Jaja, de week voor ons vertrek op reis. STREEEESSSSSS!!! Jaja, de kinderen beginnen het op elkaar en mij af te reageren. Daarbovenop moesten er nog heel wat blogs online, want ja ik vertrek graag met een leeg hoofd en dat raakt nu éénmaal het snelste leeg als ik al mijn inspiratie er uit kan schrijven. En natuurlijk moet alles van de webshop afgehandeld zijn en alles reisklaar gemaakt worden.
Het beloofd een leuke week te worden, ahum.

Maandag
Een dag vol chaos, maar we hadden een super gezellige playdate in de namiddag die echt nog MOEST doorgaan. Ah ja, Lucas zijn lief had haar pols gebroken en die voormiddag kreeg ze een nieuwe gips en daarop mocht natuurlijk Lucas zijn naam en bijhorende ‘lof you’ niet ontbreken. Heerlijk te zien hoe dat gaat bij die kinderen.
s’ Avonds de gebruikelijke portie atletiek.

Dinsdag
De hele dag doorgewerkt en ’s avonds naar het shopping center met de kindjes. Niest spannends.

Woensdag
Het spannendste van de dag was zo ongeveer dat de bevestigingsbrieven ivm huisonderwijs binnenkwamen. We kunnen er weer een jaartje tegen.

Donderdag
Hebben we veel met de regenboog stenen en een boel gezelschapsspelletjes gespeeld. De kinderen speelden ook wat in de tuin en ik heb een boel boekjes voorgelezen omtrent de reis.
’s Avonds gingen we zwemmen. Thibeau deed het super goed!! Hij zwemt inmiddels 15 meter zonder bandjes!!

Vrijdag
Had ik al gezegd dat het voor jullie een saaie week zou worden om te lezen? Ik ben continu aan het werk en slaap bijna niet door het vele werk, maar daar hebben jullie natuurlijk niets aan, maar hé er gingen deze week wel 8 blogs online dus als jullie niet weten wat doen, scrol dan maar even door de blog om al het laatste nieuws te lezen.
’s Avonds weer zwemmen!! 20 meter zonder bandjes!

Zaterdag
Naar de winkels, oh en Lucas had zijn eerste keer tekenschool van dit seizoen! Wat was hij blij dat hij weer kon gaan!

Zondag
We gingen zwemmen en Thibeau haalde, zoals ik had durven hopen in mijn laatste blog over het zwemmen, zijn 25 meter brevet!! Woehoe!! Dat gingen we vieren in de Quick, want wie een brevet zwemt mag het eten kiezen. Oh ja, en ik heb inmiddels, naast een parasiet waar ik 5-6 weken mee zal zitten, ook nog eens een bovenste luchtweginfectie. Alsof het zo moet zijn… Ik zal niet gezond op reis vertrekken.

Sorry voor het gebrek aan foto’s. Voor de reis had ik de tijd niet meer en na de reis wist ik niet meer welke allemaal van toen waren en stonden er honderden andere achter. Ik maak het vanaf nu weer goed met het volgende dagboek 😉

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!