Wat is EHBT?

EHBT staat voor Eerste Hulp Bij Thuisonderwijs. Dat wil zeggen dat je mij steeds kan en mag contacteren als je hulp of informatie nodig hebt betreffende thuisonderwijs. Ik zal je dan verder helpen met daar waar jij hulp bij nodig hebt. Ik geef je tips en advies zodat jij verder kan met de opstart van jouw thuisonderwijs, het zoeken van educatief materiaal, met een gerust hart kan toeleven naar je inspectie, je administratie betreffende thuisonderwijs op orde kan hebben, verder kan met je lessen of gewoon kei hard je hart kan luchten zodat je toch nog eens zeker weet dat je er niet alleen voor staat.

Wat is EHBT niet?

Ik geef geen les aan andere kinderen. Daarnaast voorzie ik geen kant en klaar lesmateriaal of lespakket. Je zal nog steeds zelf aan de slag moeten gaan.

Voor wie is EHBT?

  • Geef je nog geen thuisonderwijs, maar wil je daar wel graag mee starten? Dat kan! Ik geef jouw tips en advies zodat jij met een gerust hart aan de slag kan.
  • Wil je hulp bij het invullen van de verklaring voor huisonderwijs? Ik overloop met jouw stap voor stap alle vragen.
  • Zoek je tips voor educatief materiaal? Ik heb tonnen ervaring op dat vlak. Ik heb namelijk in het verleden een succesvolle webshop in educatief materiaal gehad en tonnen materiaal zelf ontworpen.
  • Help! Administratie? Wat moet ik bijhouden? Hoe? No stress, komt goed. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn.
  • Er komt inspectie en je wil graag weten wat je in orde moet hebben. Ik kijk samen met jouw hoe zo een inspectie verloopt en wat je allemaal klaar moet hebben liggen.
    Let op! Ik ben niet verantwoordelijk voor een eventuele negatieve inspectie. Ik kan je enkel tips en advies geven vanuit mijn eigen ervaring na 3 positieve inspecties.
  • Je bent het beu. Je kind wil geen lessen doen. Het is allemaal teveel. Kortom je wil gewoon eens even je verhaal doen en iemand die wat mee denkt. Ik doe het graag.
  • Nog andere vragen? Neem gerust contact met me op en ik kijk wat ik voor je kan betekenen.

Hoe gaat EHBT in zijn werk?

Voor je start contacteer je me via mail op kimberley@gewoon-wij.be met daarin kort je vraagt en welk pakket je graag wil. Ik zal je daarop enkele vragen doorsturen ter voorbereiding van ons gesprek alsook enkele voorstellen voor het prikken van een datum en uur om online via Zoom af te spreken. Van zodra ik jouw antwoorden heb op de vragen mail ik je de factuur door welke minstens 1 week voor de vastgelegde datum moet betaald zijn. Merk ik aan je antwoorden op mijn vragen dat er meer of minder tijd nodig zal zijn dan jouw gekozen optie, dan zal ik je hierover ook op voorhand van op de hoogte brengen.

Hoeveel kost EHBT?

Belangrijk om te weten!

Ik geef tips en advies vanuit mijn eigen ervaring met thuisonderwijs. Ik geef reeds 8 jaar thuisonderwijs aan mijn 5 kinderen tussen 4 en 13 jaar oud. Alle 5 van hen hebben een plus (extra zorgen) en volgen dus hun eigen traject. De oudste 2 hebben inmiddels hun getuigschrift lager onderwijs gehaald en doen nu examens eerste graad A-stroom aan de examencommissie.

Thuisonderwijs is altijd op maat van je kind. Jij kent jouw kind het beste. Ik kan jou tips en advies geven, maar jij zal het uiteindelijk zelf moeten doen. Ook werkt niet altijd alles wat ik aanreik voor jouw kind. Geef zelf goed aan wat wel en wat niet zodat ik je echt kan helpen waar jij echt help nodig bij hebt. Samen kunnen we zoveel meer.