Iets helemaal Gewoon Wij!

Van zodra Hout en Spel een jaar geleden moest stoppen wist ik al dat ik sowieso iets nieuw wilde gaan doen. Helemaal niet meer ondernemen, dat kon ik niet en dat heb ik dan ook altijd van de daken geschreeuwd. Er zou vroeg of laat iets nieuw komen. Ik wist alleen niet wat en ook niet wanneer.

Inmiddels weet ik het wel en werk ik er achter de schermen kei en kei hard aan. Ik werk kei hard om er voor te zorgen dat ik jullie niet zal teleurstellen. Om jullie iets van waarde te geven, maar vooral… Om jullie iets te geven dat echt helemaal Gewoon Wij is.

Ik weet wat en ik weet wanneer.

Jullie mogen ook weten wanneer.
25 mei 2020 lanceer ik mijn nieuwe project met uiteraard lanceringsvoorwaarden. Jij kan hier mee van profiteren.

Jij kan als eerste op de hoogte zijn van alles. Er voor zorgen dat je niets mist en vooral… Ontdekken wat ik van plan ben.

Klik op de foto hieronder en meld je aan voor de VIP-lijst. Zo ontvang jij op 25 mei 2020 als allereerste alle informatie in jouw mailbox. (link afgesloten vanwege opstart webshop)

Whaaaaa!! Ik vind dit mega spannend! Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik?!

Veel zenuwachtige groetjes
Kimberley

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!