Ahum, we zijn dinsdag van week 5 als ik deze blog begin te typen. Ga er dus maar alvast vanuit dat hij niet erg compleet is aangezien mijn geheugen is gesmolten door de hitte.

Maandag
Spelling, taal en wiskunde in hun boeken. Daarna was het al gedaan. Er heerste namelijk al een onnoemelijke stress voor hun feest op zondag. In de namiddag gespeeld met K. en ’s avonds met de fiets naar de atletiek. Victor kreeg ook een nieuwe fiets nadat de zijne stuk ging en Lucas leerde zijn ketting er weer opleggen.

Dinsdag
Geen lessen vandaag. We hadden namelijk fotoshoot. Jullie herinneren het je misschien niet, maar wij nog heel erg goed. Het was die ene dag in juli waarop het geen 30°C was, maar ijskoud en nat! We hadden de shoot gepland in het speelbos, maar de lichte kleren die we hadden gekocht moesten ook dienen voor het feest zondag. Bos + regen + koude + lichte kleren = slecht idee! We wijzigden al snel de locatie en trokken naar Doel. Juist ja, zonder trui, in niet enkel licht gekleurde kledij maar ook wel echte zomerkledij. We waren stijf bevroren! Charlotte heeft de hele tijd gezeurd en gehuild op de laatste minuten na waarbij we haar quick hadden beloofd voor een paar laatste foto’s. Normaal is de shoot heel ongedwongen zonder poseren, maar gezien de koude, de locatie en de kindjes hun gemoed door het weer was poseren het beste. De previews waren in elk geval al super leuk! We kijken uit naar het eindresultaat, maar daar moeten we nog even op wachten.

Vervolgens deden we die dag nog wat winkel om daarna naar de halve finale van de Rode Duivels op groot scherm te gaan kijken. Die avond leerden onze twee oudste zonen om om te gaan met teleurstelling 😉

Woensdag
Spelling, taal, wiskunde en techniek in hun boeken.

Donderdag
Ik ga in herhaling vallen 😉 Dezelfde boeken. Het was een saaie week waarbij de stress laag moest blijven gezien de activiteiten die gepland stonden.

Vrijdag
Onze huwelijksverjaardag die we niet vierden. Joeri moest werken en ’s avonds was het atletiek. Zo gaat dat in een druk gezin 😉 Ik vierde hem door gewoon lekker geen les te geven.

Zaterdag
Alle laatste boodschappen gedaan voor het feest van de dag erna, de locatie gaan versieren, de jongens keken naar de wedstrijd van de Rode Duivels en als afsluiter stopten we nog aan het Foodtruck Festival in Stekene. Lichtjes teleurgesteld in de weinige keuze aan ‘food’ maar niettegenstaande een mega succes voor de kinderen. En eigenlijk ook wel gewoon gezellig voor ons. Een heus veld vol springkastelen waar ze toch maar weer plots heel wat vriendjes hadden in luttele seconden tijd en veel zand en stenen om pikzwart te eindigen. Ondanks de vroege wekker op zondag moesten ze toch nog laat op de avond in bad, daar was echt geen discussie over. Dat moest!

Zondag
Wat een dag! Nog steeds een beetje aan het bekomen. Om 9 uur zaten we al in de auto richting de kerk waar we Nathan zouden opdragen. Het werd een heerlijke dienst met fijne mensen rondom ons. Na de dienst nog even blijven praten om vervolgens richting de feestlocatie te trekken. Familie en vrienden zakten af. Er werd op een pony gezeten, gespeeld op het springkasteel en in de zandbak, frietjes gegeten aan het frietkraam, … Ik heb zo ontzettend genoten dat ik zelfs amper foto’s heb gemaakt. De weinige die ik heb, zijn snelle gsm foto’s. Maar in mijn geheugen zal deze dag voor eeuwig blijven bestaan. Ontzettend dankbaar voor alle liefde die we die dag kregen!

 

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!