duidelijk meer mijn genen als het op feestdagen vieren aankomt. Ik ben echt zo iemand die daar mega hard van kan genieten, uren voor in de weer kan zijn en de meest zotte toeren voor uithaalt. Niet erg handig als je echtgenoot niet op diezelfde lijn zit maar hé, je kan niet alles willen toch?

Toen ik vorige week donderdag door de winkelstraat liep met 3 van mijn 4 kinderen stopte onze oudste zoon plots voor Leonidas. Je kent hem wel, de alombekende pralinewinkel. Ik gaf hem gelijk. Hier stop ik ook graag en ik vond dat ik wel wat chocolade had verdiend na een rotweek (iets met kapotte auto’s enzo voor diegene die instagram en facebook niet volgen). Ik ging dus naar binnen om mezelf een halve kg van mijn favoriete pralines te kopen. Terwijl we stonden te wachten vroeg Lucas me hoeveel zo’n rood hartjesdoosje zou kosten en of er ook van die hartjessnoepjes in zouden kunnen. Toen ik hem vroeg waarom hij dat wilde weten wat zijn antwoord heel droog en logisch ‘Voor N. natuurlijk op valentijn!’ Ja, hoe ik dat ook niet kon weten… Hij wilde zo’n doosje van zijn eigen centjes kopen. Ik zei hem dat dat niet hoefde, dat als hij zo iets lief wilde doen voor zijn vriendinnetje op valentijn dan wilde ik als mama wel sponsoren. Daar Thibeau er niet bij was, kocht ik maar meteen ook eentje voor hem voor het geval hij ook zo een doosje met snoepjes zou willen geven aan zijn vriendinnetje.

Een thuis kropen ze dan ook nog eens aan tafel, want ik had hen uitgelegd dat het eigenlijk helemaal niet om dure cadeautjes draait. Dat je een meisje evengoed héél blij kan maken met een tekening, kaartje of door iets lief te doen. Ze wilden dus heel graag nog een tekening maken ook. Aangezien Lucas zijn vriendinnetje niet ziet op woensdag, gaf hij zijn geschenkje al af op zaterdag en dat werd met veel liefde onthaald. Ze was er zoooo blij mee dat ze, en ik citeer, ‘Meteen alle snoepjes opat zonder te delen met mij. Zoooo blij was ze mama!’.

Thibeau zijn vriendinnetje woont jammer genoeg op een dik uur rijden van ons, maar dat kon hem niet tegenhouden. Alles in een bubbelenvelop, nog een hartje er bij op tekenen en perfect op tijd om vandaag daar te worden afgeleverd.

Ik vind het in elk geval echt genieten om te zien hoe ze er zo mee bezig zijn uit zichzelf. Hoe zorgzaam ze zijn en ze zelf initiatief nemen. Ze zijn nog zo klein en tegelijkertijd toch al zo groot.

Maar hé, ik werd ook niet vergeten! Ik mocht namelijk bij Lucardi Juwelier een horloge uitkiezen voor mezelf. Eindelijk weer een gewone horloge! Zo graag als ik een smartwatch wou (en kreeg een goed jaar geleden), zo graag wilde ik weer een gewone horloge. Al dat opladen is niets voor mij en het helpt me ook niet bepaald van mijn sociale media verslaving af. Super blij dus dat ik een nieuwe horloge mocht kiezen.

Ik zag zoveel leuks dat het niet echt eenvoudig was. Wat een assortiment dames horloges ook! Nu ja, laat ons zeggen dat ik op het vlak van  horloges ook niet zo’n gemakkelijke beslisser ben. Uiteindelijk koos ik voor deze van IVY N ROCK. Ze is helemaal zoals ik had verwacht en ik ben dus super blij. Ze kwam netjes verpakt aan, werkt zoals het moet en ziet er gewoon leuk uit. Vanaf nu kan ik weer een keer minder mijn gsm uit mijn zakken halen, want die heb ik niet meer nodig om het uur te weten. Ideaal om die sociale media verslaving toch weer wat de kop in te drukken.

Stiekem zag ik nog heel veel ergs leuk op deze webshop, want ze hebben ook heel veel super leuke juwelen. Mijn geheime pinterest verlanglijstje voor mijn echtgenoot is dus ook weer aangevuld, voor het geval hij wat inspiratie nodig moest hebben tegen mijn verjaardag binnen 3 weken 😉

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!