Maya en haar zoontje Simon gingen aan de slag met onze Op ontdekking! – Pootafdrukken dinosaurus. Ze vertellen jullie graag wat ze er allemaal mee hebben gedaan.

Maya:
“Hoera! We kregen een prachtig pakje in de brievenbus van Hout en Spel,  een mooi pakketje met pootafdrukken van dino’s. Ideaal voor onze dinoliefhebbers om op onderzoek uit te gaan. De stenen zelf zaten in een doosje met uitleg op welke afdruk van welke dino is. Ideaal voor ouders die niet even goed thuis zijn in de dinowereld als hun kinderen (lees: ikzelf dus).

We zijn aan het knutselen geslagen. Overtekenen, stempelen, overtrekken, alles hebben we geprobeerd en dat viel allemaal in de smaak. Nu is het alleen nog wachten op een zandbak waar we de stenen kunnen opgraven.

De stenen bestaan uit hoogwaardig materiaal waardoor ze tegen een stootje kunnen. Ook de verf en ander knutselmateriaal kon makkelijk met wat water en zeep verwijderd worden.

Kortom: de kinderen waren er een hele tijd stil mee dus wij zijn er meer dan tevreden mee! Een aanrader.”

Simon (7 jaar):
“Ik vond het toppie!

Wat hebben we ermee gedaan:
Een blad erop gelegd en met potloden erover gewreven.
Op het blad en geschilderd en afgedrukt.
We hebben gekeken welke voetsporen er bij welke dino horen.

De tyrannosaurus rex is het leukste.

Later wil ik archeoloog worden, om dingen op te graven en ook in een museum te werken om de dino ’s in elkaar te zetten.”

Dankjewel Maya, en toch vooral ook Simon voor de leuke review en foto’s. Nog super veel plezier gewenst met deze set en hopelijk hebben jullie snel een zandbak waar jullie je helemaal in kunnen uitleven.

Deze leuke set is te koop op onze webshop en vind je hier.

Volg je ons ook op facebook en instagram?

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Inschrijven kan via deze link.

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!