Je bent vrijwillig op deze blog terecht gekomen en leest deze vrijwillig en daarover gaat ook deze disclaimer, enkel en alleen over deze blog, namelijk www.gewoon-wij.be. Door op deze blog rond te kijken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Deze website is met veel liefde en persoonlijkheid samengesteld. Alles wordt steeds geschreven vanuit mijn mening en wordt op die manier ook up-to-date gehouden. Echter kan ik niet verantwoordelijk gesteld worden voor enige gevolgen die voortvloeien door het gebruik van informatie van deze blog. U bent zelf verantwoordelijk hoe u om gaat met deze informatie. Ik kan en zal nooit een professioneel geschoold iemand vervangen. Eveneens ben ik niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere websites of links waar ik naar verwijs.

Copyright
Op elke tekst en foto op deze website rust een copyright, dit wil zeggen dat ze allemaal eigendom zijn van mezelf, Kimberley Janssens, en van niemand anders. Het is dan ook verboden om (stukken) tekst zomaar te kopiëren of foto’s te gebruiken zonder mijn schriftelijke toestemming. Indien u graag toestemming vraagt voor het gebruik van 1 van de teksten of foto’s op deze website dan kan dat via e-mail naar kimberley@gewoon-wij.be

Foto’s mogen wel steeds rechtstreeks gebruikt worden op pinterest met link naar deze blog.

Indien ik besluit mijn blog aan te passen, te veranderen, stop te zetten, … dan kan ik dit doen zonder enige uitleg.

Reactie’s 
Ik ben niet verantwoordelijk voor de reacties onder de blogartikels. Deze teksten vallen volledig onder de verantwoordelijkheid van de auteur. Iedere reactie wordt geplaatst tenzij deze discriminerend, racistisch, aanstootgevend, gewelddadig, … is. Ik heb het recht deze naar eigen mening te beoordelen en zonder enige uitleg te weigeren.

Samenwerkingen
Daar ik blog voor mijn plezier maar er dagelijks heel wat uren kruipt in het schrijven van mijn blogs, het persoonlijk beantwoorden van mails en reacties, elk persoonlijk contact, … ben ik zeker te vinden voor een leuke samenwerking.
Toch wil ik duidelijk zijn dat ik enkel dingen zal aanvaarden die in de lijn van de blog liggen. Mijn lezers appreciëren mijn persoonlijke aanpak en die wil ik graag behouden. Ik zal steeds een eerlijke en persoonlijke blog schrijven en garandeer dus nooit een positieve blog. Ik zal ook steeds vermelden dat het gaat om een samenwerking gaat en de wettelijke richtlijnen inzage reclame opvolgen.

 

Men staat steeds vrij om me producten zonder voorafgaande toe te zenden, maar ik zal hier enkel over schrijven als deze in de lijn van mijn blog liggen. Ik ben dus niet verplicht om een artikel te schrijven indien dit niet zo is afgesproken.