Ik krijg vaak de vraag of dat abonnement op Echt Gewoon Wij wel de moeite is. Wat krijg ik? Is het niet te gemakkelijk of te moeilijk voor mijn kind? Wat kan ik ermee?

Ik ga er niet teveel woorden aan vuil maken, maar jullie tonen wat je zoal kan verwachten.

Wat je niet ziet op de foto’s…
– template maandkalender
– template weekkalender
– template notities
– boekenreview
– uitgebreide boekentips pagina
– uitgebreide spellen- en speelgoedtips
– experiment
– knutselopdracht

En wat je zeker niet ziet op de foto’s is dat als je een abonnement neemt, je terecht komt in de leukste community ooit als je in de Facebook groep van Echt Gewoon Wij stapt. Echt waar, wat heb ik al gelachen de laatste dagen. Er wordt geholpen, gedeeld, gebabbeld, … Zalig! Dat laatste is natuurlijk helemaal te danken aan de abonnees, zonder hen zou de community niet zo’n feestje zijn.

Met andere woorden… Er is nog veel en veel meer dan wat je op de foto’s ziet. Een abonnement op Echt Gewoon Wij is niet zomaar een abonnement op wat printables, maar eigenlijk een abonnement op een soort van mini blog-magazine.

Wat zie je wel op de foto’s? (in volgorde zoals ze afgebeeld staan.)
– overzicht van tips en trics bij elk spel/werkblaadje
– een kijk in de spelletjes/werkblaadjes
– uitgebreide spelreview
– uitgebreide inhoudstabel

Voor wie nog twijfelt… Neem gerust een kijkje bij het jaarabonnement. Daar hebben momenteel 3 mensen hun beoordeling gegeven. Vele anderen deden het via mail, Instagram of de Facebookgroep. Ik kan het bewijzen… Ze zijn allemaal lovend!

Heb je nog vragen dan kan je altijd een kijkje nemen op de ‘veelgestelde vragen’ pagina of me mailen op kimberley@gewoon-wij.be.

En dan nu allemaal een abonnement nemen hé!

DIT IS EEN VOORBEELDBUNDEL! DE BUNDEL ZIET ER ELKE MAAND ANDERS UIT!

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!