Maandag
Ik ben in opruimmodus. Ik heb de lessen opgegeven tot we terug zijn van op reis. Ik wil voor de reis alles perfect lesklaar hebben zodat we er meteen kunnen invliegen daarna. Boeken worden uitgezocht, laatste spullen worden besteld, materialen worden van zolder gehaald en naar zolder gebracht, lessen voorbereid, kasten herschikt, … Bereid je dus al voor op een saai weekoverzicht, want opruimen en ziek zijn zorgt voor niet zoveel nuttigs.

Oh ja, Lucas ging logeren bij zijn grootouders voor het eerst dus die bracht ik weg en daarna ging ik door naar de dokter en de atletiek.

We begonnen overigens ook een nieuwe instagrampagina, of eerder de kinderen begonnen ze. We kregen namelijk een prachtig geboortecadeau en we gaan nu wat terugdoen. Alles daarover vind je dus op de instagrampagina van Niet Normaal Op Reis aka De Beestenboel.

Dinsdag
Ik ruimde verder op terwijl de bASSill medewerker hier was.
Lucas kwam thuis van zijn logeerpartijtje en ik bereidde enkele lessen voor.

Woensdag
Ik heb nieuwe transparanten gemaakt welke meteen door de kindjes werden uitgetest. Daarna heb ik nog wat lessen voorbereid, super leuke trouwens!
De kindjes speelden weer met de regenboog stenen.

Donderdag
Victor speelden met de ik leer lezen, ik leer rekenen, geometrische vormen maken set en knipte duizenden stukjes papier. Charlotte speelde dan weer met de design and drill en de geometrische vormen maken set. Lucas en Thibeau hebben geschaakt en met de lego gespeeld.
Ik heb verder opgeruimd en aangezien ik nog ziek ben, gingen we niet zwemmen.

Vrijdag
Ik ging weer naar de dokter, had een mega rotdag en dus deed ik niets nuttig afgezien van de twee oudsten naar de atletiek brengen, de twee andere op de speeltuin zetten en zelf op een terras mezelf vol proppen met warme hapjes. Gewoon omdat ik het nodig had, nah!

Zaterdag
Deden we nog wat boodschappen voor de reis en gingen we op bezoek bij bomma. Altijd gezellig en leuk.

Zondag
Bestellingen inpakken, opruimen, al wat inpakken voor de reis en gingen we naar de therapie waar deze keer ook een vriendje van onze jongens was. Wat hebben ze genoten nadat ze elkaar ruim 2 maand niet hebben gezien. Heerlijk weerzien en bijpraten. Er bestaat slechtere therapie 😉 (en volgens mij geen betere).
De nacht ging ik in met drie zieke kinderen. Dat beloofd voor week 11.

Ik schrijf overigens nergens bij dat ze veel hebben gelezen. Onze oudste kinderen lezen uren per dag.

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!