Gewoon Wij Fotografie, voor foto’s gewoon zoals jullie zijn.

Waarom een fotoshoot doen?

Elk moment klein of groot. Met enkel je kinderen of met gans de familie en al je vrienden. Jij alleen, samen met je huisdier of met je favoriete taart. Eender welk moment, ze zijn het allemaal waard om vastgelegd te worden op foto. Ik zorg ervoor dat je zonder zorgen die blijvende herinnering in handen krijgt.

Wat Gewoon Wij Fotografie je te bieden heeft.

  • Spontane foto’s van de mooiste, maar ook minder mooie momenten.
  • Pure en echte emoties. Niet bang zijn over het al dan niet meewerken van je kind(eren). Kinderen zijn zo ontzettend puur en ik zorg ervoor dat ze zo ook worden vastgelegd. Als ze even moeten huilen omdat er iets niet wil lukken, dan is dat zo. Dat hoort er bij.
  • Ik heb heel wat ervaring met het vastleggen van kinderen met een plus. Ook zij zijn prachtig en ik zorg ervoor dat ook zij op foto komen te staan.
  • Ontspannen fotoshoots leveren de mooiste beelden. Geen stress dus, doe alsof ik er niet ben. Ik pas me aan, aan het moment zelf. Ik ga met plezier op mijn buik in de modder liggen als dat nodig is. Voel je niet schuldig. Ik geniet net zo hard van het moment als jullie. Ik heb (bijna) alles over voor dat ene pure en prachtige beeld.

Ontdek onze verschillende formules hier!

Volg ons ook op Instagram en Facebook om alle laatste foto’s te zien!