Het is zover! Gewoon Wij lanceert…

Een gloednieuwe webshop, maar niet meer zoals vroeger. Geen Hout en Spel, maar helemaal Echt Gewoon Wij!

‘Wat is dat dan Kimberley?!’ hoor ik jullie nu roepen tegen jullie scherm. Awel, ik vertel het jullie even…

Omdat Victor zoveel materiaal op maat nodig had, ben ik begonnen met het zelf maken van printables. Nog leuker werd het toen bleek dat dit ook echt aan ging slaan bij Victor. De voldoening was groot en ik zat hier met mijn downloads op mijn computer.

Aangezien we best wel wat extra inkomen kunnen gebruiken na het afgelopen half jaar en mensen me aanmoedigden niet zomaar te delen, maar er toch iets voor in ruil te vragen besloot ik het er op te wagen. Ik deel mijn downloads maandelijks met jullie in ruil voor een klein bedrag.

Wat wil dat zeggen?
Ik bezorg jullie elke maand een download van minstens 75 pagina’s met daarin:
– Tal van spelletjes en/of werkblaadjes voor taal, wiskunde en schrijven.
– Een template om de komende maand te plannen en er de nodige notities bij te maken.
– Een filmpje van een leuk experiment met daarbij de nodige uitleg.
– Een knutselactiviteit.
– Bij elk materiaal zullen er tal van spelmogelijkheden en tips staan. Ook zullen er indien nodig tips bijstaan om het aan te passen voor kindjes met extra zorgen.
– Review van 1 van mijn allerleukste topmaterialen.
– Review van een boek dat bij het thema hoort.
– Spelletjes en boekentips binnen het thema.

Ja, elke maand zal in het teken van een thema staan. Denk aan de seizoenen, bepaalde dieren, boerderij, weer, natuur, … Het kan werkelijk alles zijn.

Een abonnement kost je maar 7,95 euro per maand of 79,50 euro per jaar behalve als je besteld voor 31 mei 2020. Dan is de prijs 6,50 euro per maand of 65 euro per jaar. Dit omdat je pas vanaf 1 juni de eerste download zal ontvangen. Zo heb ik de kans om alles nog even goed te finetunen.

Maar dat is nog niet alles!
Er is ook een community welke exclusief is voorbehouden voor mensen die een abonnement nemen. Dit is een privé Facebookgroep waar ik ter jullie beschikking sta om al jullie vragen te beantwoorden.

Dit kan gaan over tips omtrent educatief materiaal, vragen bij het materiaal (al doe ik mijn uiterste best om alles zo duidelijk mogelijk te maken), toegang tot gratis downloads die exclusief zullen zijn voor mensen met een abonnement, (thuis)onderwijs…

Maar de community is meer dan dat. Je kan er foto’s posten van jullie activiteiten met de downloads, feedback posten, tips delen, …

Geen Facebook? Geen paniek, ik sta ook altijd voor je klaar via mail op kimberley@gewoon-wij.be

Ik ben overtuigd en hoef niet meer uitleg! Waar kan ik bestellen?!
Als je nog meer uitleg nodig hebt, lees rustig verder anders…
Hop, hop naar de webshop!!

Hoe werkt dat dan?
Simpel! Je bestelt via de website een abonnement en je krijgt de download elke maand in je mailbox.

Maandabonnement:
Bij het maandabonnement wordt het bedrag maandelijks automatisch van je rekening gehaald en na betaling ontvang jij dus de download in je mailbox. Jouw prijs zal altijd dezelfde blijven totdat jij je abonnement opzegt. Opzeggen kan ten alle tijde via kimberley@gewoon-wij.be.

Jaarabonnement:
Bij een jaarabonnement betaal je 10 maanden en krijg je er 12. Je betaalt dit bedrag in 1 keer. Mooi voordeel, maar als je langer dan een jaar van onze downloads wil genieten dan moet je na een jaar een nieuw abonnement afsluiten en dan zal dat nieuwe abonnement zijn aan de prijs van dat moment. Die kan dus hoger zijn dan nu.

Denk dus goed na voor je kiest welk abonnement je neemt.

Je ontvangt dus alle materialen per mail wat wil zeggen dat je nog wel zelf alles moet printen. Ik let er heel erg op dat ik downloads maak waarbij jullie eigenlijk niets extra nodig hebben dat jullie niet standaard in huis zouden hebben liggen. Ik ga er vanuit dat iedereen wel een dobbelsteen of pion heeft rondslingeren.

Maar ik wil helemaal geen abonnement, maar wel je spelletjes…
Geen paniek, binnen 3 maand komen de eerste thema’s online. Deze zullen geen reviews of templates bevatten, maar enkel spelletjes, werkblaadjes, spellen- en boekentips binnen het desbetreffende thema. De prijzen hiervan zullen ook anders zijn dan die van de abonnementen.

Ik zie enkel een abonnement voor kleuters, wat met oudere kinderen?
Ik wil klein beginnen. Als dit een succes wordt, dan ga ik sowieso uitbreiden naar abonnementen voor kinderen van 6-8, 8-10 en 10-12 jaar. Jullie bepalen dus mee wat er komt.

Maar Kimberley, wat is er dan anders dan met je blog?
Om te beginnen zullen de downloads nooit gratis op de blog verschijnen die je krijgt via een abonnement. Verder zullen de boekentips en reviews van het leukste educatief materiaal ook niet verschijnen op de blog.

Ook is het dagelijks bloggen een zeer grote investering in tijd en energie. Ik doe het met hart en ziel, maar het dagelijks volhouden is erg moeilijk. Al mijn passie en energie gaat er naartoe en ik wil die passie OOK kunnen stoppen in de downloads zoals dat nu het geval is. Dat gaat alleen als ik mijn energie en tijd goed verdeel. Zolang als ik het leuk vind en alles met hetzelfde plezier en passie als nu kan doen, zal er niets veranderen op de blog maar dat kan ik niet beloven. De downloads zullen er wel altijd zijn zolang er interesse genoeg is.

Het voordeel van de downloads is natuurlijk dat de kinderen er ook hun voordeel uithalen. Zij zijn natuurlijk de eerste testpersonen en krijgen dus het leukste materiaal om te gebruiken tijdens hun lessen. Ik weet dus dat wat ik maak ook écht werkt.

Nog een kleine strenge vinger…
Ik steek heel veel werk in de downloads. Ze delen met collega’s, vrienden, familie, … is NIET de bedoeling. Ik vraag een klein bedrag voor een mooi bestand vol downloads en informatie. Ik verkoop voor een klein bedrag iets waar ik hart, ziel en al mijn passie in stop. Het minimum dat ik vraag is dat jullie het bestand niet verder delen en niet doen alsof jullie het zelf gemaakt hebben.

Ik kan de prijs ook alleen maar laag houden als jullie het spel eerlijk spelen.

Reclame maken en ze verwijzen naar mijn webshop is natuurlijk wel altijd leuk.

Hebben jullie nog vragen dan ben ik zoals gewoonlijk bereikbaar via kimberley@gewoon-wij.be.

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!