Stralen, gewoon zoals jij dat kan.

Dit jaar is het zover, jouw zoon of dochter doet zijn/haar communie of lentefeest en daar wil jij graag spontane foto’s van jouw kind als herinnering van. Daar kan ik voor zorgen. Niet te geposeerd, maar foto’s die vertellen wie jouw kind echt is. Daarom neem ik ook voldoende tijd om jouw kind op zijn/haar gemak te stellen. We praten wat, spelen, zingen, dansen en springen totdat jouw kind mij vertrouwt. Dit zal er voor zorgen dat ik jouw kind kan vastleggen zoals hij/zij echt is.

Op deze manier krijg je unieke en spontane foto’s die een leuke herinnering zullen zijn aan jouw kinds communie of lentefeest.

Wat mag je verwachten?

  • Spontane momenten van je kind worden vastgelegd op foto. Dat wil zeggen dat je kind niet de hele tijd hoeft te poseren, maar gewoon zichtzelf mag zijn en ik zorg ervoor dat de spontante momenten op foto worden vastgelegd. Uiteraard zal er ook tijd gemaakt worden voor enkele geposeerde foto’s. De nadruk zal liggen op emoties van je kind waardoor je veel unieke portretfoto’s zal krijgen.
  • Je bent zelf vrij om een locatie te kiezen. Dat mag in het bos, op het strand, in de speeltuin of gewoon in je tuin zijn. Daar waar je kind zicht het meest ‘thuis’ voelt.

Heb je een kindje of familielid met een plus. Geen paniek, ook hier heb ik ervaring mee. Ook zij verdienen het om spontaan op de foto te staan, gewoon zoals ze zijn. Voor de communie- of lentefeestfoto’s gaan we ze nog net dat beetje meer laten stralen.

Wat kost dat nu eigenlijk?

Er zijn verschillende mogelijkheden, zo is er voor elk wat wils.

Bij het 120 minuten pakket raad ik aan om voor het feestvarken een tweede set kledij mee te nemen zodat hij/zij tijdens het tweede deel, de portrait mini fotoshoot.

Elke locatie binnen een straal van 25 km van bij mij thuis (Kemzeke) is mogelijk, daarbuiten kan ook mits een kilometervergoeding van 0,57 euro per kilometer.

De betaling dient 2 weken vooraf te gebeuren.

Wat na de fotoshoot?

  • Al je foto’s worden in een kwalitatieve online galerij gezet met watermerk. Deze galerij is beschermd met een paswoord zodat enkel jullie de foto’s kunnen zien. Uit de galerij kies jij je 10 favoriete foto’s. Nadat de keuze is gemaakt, ontvang je de foto’s zonder watermerk meteen in je mailbox. Je kan de galerij ook delen met je familie of vrienden.

    De galerij blijft online staan voor zolang Gewoon Wij Fotografie bestaat.
  • Wil je meer foto’s dan het aantal dat in je pakket zit? Dat kan! Ik zorg altijd voor extra foto’s. Je betaalt per extra foto 10 euro. Wil je graag alle foto’s dan kan dat aan 200 euro voor het ganse pakket.

Wat als de fotoshoot niet kan doorgaan?

Kindjes die ziek worden, hevige regenval, … het zijn allemaal dingen die onverwacht kunnen gebeuren. We verzetten, in overleg, de fotoshoot gewoon naar een andere dag.

Wat klanten zeggen