Hij is daar!! Nu ja, nog niet helemaal. Ik ben er nog kei hard aan bezig, maar jullie kunnen hem vanaf nu, op dit moment, per direct gaan pré-orderen! Say what?!

Ja, echt waar! Het kan vanaf nu dus wat zitten jullie nu hier nog op deze pagina te doen?! Hop! Klik, klik door naar de pré-order van het maand- en jaarabonnement.

Ik merkt het. Je bent hier nog dus je twijfelt nog. Ik vertel jullie dan ook graag nog wat meer…

De prijs!
Teken je in voor 7 juli dan betaal je slechts 6,95 euro per maand of 69,50 euro per jaar in plaats van 7,95 euro per maand of 79,50 per jaar.
Teken je nu in dan is die prijs per maand vast voor zolang als jij je abonnement ononderbroken houdt. Je jaarabonnement loopt na 1 jaar af. Wil je dan graag een nieuw abonnement dan zal dat zijn aan de prijs die op dat moment geldt.

Wanneer ontvang ik mijn eerste bundel?
7 juli! Wie vanaf 7 juli inschrijft ontvangt hem meteen. Inschrijven voor 7 juli heeft dus als voordeel dat je goedkoper de bundel kan kopen, maar je dus nog wel even geduld moet hebben voor je hem ontvangt. Gelukkig kan je al wel terecht in onze community waar je alvast previews kan bekijken van de bundel, jahaaa… De mensen die daar al zitten, weten al meer dan jij!

Wat mag je zoal verwachten van de download?
Een compleet pakket van meer dan 75 pagina’s aan materiaal met elke maand een ander thema. Alle bestanden in de download zullen dus binnen hetzelfde thema zijn ontworpen.

Welke bestanden zal ik ontvangen via e-mail?
– Tal van spelletjes en/of werkblaadjes voor taal, wiskunde en schrijven.
– Een template om de komende maand te plannen en er de nodige notities bij te maken.
– Een filmpje van een leuk experiment met daarbij de nodige uitleg.
– Een knutselactiviteit.
– Review van 1 van mijn allerleukste topmaterialen.
– Review van een boek dat bij het thema hoort.
– Spelletjes en boekentips binnen het thema. – Bij elk spel/werkblaadje/… zullen er tal van spelmogelijkheden en tips staan. Ook zullen er indien nodig tips bijstaan om het aan te passen voor kindjes met speciale zorgen.
– Elke maand kans om een leuke prijs te winnen.

Maar dat is nog niet alles!
Er is ook een community welke exclusief is voorbehouden voor mensen die een abonnement hebben op Echt Gewoon Wij. Dit is een privé Facebookgroep waar ik heel regelmatig aanwezig zal zijn om al jullie vragen te beantwoorden.

Dit kan gaan over tips omtrent educatief materiaal, vragen bij het materiaal (al doe ik mijn uiterste best om alles zo duidelijk mogelijk te maken), toegang tot gratis downloads die exclusief zullen zijn voor mensen met een abonnement, thuisonderwijs, …

Maar de community is meer dan dat. Je kan er foto’s posten van jullie activiteiten met de downloads, feedback posten, tips delen, …

Uiteraard ben ik ook steeds beschikbaar via e-mail op kimberley@gewoon-wij.be.

Extra informatie…
Om een idee te geven over de moeilijkheidsgraad van de opdrachten voor kinderen van 6-8 jaar…
– Rekenen tot 100
– Vermenigvuldigen
– Lezen
– Creatief schrijven/tekenen
– …

Inschrijven maar!
Inschrijven doe je door hier te klikken.

Twijfel je toch nog? Klik dan hier om een kijkje te nemen in de bundel van 3 tot 6 jaar alvast. Een inkijk in de 6 tot 8 jaar bundel volgt nog in de toekomst.

Alle materialen worden je digitaal toegestuurd via e-mail. Wil je ze graag ook op papier gebruiken, dan kan je ze zelf printen.

Heb je nog vragen? Neem dan even een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina.

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!