Maandag
In de voormiddag pakten we Thibeau zijn rugzak. Hij ging voor het eerst logeren bij zijn moeke en vake (mijn ouders). Daar bleven we ’s middags eten en in de namiddag werkte ik mijn bestellingen en het huishouden bij. Met zicht op frissere dagen houden we het nog wat rustig. De kinderen hebben nu ook erg veel last van de warmte en hun gedrag is er naar. Ze vragen ondertussen zelf wanneer het frisser wordt en ze weer lessen mogen doen.

Dinsdag
In de voormiddag kwam er twee uur bASSill (een vrijwilliger) welke met de kindjes spelletjes speelden. Ik schreef dan wat voor de blog en werkte voor de webshop. In de namiddag maakte ik de kinderen klaar om Thibeau weer te gaan ophalen.
Thibeau zijn verhalen waren geweldig en hij heeft zich echt uuuuren uitgeleefd met zijn neefje. Voor herhaling vatbaar.

Woensdag
Een goede dag! We vertaalden en legden Franse woordjes met keien, schreven een verhaal bij verhaalprenten, telden met blokjes, lieveheersbeestjes en bijtjes, we oefenden de motoriek met grijpers, ontdekten met het magibook, …
We hadden overigens in de voormiddag ook thuisbegeleiding voor Victor zijn communicatie.
We ging ook zwemmen ’s avonds!

Donderdag
Had ik vanalle afspraken op de planning dus hielden de kinderen zichzelf bezig. (Ik moet echt leren elke dag te schrijven wat we deden want ik vergeet het gewoon allemaal. Gelukkig ga ik dat binnenkort wel weer consequenter doen 😉 ).
We gingen ook deze dag weer zwemmen!

Vrijdag
Playdate!! Vriendjes van de voetbal kwamen spelen en de mama’s konden bijpraten. Altijd gezellig!
En de eerste training van de atletiek stond ook op de agenda. Wat hadden ze er ontzettend veel zin in. We hakten ook de knoop door en Lucas zal ook ingeschreven worden op de atletiek dit jaar.

Zaterdag
Naar ikea en daarna naar vrienden. Kindjes speelden in de tuin, we aten BBQ en reden ’s avonds moe maar voldaan naar huis. Heerlijk!

Zondag
Een dagje zee… Altijd een goed idee. We leerder over krabben, over de zon en de aarde, keken straattheater, zwommen in de zee, bouwden zandkastelen, … Oh ja, we waren nog niet aangekomen op het strand of onze kinderen vlogen al richting het voetbalveldje dat er is gemaakt en vroegen of ze mee mochten voetballen. Ze hebben ruim een uur met de andere kinderen mee gespeeld. Binnenkort plan ik nog wel eens een blogje in over daguitstappen naar zee.

Ik verbaas me trouwens keer op keer over hoe sociaal onze kinderen zijn.

 

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!