Yes, ik mocht het spelletje Paw Patrol – Niets is te dol testen! Eigenlijk is het voor Victor (5 jaar), maar ik mocht het hem leren. Het is gemakkelijk maar je kunt 4 tot 6 jarige kinderen misschien wel helpen om op hoge dingen te springen. Springen doe je door op ‘B’ te duwen.  Met ‘B’ kan je ook aan een touw trekken zodat je onderdoor obstakels kan lopen. Met ‘A’, ‘Y’ en ‘X’ kan je verschillende dingen doen, afhankelijk van met welke hond je speelt. Je kan niet kiezen met welke hond je speelt, je moet altijd met de hond spelen die het spel zegt. Dat vindt Victor niet zo leuk. Met de linkerstick kan je lopen. Er zijn 16 levels en je kunt 16 badges verdienen.

Ik vind het een leuk spel omdat je koekjes kan krijgen. En o ja, Victor is een grote fan van Paw Patrol. Ik vind het jammer dat de hele game rap uit is. Victor had het op 2 weken al uitgespeeld en hij mag maar een half uurtje per dag spelen.

Hopelijk vonden jullie mijn eerste review leuk.
Tot de volgende keer!

Groetjes Lucas

PS: Mijn volgende review gaat over het game 1-2 switch.

Je kan dit spel kopen voor 39.99 euro op bol.com.*

*Affiliate link. Dit wil zeggen dat voor jou alles hetzelfde blijf, maar je ons onrechtstreeks een klein beetje steunt bij het onderhoud van deze blog.

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!

34 Reacties

 1. Wauw zo super van je dat je je broertje wil helpen om deze game te leren. Hopelijk heb je nog veel plezier met uittesten en je mening te geven!

 2. Het lijkt me wel fijn om dit spelletje te leren aan mijn zoontje van 5 jaar. Je geeft fijne en goede tips. Ik kijk al uit naar je volgende review!

 3. Wat heb je dat goed geschreven!
  Ik zal je review morgen laten zien aan mijn kinderen, ze zullen je blog graag volgen!
  Groetjes! En doe zo verder!

 4. Wat leuk, zo leer ik ook spelletjes kennen voor mijn kindere.
  Ben heel benieuwd naar de switch.
  Dank je wel dat je de moeite doet om ons iets bij te brengen.
  Groetjes en ook ik kijk uit naar je volgende blig.

 5. Deze blog ga ik zeker blijven volgen, want mijn zoon (bijna 7) heeft ook net een Nintendo switch, hij heeft voorlopig nog maar 1 spelletje voor er op te spelen. Binnenkort is hij jarig, dus zijn we op zoek naar een leuk spel voor hem. Dank u voor deze recensie en ik kijk al uit naar de volgende!
  Groetjes

 6. Hey Lucas, wat leuk dat je dit doet! En toffe review ook! Ik ga voor Luwis het spel eens bekijken, want zoals je weet is ook hij gek op Paw patrol! Bedankt voor je tip! Ik kijk al uit naar je volgende review!

 7. Wat ben ik blij dat jij wil bloggen over de nintendo Switch en de games die jullie hebben. Onze zoon heeft autisme en dan is het soms lastig om een spel te vinden met alle uitleg erbij. Zo vindt hij het ook niet leuk als je niet kan kiezen met welk personage je speelt. Ook vinden wij het soms jammer dat een spel zo snel uitgespeeld is soms. Ik kijk uit naar nieuwe blogs van je.

 8. Knap van je Lucas! Wat goed geschreven en wat mooi dat je Victor zo mooi helpt! Ik ben er zeker van dat je ook nog veel andere mensen blij zal maken met je blog. Dankzij jou krijgen we een idee van de spelletjes. Zoals je weet ben ik niet helemaal mee met al die games maar ik heb met veel plezier en bewondering jouw review gelezen en kijk uit naar meer!Grtz!!

 9. Hoi Lucas,
  Wat een goede review van jou. Nu weten wij hier thuis ook hoe het spel, van paw patroll, werkt en dat je bijvoorbeeld niet zelf je hond kunt kiezen. Dat vinden wij net als Victor niet leuk. Dit hadden we niet geweten zonder je review. Want op het doosje is dit vast niet te vinden. Kun je ook een review maken maken over de Nintendo Switch? Wij zijn aan het denken er eentje te kopen, maar weten er nog niet veel over.
  Groetjes Tjorven

 10. Leuke blog, goed gedaan. Zo weten wij als ouders wat jullie leuk vinden. Onze zoon Robbe gaat het niet leuk vinden dat je niet zelf je hond mag kiezen. Misschien wachten we beter op een andere recensie van jou over een ander spel. Robbe is 5 en vindt Mario leuk. Groetjes Cathleen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.