Ik ben Kimberley, de vrouw achter Gewoon Wij, de fotografe, blogster, thuisonderwijzer, vriendin, mama en partner. Ik ben geboren in maart 1989 en getrouwd met Joeri.

Samen hebben we 5 kinderen. Lucas is geboren in 2008 toen ik 19 jaar was, daarna volgde al snel Thibeau (°2010), Victor (°2013), Charlotte (°2015) en Nathan (°2018). In 2019 kwam daar nog onze hulphond Rocky bij.

We zijn een hecht en druk gezin. 7 op 7 heeft een plus in ons gezin en dat maakt ons een heel authentiek en divers gezin dat elkaar leert om anders naar de dingen te kijken.

Ik blog sinds 2010 (eerst op een ander kanaal, pas enkele jaren later op deze website) om al mijn verzuchtingen omtrent de allereerste diagnose in ons gezin neer te schrijven. Schrijven lucht enorm op voor mij. Ondertussen schrijf ik hier over alles wat met ons leven te maken heeft. Van opvoeding tot onderwijs en van uitstapjes tot over alle diagnoses die in ons gezin aanwezig zijn.

We geven officieel thuisonderwijs sinds september 2014, al ging onze oudste daarvoor ook al niet echt veel naar school. Al onze kinderen krijgen thuisonderwijs en dat is zo’n enorme zegen. Je kinderen zelf zien groeien en bloeien is zalig om mee te mogen maken.

Sinds 2016 ben ik mij echt gaan verdiepen in fotografie en heb ik een eerste opleiding gevolgd, maar de angst voor het onbekende en vooral om niet goed genoeg te zijn hielden me tegen tot eind 2020, om van fotografie echt mijn beroep te maken. De sprong werd toch genomen, ik deed meer opleidingen, deed mijn eerste shoots en het maakte van mij een ander mens! Heerlijk genieten is het om al die kleine en grote momenten te mogen vastleggen op beeld. Ondertussen ben ik professioneel fotograaf en heb ik daarvoor een aparte website.

Over mijn leven valt veel te vertellen, heel veel. Heb je dus vragen, wil je iets weten of gewoon iets vertellen? Neem dan gerust contact met me op via de contactpagina of e-mail naar kimberley@gewoon-wij.be.