Hout en Spel

Hout en spel is een bedrijf dat is ontstaan door het zoeken naar hulpmiddelen en ontwikkelen van educatief materiaal voor onze eigen kinderen (met extra zorg). Zij krijgen thuisonderwijs en het is een continue uitdaging om hen voldoende middelen aan te reiken en hen tegelijkertijd voldoende rust te bieden.

Als man en vrouw en dus ook als papa en mama zitten we continu rond de tafel om oplossingen te zoeken voor onze 5 kinderen. Toen we merkten wat voor effect het op hen had, kwamen we op het idee dat we hier ook andere kinderen mee zouden kunnen helpen. Zo kwamen we al snel op het idee om een webshop op te starten.
Het doel van de webshop is om vooral kwalitatieve en educatieve producten aan te bieden.
Daarenboven zijn een deel van onze producten ook handgemaakt. Dit omdat we het leuk vinden deze te maken, onze producten met jullie te delen, een betaalbaar alternatief willen bieden voor de bestaande producten, …

Elk product dat je op onze website terug vindt is met veel aandacht uitgekozen en wordt door onszelf getest. Op deze manier kunnen we er 100% zeker van zijn dat we enkel kwalitatieve en educatieve producten aanbieden. Heb je dus een vraag over een product aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wil je graag alle reviews lezen door ons of door onze klanten geschreven dan kan dat hier.
Alle informatie betreffende veranderingen binnen onze webshop lees je dan weer hier.

Ben je nu wel erg benieuwd geworden naar onze webshop? Klik dan even op het logo hieronder en maak kennis met onze passie.