Hallo, ik ben het weer. Eerst wil ik zeggen dat deze game 28 spelletje heeft. Je leest het goed, 28 spelletjes! Ik ga maar over een paar spelletjes schrijven die ik het leukst vind.

Bij knikkerkampioen moet je je joy con horinzontaal houden en heen en weer wiebelen en raden hoeveel knikkers er in het doosje zitten.
Ook bij schatkist moet je ook de joy con horinzontaal houden en de joy con draaien tot de schatkist uit de ketting is. Je moet dit zo snel mogelijk doen zodat jouw kist als eerste open is. Het is soms wel moeilijk.
Als je vlagvete wil spelen, moet je doen alsof je loopt met de joy con in je hand en snel zijn om als eerste de vlag te pakken.
Bij revolver deul moet je de joy con omlaag houden en als hij vuur zegt dan moet je je joy con zo snel mogelijk omhoog doen en duw je op ZL of ZR.

En dan is er nog ook scheerbeurt. Daarbij moet je doen alsof je joy con een scheermachine is en je scheert en je moet snel zijn om als eerste je baard af te hebben. Echt iets voor mannen.

Thibeau houdt niet van 1-2 Switch, maar ik wel. Hij vindt het niet zo leuk omdat hij de meeste niet zo goed kan.
Ik hou ervan omdat er in 1-2 Switch 28 spelletjes zijn en ze allemaal heel kort zijn. Zo kan je veel spelletjes na elkaar spelen.
Bij 1-2 Switch is er ook een shuffle. Handig als je niet weet wat je wilt spelen dan kiest de Switch voor jou.
Je moet voor de spelletjes wel met 2 spelers zijn. Er is ook een teamdeul. Handig als je met veel bent, tot wel met 20 tegelijk. Je hebt dan wel meer joy cons nodig.

 Groetjes Lucas

 PS: De volgende keer vertel ik jullie meer over de Nintendo Switch zelf zodat jullie beter weten wat dit nu is.

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!