Samenwerken

Daar ik blog voor mijn plezier maar er dagelijks heel wat uren kruipt in het schrijven van mijn blogs, het persoonlijk beantwoorden van mails en reacties, elk persoonlijk contact, … ben ik zeker te vinden voor een leuke samenwerking.
Toch wil ik duidelijk zijn dat ik enkel dingen zal aanvaarden die in de lijn van de blog liggen. Mijn lezers appreciëren mijn persoonlijke aanpak en die wil ik graag behouden. Ik zal steeds een eerlijke en persoonlijke blog schrijven. Ik zal ook steeds vermelden dat het gaat om een samenwerking gaat en de wettelijke richtlijnen inzage reclame opvolgen.

Zoek je dus een blog die een eerlijke en persoonlijke review schrijft dan mag je me steeds contacteren. Dit kan over verschillende dingen gaan zoals knutselspullen, leermiddelen, educatief materiaal, spelletjes, speelgoed, … maar evengoed ook over leuke gezinsuitjes als musea, speeltuinen, tentoonstellingen, …

Of heb je liever een leuke give away of gastblog? Geen probleem, samen komen we er vast wel uit.

Media kit op aanvraag.

Je kan me contacteren via mail naar kimberley@gewoon-wij.be of via het contactformulier.

4 gedachten over “Samenwerken

 • 9 juni 2017 om 09:20
  Permalink

  Hey,
  Thx voor de bom aan informatie die ik vond bij jullie.
  Ikzelf zou voor een jaar of twee (omdat ik toch op pensioen om medische redenen sta) naar land van origine van de papa van mijn dochter gaan. Om te zien of ik me beter voel medisch in warmer klimaat.
  Ik dacht aan thuisonderwijs (Maar die inspectie is dan moeilijk.) of school volgen daar.
  Heb je tips? Of ken je mensen die dit deden?

  Beantwoorden
  • 9 juni 2017 om 10:49
   Permalink

   Hey

   Tgoh, ik heb daar zelf helemaal geen ervaring mee. Misschien is contact opnemen met de VHoV (www.vhov.be) hierbij het beste advies dat ik kan geven. Zij gaan je de meeste correcte informatie kunnen geven. Ik weet wel dat je voor inspectie beschikbaar moet zijn, wat wil zeggen dat je daarvoor terug zal moeten komen als je in België ingeschreven blijft staan. Maar dat allemaal exact in zijn werk gaat weet ik niet.

   Groetjes Kimberley

   Beantwoorden
 • 5 september 2017 om 19:18
  Permalink

  Wij zijn op zoek naar een psychiater die achter thuisonderwijs staat voor onze dochter met ASS. Ik merk dat de meeste psychiaters het eerder als een tijdelijke oplossing zien. Hebben jullie misschien tips voor centra of weet je waar ik dit kan vinden?

  Beantwoorden
  • 7 september 2017 om 10:42
   Permalink

   Als je eentje hebt gevonden, laat je het me dan weten 😉 Met andere woorden… Nog niet gevonden jammer genoeg 🙁 Ja, iemand die niet meer als psycholoog werkt jammer genoeg.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *