Feesten, gewoon zoals jij dat kan!

Een verjaardagsfeestje, babyborrel, doopfeest, receptie, … of eender wat jij te vieren hebt samen met je gezin, familie, vrienden en/of kennissen. Ik zorg ervoor dat de mooiste momenten op foto staan. Spontante foto’s die zorgen zodat jij altijd weer terug kan kijken naar die ene dag waarop je zo ontzettend hebt genoten met diegene waar je echt om geeft. Een moment om nooit te vergeten.

Wat mag je verwachten?

  • De leukste feestmomenten worden vastgelegd op foto. Dat wil zeggen dat je niet hoeft te poseren, maar gewoon jezelf mag zijn en ik zorg ervoor dat de spontante momenten op foto worden vastgelegd. Uiteraard zal er ook tijd gemaakt worden voor enkele geposeerde foto’s. Deze horen er gewoon bij.
  • Je bent zelf vrij om een locatie te kiezen. Daar waar jij het beste los komt en het hardste kan genieten van jouw feest.

Wat kost dat nu eigenlijk?

Er zijn verschillende formules, zo is er voor elk wat wils.

Elke locatie binnen een straal van 10 km van bij mij thuis (Kemzeke) is mogelijk, daarbuiten kan ook mits een kilometervergoeding van 0,57 euro per kilometer.

Er wordt een voorschot van 50% gevraagd welk 2 weken op voorhand betaald moet worden.

Wat na de fotoshoot?

Al je foto’s worden in een kwalitatieve online galerij gezet met watermerk. Deze galerij is beschermd met een paswoord zodat enkel jullie de foto’s kunnen zien. Uit de galerij kies jij het aantal foto’s dat bij jouw gekozen pakket past. Nadat de keuze is gemaakt, ontvang je de foto’s zonder watermerk meteen in je mailbox. Je kan de galerij ook delen met je familie of vrienden.

De galerij blijft online staan voor zolang Gewoon Wij Fotografie bestaat.

Daarnaast ontvang je na enkele weken ook een gratis fotoboek (20 x 20 cm) van 32 pagina’s. Deze wordt met de post verstuurd van zodra het fotoboek klaar is.