Wie me al langer volgt ziet ze elke lente en zomer wel op mijn Instagram- of Facebookpagina passeren… De opblaasbare ballen van Caly Toys. Je hebt natuurlijk verschillende merken, maar ik ben super tevreden van de kwaliteit van deze.

Ze bestaan in verschillende groottes, voor verschillende leeftijden en in verschillende thema’s.

We zoeken er landen en steden op of dieren. Ook continenten en buurlanden worden geoefend net als de woorden ‘evenaar’ en ‘nulmeridiaan’.

We doen dit door de bal naar elkaar te gaan, er om ter snelste naartoe te rennen, door de bal omhoog te gooien en zoveel mogelijk landen/continenten op te sommen voor je hem terug opvangt,… De mogelijkheden zijn eindeloos.

Je vindt de opblaasbare ballen al vanaf 10 euro en zijn dus helemaal niet duur. Een goedkope oplossing om leren toch super leuk te maken.

Je kan verschillende opblaasbare wereldbollen kopen via deze link.

Zoek je nog meer leuke tips om al spelend aan de slag te gaan? Neem dan een kijkje in de categorie ‘educatief materiaal’. Daar vind je nog tal van leuke tips en trics om leren leuk te maken.

*Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Voor jullie hetzelfde, maar ik krijg een klein procentje op de verkoop zodat ik de blog draaiende kan houden.

Volg en vind ons leuk op:

Deze zijn ook erg leuk!