Net zoals de meeste kinderen zijn ook de mijne vaak heel erg actief. Hele dagen binnen zitten is niets voor hen. Ze doen dan ook atletiek, zwemmen en voetbal, maar nu met de zomerstop is dat enkel nog 2x atletiek voor Thibeau en 1x voor Lucas. Zwemmen zit er nog even niet in en zeker in de vakantie doen we dat liever niet gezien de drukte die er dan is in het zwembad. In ons kleine huisje lopen ze al snel de muren op en elke dag naar de speeltuin kan natuurlijk ook niet. In onze tuin staat al een trampoline en klimtoren (en nog een boel andere dingen). De tuin staat eigenlijk overvol, maar toch blijven we steeds op zoek gaan naar leuke manieren om ze aan het bewegen te krijgen.

Toen ik dan laatst de kans kreeg om Kroko Koppen te gaan uittesten, zag ik meteen een leuke les lichamelijke opvoeding. Ja, dat hoort er natuurlijk ook bij bij dat thuisonderwijs. Toen ik de mail en beschrijving las, bedacht ik me meteen al hoe leuk dit ging worden. Toen we het aankregen bleek ik me stevig mispakt te hebben… Het is namelijk nog véél leuker!

Natuurlijk moesten die bekken meteen getest worden. Doos open en bekken op. Wat een hilarisch zicht! Geweldig! De kinderen gingen natuurlijk meteen op in het hele gebeuren en er werd gretig in billen en buiken gebeten.  Zo werd meteen de kwaliteit van die bekken al getest en ik moet zeggen, dat gaat goed. Ze overleven in elk geval mijn bende wildebrassen en dat wil al wat zeggen. Ik wachtte toch nog even wat beter weer af. Bewegen doen we graag buiten dus zouden we dit spel mee naar buiten nemen. Het is van zodanig stevig materiaal gemaakt dat dat ook gewoon kan.

En toen was de zon daar. Bekken op maat afstellen, allemaal op een rij en ik smeet de visjes in de lucht. ‘Klaar, happen maar!’
De kinderen renden over en weer naar de visjes. Ze moesten om een visje te kunnen ‘opeten’ elke keer op handen en knieën gaan zitten om dan vervolgens weer recht te staan om naar hun stoel te rennen en hun visjes daar neer te leggen. Hilariteit alom.
Na weet ik hoeveel keer vond ik dat het voor de twee grootsten wat gecontroleerder mocht. Zij moesten dan ook in pomphouding gaan staan op het einde om hun visje te kunnen vangen. Goed voor de arm- en buikspieren 😉

Toen papa ’s avonds thuis kwam, kon ik het dan ook niet laten. Hij begint een buikje te krijgen 😉 Bek op en meespelen maar! De kinderen hun plezier kon niet op en eerlijk? Het mijne ook niet. Dit is gewoon echt leuk voor alle leeftijden.

Charlotte is nog net wat te klein om mee te spelen, de bek past niet goed voor haar, maar er gewoon gewoon mee rondlopen en zich laten voeden met visjes door de broers vindt ze maar al te leuk.

We zijn mega fan en dus erg blij dat we ook 1 van jullie beestige lichamelijke opvoeding mogen laten beleven met Kroko Koppen.
Wat moet je doen?
– Reageer hieronder dat je wil winnen en laat hierbij een geldig mailadres achter.
– Extra kans? Hop, naar facebook en onze pagina en het desbetreffende bericht leuk vinden. Daar nog even reageren dat je mee wil doen en klaar.

De winnaar wordt bekend gemaakt op 3 juli 2018.

Kan je niet zolang wachten? Dit leuke spel van Identity Games is inmiddels ook gewoon te koop via onderstaande link.

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!